- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.921
Bende katılmak isterim kaçıncı cüz ve ne zaman başlıyoruzAmin inşallahhala kalan cüzler var kızlar almak isteyen olursa bana yazabilir
Sana da 8. Cüzü yazdım canım uygun sa..Bende katılmak isterim kaçıncı cüz ve ne zaman başlıyoruz
Hiç farketmez bende Miraç gecesine kadar mutlaka bitireceğim inşallah güzel rabbim kabul eder sıkıntısı olan derdi olan bütün kullar için okuyacağımSana da 8. Cüzü yazdım canım uygun sa..
Başlayabilirsin ne zaman istersen
Hiç farketmez bende Miraç gecesine kadar mutlaka bitireceğim inşallah güzel rabbim kabul eder sıkıntısı olan derdi olan bütün kullar için okuyacağım
Yaaaaa darısı başıma inşallahInsaALLAH tez geçer canim benim bu hafta son haftaya izinliyim cok sukur❤
Copy - Paste yaptım canımAynı sayıyı nasıl yazdın :) Ben de o kadar gözle bekliyorum valla,bi de 3 yaşında kızım var çok zor oluyor hem çalışıp hem çocuk hem hamilelik
Hadiya herkes baska fikir soluyor cnim.kiki al diyor bak sen giymedim diosun:)
Kizlar herkese iyi gunler dileriz oglusumlabiz yeni geldik doktordan.2.kez fetal ekoya girdik bugun hemde 3defa.gene bizim oglan dogru pozisyonu almadi.doktor 3kere kalk gez dolas döner ins dedi.ama bizim pasa malesef gene ayniydi:)))bu sefer ozel hastanede profesor bakti radyoloji uzmani.onceki doktorun dedigini hic solemedim sanki ilk kez yaptiriyormus gibi.bakalim bu ne dicek diye.uzun sure bakti inceledi inceledi...ve coook sukur Rabbime hersey normal dedi.bende sordum herhangi bi parlama kapaklarda yetersizlik yada delik yok demi diye bikackez sordum hayir gayet iyi dedi...biraz somurtuk bi doktor olsada:/baya inceledi...he gordum deyip yollamadi yani.hatta goremiosaniz tekrar dolasir gelirim dedim yok zaten goremesem tam bi sonuc soliyemem dedi.demem o ki kizlar cok sukurrrr
Yavrumun kalbi saglikliymis.onceki kendi doktorum niye ole dedi hala cozemedim.sanirim tekrar ona gitmemi istiyor muayene ucreti baya dolgun oldugu icin mi acaba demekten kendimi alamiyorum...Rabbim hepimizin evladini saglikli hayirli eylesin ins...
Kızlar ilk aylarina dönen var miresmen bikac gundur ilk haftalarimdaki gibi halsizlik yorgunluk bir uyku hali mevcut oluyor gündüzleri. Gerci bu aralar gribal enfeksiyon geçiriyorum acaba ondan dolayi mi boyleyim diyorum ama. Su dogum iznini 8399463637838 gozle bekliyorum
Ilk haftalarda oyleydim simdi tekrar basladi bende de.. bir de geceleri uyuyamiyorum artık onun da etkisi var galiba..ben son 2 hafta öyleydim durduk yere bayılcak gibi olup olduğum yerde uyuyordum ki ilk aylarda hiç böyle olmamıştım.. şöyle 15-20 dak uyusam çok iyi geliyor her fırsatta :)
Amin canim benimYaaaaa darısı başıma inşallah
evet işte canım onu diyorum yani doğuma kadar hiç girmeyen bile varmış. Doğum yaparken girmisler tek.
Ama benim doktor biraz pimpirikli sanırım yapar gider gitmez kan idrar soruyor. Yeni geçtim bu doktora eskiye dönük bütün testlerini getir dedi.hepsi nirmal diyorum hayır getir dedi. Onları gotucem işte sanırım nst de olur
Ilk haftalarda oyleydim simdi tekrar basladi bende de.. bir de geceleri uyuyamiyorum artık onun da etkisi var galiba..
Benim de bir hafta kaldı, az kaldı diye avutuyorum kendimi :)Copy - Paste yaptım canım
Senin işin daha da zor vallahi, Allah kolaylık versin. Senin ne kadar kaldı iznine?
sevindim canım iyi olmasına bu tür durumlar 2.bi doktora görünmekte her zaman fayda var... onlar da insan sonuçta...
ben de geceliği hiç giymemiştim :) aldığım gibi duruyor bu yüzden bu sefer 2 pijama aldım satıcı kadın ısrarla gecelik vermek istedi ama almadım :)
Aynem tuvalete kamp kuracagim o derece. Bir de cok zor oluyo bu gobusle artık dönmek filan agri sizi oluyo.. uyku sifir yani.. o yuzden dedigin gibi uykusuz gecelere hazirlik galiba :)gece ben de tuvalete kalkııyorum mecbur sonraki uykumdan hiç bişi anlamaıyorumuykusuz geceelre hazırlık sanırım (
Bizim ankarada var cnm.Sn nerde oturuyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?