- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.941
Visio focus temassız ateş ölçer çok memnunum tavsiye ederim uyurken de ölçüyorsun kulaktan olunca uyanıyorlar ben rahat ettim hala kullanıyorum ikincide de kulllancam inşallahKızlar ateş ölçer alan oldu mu ? Hangi marka iyi ya da kulaktan ve farklı yerlerden olanlar var hangisi alınmalı acaba
Bimiyorm cnm son bi iki hafta kala baslicamBulursan biriktir iste ben bulurum heralde büyük marketlerde olur
Ebebekte o marka var miVisio focus temassız ateş ölçer çok memnunum tavsiye ederim uyurken de ölçüyorsun kulaktan olunca uyanıyorlar ben rahat ettim hala kullanıyorum ikincide de kulllancam inşallah
Canım güle güle kullan ben de küvet seti aldım ama ayakkabıları bakmayı unuttum ya ben de bakayım bunlar çok güzelmişKizlar oogle arasinda a101e gittim kuvet setini aldim bide bu ayakkabilar uc lira cok sirinler hic ayakkabisi yoktu kızımin.aski aldim.bide bebek bakim cantasi aldim int.de arastirdiktan snra iyiki almisim dedm 110lirayms normalde ve cok guzel ozellikleri var hastaneye onu hazirlicam baya genis.sag gozu izotermikmis biberonu dort saate kadar sicak veya soguk tutuyormus,sol tarafi ise islak mendili hic çıkarmadan kullanilacak sekilde yapilms seffaf bi goz var deligi var orda.icinden alt degistirme pedi cikti.icinde dort goz goz var yanlarda biberon vs koymak icin.omuz askisi da var 60lira bu arada.ben bu ozellikleri bilmeden aldim.isteyene biberonlar da gelmis.cikista bida gezicem cok bakamadm
Ben sadece çubuk seklinde aldım.ustunde ölçüsünu gosteriyir.ama diğerlerinden almadım bazıları tavsiye ediyor bazıları etmiyor uzaktan olanınıKızlar ateş ölçer alan oldu mu ? Hangi marka iyi ya da kulaktan ve farklı yerlerden olanlar var hangisi alınmalı acaba
Vardı canım bi ara ama uzun zamandır bakmadımEbebekte o marka var mi
Canım güle güle kullan ben de küvet seti aldım ama ayakkabıları bakmayı unuttum ya ben de bakayım bunlar çok güzelmiş
Kizlar oogle arasinda a101e gittim kuvet setini aldim bide bu ayakkabilar uc lira cok sirinler hic ayakkabisi yoktu kızımin.aski aldim.bide bebek bakim cantasi aldim int.de arastirdiktan snra iyiki almisim dedm 110lirayms normalde ve cok guzel ozellikleri var hastaneye onu hazirlicam baya genis.sag gozu izotermikmis biberonu dort saate kadar sicak veya soguk tutuyormus,sol tarafi ise islak mendili hic çıkarmadan kullanilacak sekilde yapilms seffaf bi goz var deligi var orda.icinden alt degistirme pedi cikti.icinde dort goz goz var yanlarda biberon vs koymak icin.omuz askisi da var 60lira bu arada.ben bu ozellikleri bilmeden aldim.isteyene biberonlar da gelmis.cikista bida gezicem cok bakamadm
1. Sayfada yazıyor canım hangisi boş ordan secebilirsinBlackbluee1 canım bana da yaz 15.cüz olsun .bak bugün iyiyim.İyi olduğum zamanlarda okuyacam öyle karar verdim bana da istersen 1.cüzü yaz(kusura bakma sayfaları okumadım alan var mı bilmiyorum)
17 olsun o zaman(benide ekle)1. Sayfada yazıyor canım hangisi boş ordan secebilirsin
Çubuk şeklinde olan nerden ölçüyor peki ?Ben sadece çubuk seklinde aldım.ustunde ölçüsünu gosteriyir.ama diğerlerinden almadım bazıları tavsiye ediyor bazıları etmiyor uzaktan olanını
Almadım bende
A101e gittim talan etmişler başkasına gittim sadece bi küvet kalmıştı pembe aldım geldim . Bu kadınlar sabahın köründe gidiyor ha :)Kizlar oogle arasinda a101e gittim kuvet setini aldim bide bu ayakkabilar uc lira cok sirinler hic ayakkabisi yoktu kızımin.aski aldim.bide bebek bakim cantasi aldim int.de arastirdiktan snra iyiki almisim dedm 110lirayms normalde ve cok guzel ozellikleri var hastaneye onu hazirlicam baya genis.sag gozu izotermikmis biberonu dort saate kadar sicak veya soguk tutuyormus,sol tarafi ise islak mendili hic çıkarmadan kullanilacak sekilde yapilms seffaf bi goz var deligi var orda.icinden alt degistirme pedi cikti.icinde dort goz goz var yanlarda biberon vs koymak icin.omuz askisi da var 60lira bu arada.ben bu ozellikleri bilmeden aldim.isteyene biberonlar da gelmis.cikista bida gezicem cok bakamadm
A101e gittim talan etmişler başkasına gittim sadece bi küvet kalmıştı pembe aldım geldim . Bu kadınlar sabahın köründe gidiyor ha :)
Kızlar hastane için hediyelik olarak bu nasıl sizce içerisine pleksi nazar ayeti kestirip takacağım. Gold renkte olacak içi, delikli olan kısım için pembe püskül yada kurdele olabilir diye düşündüm. Asetat kutuya koyup kurdele ve etiket ile süslemeyi düşünüyorum. Bunu bir tane kokusuz örnek yaptım. Beyaz gül kokusu var evde onunla düşünüyorum. Olabilir derseniz devam edeyim :)
aynen böyle güzel şeyler olunca millet çok önceden sıraya girip talan ediyor :)A101e gittim talan etmişler başkasına gittim sadece bi küvet kalmıştı pembe aldım geldim . Bu kadınlar sabahın köründe gidiyor ha :)
ben braun almıştım kulaktan ölçer bir sorun yaşamadım hiç memnunumKızlar ateş ölçer alan oldu mu ? Hangi marka iyi ya da kulaktan ve farklı yerlerden olanlar var hangisi alınmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?