- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.961
Hadi ya bende anne yanı beşik ondan gelecek çekle de üstüne ekleyip oyun halısı alırım diyordumAz önce baktım da indirimli ürünlerde geçerli değilmiş :/
anladım canım aklıma geldi benimde güzel olur diyede fikir sundum canımKızlar ben o zamana kadar yetistiremem biraz ağır okuyorum çünkü
tamam canım
Rabbim yardımcısı olsun ailesine bağışlasın minik meleğiKızlar dualarınıza minik sevdeyi de eklermisiniz daha 9 aylık kalbinde delik olduğu için ameliyat edildi ama kullanılan ilaca alerjisi olmuş şuan durumu kötü lütfen sizde dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş şimdiden teşekkür ederim
A101e gittim talan etmişler başkasına gittim sadece bi küvet kalmıştı pembe aldım geldim . Bu kadınlar sabahın köründe gidiyor ha :)
kızlar ebebekteki indirimden haberiniz vr mı her 150 tl 50 tl hediye çeki veriyorlar .Ben daha hiçbirşey almadım bu haftasonu ile gidip beşik ,bebek arabası bakacagız . Ebebek te varmış gidecez inşallah , netten takip ediyorum sürekli bezi ,ıslak bezlerine, temizleme pamuğuna yorumları cok güzel ,deterjanları, leke çıkartıcısına da güzel yorumlar var baby&me markası onu almak istiyorum kullanan, alan var mı ?
Gögüs pompası konusunda kararsızım çalışmıyorum ama lazım olacak bir sürü şeyde okudum burada ondan elektrikli olanlar daha pahalı manuel düşünüyorum .Tecrübeli anneler var aramızda Hangi marka aldınız ve memnun kaldınız
Gordum canım da bi fikrim yoktu türkçeden olur mu olmaz mı diye onun için yazamadım bişey. OlmuyormuymusBlackbluee1 canım cüz için yazmıştım görmedin sanırım ama galiba Türkçeden olmuyormuş arapçada pek bilemiyorum
8 nisan son gün canım çek kazanmak için haberin olsunkızlar ebebekteki indirimden haberiniz vr mı her 150 tl 50 tl hediye çeki veriyorlar .Ben daha hiçbirşey almadım bu haftasonu ile gidip beşik ,bebek arabası bakacagız . Ebebek te varmış gidecez inşallah , netten takip ediyorum sürekli bezi ,ıslak bezlerine, temizleme pamuğuna yorumları cok güzel ,deterjanları, leke çıkartıcısına da güzel yorumlar var baby&me markası onu almak istiyorum kullanan, alan var mı ?
Gögüs pompası konusunda kararsızım çalışmıyorum ama lazım olacak bir sürü şeyde okudum burada ondan elektrikli olanlar daha pahalı manuel düşünüyorum .Tecrübeli anneler var aramızda Hangi marka aldınız ve memnun kaldınız
Tamm canimm17 olsun o zaman(benide ekle)
Hadi ya bende anne yanı beşik ondan gelecek çekle de üstüne ekleyip oyun halısı alırım diyordum
Internette ilk aylarda kulaktan olculmemeli yazmış doğru mu acababen braun almıştım kulaktan ölçer bir sorun yaşamadım hiç memnunum
Öyle yaziyo promosyonlu ürünlerde geçerli değilmişHadi ya bende anne yanı beşik ondan gelecek çekle de üstüne ekleyip oyun halısı alırım diyordum
Ciddi mi ebebek sayfasında detaylara tikladigimda öyle ptromosyonlu ürünlerde geçerli değil yazmış hediye çeki için anlamadım şimdiInstagramda ben sordum geçerli dedi e bebek sayfası bende beşiğin içine yatak aldım çekle
Arkadaşımda aynısı olmuştu canım geçmiş olsun.tek ayak şişti ve en sonunda atele aldılar istirahat ile kısa sürede geçti şimdi de bebişini büyütüyor çok şükürhanimlar benim ayak bilegimde sislik olusmaya basladi .tek ayakta ama daha onceki hamileleiklerde yasamamistim.suyuda cok iciyorum sasirdim acikcasi sizde de basladimi.tek tarfli olmasi ilginc geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?