2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim yardımcısı olsun ailesine bağışlasın minik meleği

kızlar ebebekteki indirimden haberiniz vr mı her 150 tl 50 tl hediye çeki veriyorlar .Ben daha hiçbirşey almadım bu haftasonu ile gidip beşik ,bebek arabası bakacagız . Ebebek te varmış gidecez inşallah , netten takip ediyorum sürekli bezi ,ıslak bezlerine, temizleme pamuğuna yorumları cok güzel ,deterjanları, leke çıkartıcısına da güzel yorumlar var baby&me markası onu almak istiyorum kullanan, alan var mı ?
Gögüs pompası konusunda kararsızım çalışmıyorum ama lazım olacak bir sürü şeyde okudum burada ondan elektrikli olanlar daha pahalı manuel düşünüyorum .Tecrübeli anneler var aramızda Hangi marka aldınız ve memnun kaldınız

canım e-bebek bebeklik dönemi ihtiyaçalrı için aradığın her şeyi gönül rahatlığı ile alabilecğein bir yer.. ben de ıvır zırıvır eksikleri toptan oradan almayı planlıyorum indirim olayı süpermiş ben de bakayım

hanimlar benim ayak bilegimde sislik olusmaya basladi .tek ayakta ama daha onceki hamileleiklerde yasamamistim.suyuda cok iciyorum sasirdim acikcasi sizde de basladimi.tek tarfli olmasi ilginc geldi.

8 nisan son gün canım çek kazanmak için haberin olsun

Ben a101den.pembe küvet seti aldım kızlar.seffaf alcaktik kalmamıştı pembe aldık.
Bugün açlık tokluk için doktora gittim.
Aclik kan şekerim 88 tokluk 122 cikti.diyet kahvaltımı yaptım.tabikide hiç şekersiz.bir de şeker yesem fırlatacak demekki.aynen devam.iyi dedi doktor.
Ama karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.haftaya tekrar çağırdı yükselme eğilimi varmı bakmam gerek dedi.
Bu durumda olan var mı ast alt yüksek cikan

hanimlar benim ayak bilegimde sislik olusmaya basladi .tek ayakta ama daha onceki hamileleiklerde yasamamistim.suyuda cok iciyorum sasirdim acikcasi sizde de basladimi.tek tarfli olmasi ilginc geldi.
Arkadaşımda aynısı olmuştu canım geçmiş olsun.tek ayak şişti ve en sonunda atele aldılar istirahat ile kısa sürede geçti şimdi de bebişini büyütüyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…