2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı sayıyı nasıl yazdın :) Ben de o kadar gözle bekliyorum valla,bi de 3 yaşında kızım var çok zor oluyor hem çalışıp hem çocuk hem hamilelik
Copy - Paste yaptım canım
Senin işin daha da zor vallahi, Allah kolaylık versin. Senin ne kadar kaldı iznine?

sevindim canım iyi olmasına bu tür durumlar 2.bi doktora görünmekte her zaman fayda var... onlar da insan sonuçta...

Allah hatminizi kabul etsin kızlar. Ben de çok isterdim çalışmasaydım, eve gidince kendimi koltuğa zor bırakıyorum hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. Hem de Kuran-ı Kerim'i arapçadan okumayı unuttum, Yasin okurken de hep Türkçesinden okuyorum

ben son 2 hafta öyleydim durduk yere bayılcak gibi olup olduğum yerde uyuyordum ki ilk aylarda hiç böyle olmamıştım.. şöyle 15-20 dak uyusam çok iyi geliyor her fırsatta :)

ben son 2 hafta öyleydim durduk yere bayılcak gibi olup olduğum yerde uyuyordum ki ilk aylarda hiç böyle olmamıştım.. şöyle 15-20 dak uyusam çok iyi geliyor her fırsatta :)
Ilk haftalarda oyleydim simdi tekrar basladi bende de.. bir de geceleri uyuyamiyorum artık onun da etkisi var galiba..

sonlara doğru her hafta çağırıyordu o zaman her gittiğimde girmiştim bir de bizimki geç gelince son hafta her gün girmiştim

gece ben de tuvalete kalkııyorum mecbur sonraki uykumdan hiç bişi anlamaıyorum uykusuz geceelre hazırlık sanırım (
Aynem tuvalete kamp kuracagim o derece. Bir de cok zor oluyo bu gobusle artık dönmek filan agri sizi oluyo.. uyku sifir yani.. o yuzden dedigin gibi uykusuz gecelere hazirlik galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…