2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ilk aylarina dönen var mi resmen bikac gundur ilk haftalarimdaki gibi halsizlik yorgunluk bir uyku hali mevcut oluyor gündüzleri. Gerci bu aralar gribal enfeksiyon geçiriyorum acaba ondan dolayi mi boyleyim diyorum ama. Su dogum iznini 8399463637838 gozle bekliyorum

Olabiliyor cnm öyle bende de var mevsim geçişinin de etkisi oluyor halsizlik ve hiç bir şey yapmak istememe var bendede. Bide hiç bir şey yapmasam bile sanki çok iş yapmış gibi yorgun hissediyorum kendimi.

Olabiliyor cnm öyle bende de var mevsim geçişinin de etkisi oluyor halsizlik ve hiç bir şey yapmak istememe var bendede. Bide hiç bir şey yapmasam bile sanki çok iş yapmış gibi yorgun hissediyorum kendimi.
Aynen canim galiba hepsi birikti bende de var hepsi.. yorgunkuk halsizlik uyku hali su bikac gundur yogunlasti

Ben de öyleydim ya çok yorgunum halsizim ve izni dört gözle bekliyorum

Kizlar hastane icin lohusa pijama takimlarinizi kac beden aldiniz? Simdiki bedeninize gore mi yoksa 1 beden buyuk mu?
Ben şuan M giyiyorum M aldım canım.zaten altı ayarlanabilir ve baya büyük ustude daha açılır gibi rahat bir model

Bir tane de gecelik alırım diyorum bir pijama daha alsam mı fazla mı olur kararsizim

Lohusaykende gelen olursa ben evde de giyerim diye aldım canım 2 tane biri daha şık biri spor. Ama ben gecelik almadım.

Lohusaykende gelen olursa ben evde de giyerim diye aldım canım 2 tane biri daha şık biri spor. Ama ben gecelik almadım.
Ben de belki spor alırım birtane pazardan falan.mesela ablama danpijama almıştık . epidural sezeryan oldu sezeryanla sonra altını hiç giydirmediler.yurutecekleri zaman giydirdiler.ve bizi hep dışarı çıkarttı hemşire ve hasta bakıcı giydirdi bezlediler.bez almamıştik ama hastane hasta bezi koymustu

Merhaba ben bu zamana kadar agrilarim sancim kasilmam oldugunda Dr isteği ile 2 kere nst alindim onun bir zamanı yok diye düşünüyorum duruma göre alıyorlar
Nst nin tabiki zamanı var. Sadece sancısı olanlara yapılmıyo nst 32 yi geçtikten sonra her kontrolde yapılıyo hamilelere. Bebeğin kalp atışlarına hareketlerine de bakılıyo...

Nst nin tabiki zamanı var. Sadece sancısı olanlara yapılmıyo nst 32 yi geçtikten sonra her kontrolde yapılıyo hamilelere. Bebeğin kalp atışlarına hareketlerine de bakılıyo...

Ben bu gittiğim de yapilacak o zaman heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…