2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar oogle arasinda a101e gittim kuvet setini aldim bide bu ayakkabilar uc lira cok sirinler hic ayakkabisi yoktu kızımin.aski aldim.bide bebek bakim cantasi aldim int.de arastirdiktan snra iyiki almisim dedm 110lirayms normalde ve cok guzel ozellikleri var hastaneye onu hazirlicam baya genis.sag gozu izotermikmis biberonu dort saate kadar sicak veya soguk tutuyormus,sol tarafi ise islak mendili hic çıkarmadan kullanilacak sekilde yapilms seffaf bi goz var deligi var orda.icinden alt degistirme pedi cikti.icinde dort goz goz var yanlarda biberon vs koymak icin.omuz askisi da var 60lira bu arada.ben bu ozellikleri bilmeden aldim.isteyene biberonlar da gelmis.cikista bida gezicem cok bakamadm

Eklentiler

• IMG-20180405-WA0004.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2018-04-05-12-56-02-883_com.android.chrome.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar ateş ölçer alan oldu mu ? Hangi marka iyi ya da kulaktan ve farklı yerlerden olanlar var hangisi alınmalı acaba
Visio focus temassız ateş ölçer çok memnunum tavsiye ederim uyurken de ölçüyorsun kulaktan olunca uyanıyorlar ben rahat ettim hala kullanıyorum ikincide de kulllancam inşallah

Canım güle güle kullan ben de küvet seti aldım ama ayakkabıları bakmayı unuttum ya ben de bakayım bunlar çok güzelmiş

Kızlar ateş ölçer alan oldu mu ? Hangi marka iyi ya da kulaktan ve farklı yerlerden olanlar var hangisi alınmalı acaba
Ben sadece çubuk seklinde aldım.ustunde ölçüsünu gosteriyir.ama diğerlerinden almadım bazıları tavsiye ediyor bazıları etmiyor uzaktan olanını
Almadım bende

Canım güle güle kullan ben de küvet seti aldım ama ayakkabıları bakmayı unuttum ya ben de bakayım bunlar çok güzelmiş

Sagol canm bence de cok tatlilarpatik aslinda ayakkbi dedigime bakma ama zaten o aylarda ayakkbiyi napcam suslu patik yeter de artar daha da cesitleri vardi.erkek bebisler icin de var

Bende aldım kızlar a 101 den 2.95 e pembis ayakkabılar çok tatlılar

Kızlar hastane için hediyelik olarak bu nasıl sizce içerisine pleksi nazar ayeti kestirip takacağım. Gold renkte olacak içi, delikli olan kısım için pembe püskül yada kurdele olabilir diye düşündüm. Asetat kutuya koyup kurdele ve etiket ile süslemeyi düşünüyorum. Bunu bir tane kokusuz örnek yaptım. Beyaz gül kokusu var evde onunla düşünüyorum. Olabilir derseniz devam edeyim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180405-144754.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 56
A101e gittim talan etmişler başkasına gittim sadece bi küvet kalmıştı pembe aldım geldim . Bu kadınlar sabahın köründe gidiyor ha :)

gayet güzel bence daha ne olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…