2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün kontrol randevusu muydu? Eğer değilse ptesi zaten kontrol randevusu olur. Yoğun olduğu için öyle demiştir dr. Bebek bir iki günde az da olsa kilo alır tabii ama doğumu etkileyecek kadar değil. Ben muayeneden sonra kontrole gidecektim ama acil durum söz konusu olunca kontrole kadar iki kere daha gittim ve ücret ödemedim. Dr o konuda en azından iyi. Bebiş için susuyoruz canım . İyi yapmışsın bir şey dememekle. Rahatlamaya çalış
Bugün kontrol randevusuydu
Nst çekildik çıktık bir ona baktı bu
10 gün geçerli ya ücretsiz nstye veriyoruz sadece ama
Hayırda bugün desen ne olacak kibirgun için bana COKKKKKK saçma geldi
Bir gün yaaa pazartesi gideceğim
Ne olacak şimdi birgün arayla
Ben anlamadım
Taaaaaa çık git
Tekrar nst cekil
Muayene ücreti ver
Hadi onuda geçtim parayı
Birgün geçti odaya slm kasnak içinmiş girdim ben bu ne lahana ne perhiz şimdi

Kızlar kontrolden geliyorum 36+6 dayım 3800 kilosu 51 cm boyu kafası da 9.8 cm olmuş normal istiyordum ama doktor zor diyo kafasından dolayı bı de iri omuzuna kemiklerine bir şey olabilir dedi ben de sancim gelene kadar beklicem dedim sonra ebelere gittim sordum 10 cm den sonra normal doğum olmuyormuş öyle dediler ama yine de bekleme taraftariyim bebeğimin zamanı gelsin öyle alinsin ki hiç sezeryan istemiyorum bu hafta geldi geldi yoksa sezeryan olmak zorunda kalacak sanırım çok üzüldüm. Allak bullak oldum.

Bugün kontrol randevusuydu
Nst çekildik çıktık bir ona baktı bu
10 gün geçerli ya ücretsiz nstye veriyoruz sadece ama
Hayırda bugün desen ne olacak kibirgun için bana COKKKKKK saçma geldi
Bir gün yaaa pazartesi gideceğim
Ne olacak şimdi birgün arayla
Ben anlamadım
Taaaaaa çık git
Tekrar nst cekil
Muayene ücreti ver
Hadi onuda geçtim parayı
Birgün geçti odaya slm kasnak içinmiş girdim ben bu ne lahana ne perhiz şimdi
NST ücreti alınması da ayrı bir garabet. Burada da bazı hastaneler 20-50 TL alıyor ama benimki istemiyor.

Kızlar kontrolden geliyorum 36+6 dayım 3800 kilosu 51 cm boyu kafası da 9.8 cm olmuş normal istiyordum ama doktor zor diyo kafasından dolayı bı de iri omuzuna kemiklerine bir şey olabilir dedi ben de sancim gelene kadar beklicem dedim sonra ebelere gittim sordum 10 cm den sonra normal doğum olmuyormuş öyle dediler ama yine de bekleme taraftariyim bebeğimin zamanı gelsin öyle alinsin ki hiç sezeryan istemiyorum bu hafta geldi geldi yoksa sezeryan olmak zorunda kalacak sanırım çok üzüldüm. Allak bullak oldum.
Canım haftasına göre maşallah bebeğin ilerde baya 40.haftasını doldurmuş bebek gibi oyuzden hayırlısını iste bebeğine sağlıkla kavus inşallah

Selam kizlar bende smdi hastaneden ciktim pazartesi gunu sabah 7 de hastanedeyiz ve kizimiza kavusucaz insallah .bende nst ye baglandm ve duzenli sancilarim cikti bende onlari bebek oynamasi saniodum meğer sanciymis.3200 gr olms ama kafasi oldkca asagida oldugu icin pazartesiyi bile beklemeyebilir dedi. Genel mi spinalmi pazartesi bi daha konusalim dedi .heyecandan elimiz ayagimiz birbirine dolandi 2. Cocuk olsada

NST ücreti alınması da ayrı bir garabet. Burada da bazı hastaneler 20-50 TL alıyor ama benimki istemiyor.
Nst ye 5 TL veriyoruz çok önemli bir para değilde
Benim diyorum yaa bir gün arayla nst çekilmek ve bugün söylememesi muayene etmemesi bir anlam veremedim nstye batı iyi sancı yok dedi
Zaten çeken hemşire gayet iyi demişti bişey çıkmadı
Gittim bu sıcakta
Kızımla slm verdim çıktım geldim beni o zaman bugün niye çağırdın pazartesi gitseydin bugün sicakta cikmasaydim madem
Vallaha insanları anlamıyorum
İnanın yaaa oraya tepindim gittim
Sıcakta başkada bişey yok birgün arayanlar nst çekilir mi yaaa

Maşallah canım haftasını beklerse baya iri olacak ozaman normal olmaz gibi duruyor ama 37yi doldurunca olursa normal olabilir.4100normal doğuran arkadaşım var ama tabikide kafa yapısını ve çatı durumunu bilmiyorum.muayene etmismiydi seni
Bizim kızın da kafası önde ama kilosu çok fazla değil haftasına göre ben muayeneden sonra yönlerir diye bekliyorum kendi adıma.catin çok müsait değil derse sezeryan isteyeceğim ben ama müsaitse normali denerim diye düşünüyorum

Nst ye 5 TL veriyoruz çok önemli bir para değilde
Benim diyorum yaa bir gün arayla nst çekilmek ve bugün söylememesi muayene etmemesi bir anlam veremedim nstye batı iyi sancı yok dedi
Zaten çeken hemşire gayet iyi demişti bişey çıkmadı
Gittim bu sıcakta
Kızımla slm verdim çıktım geldim beni o zaman bugün niye çağırdın pazartesi gitseydin bugün sicakta cikmasaydim madem
Vallaha insanları anlamıyorum
İnanın yaaa oraya tepindim gittim
Sıcakta başkada bişey yok birgün arayanlar nst çekilir mi yaaa
Nst iyiymiş ben her seferinde 24 lira veriyorum maalesef. Doktor çok yoğun olduğu için bakmamış gibime geldi . Olur böyle şeyler bazen sıkma canını

Selam kizlar bende smdi hastaneden ciktim pazartesi gunu sabah 7 de hastanedeyiz ve kizimiza kavusucaz insallah .bende nst ye baglandm ve duzenli sancilarim cikti bende onlari bebek oynamasi saniodum meğer sanciymis.3200 gr olms ama kafasi oldkca asagida oldugu icin pazartesiyi bile beklemeyebilir dedi. Genel mi spinalmi pazartesi bi daha konusalim dedi .heyecandan elimiz ayagimiz birbirine dolandi 2. Cocuk olsada
Allah sag salim kucaginda eve donmeyi nasip etsin canim az kalmiss:KK54:

Canim 1 haziran benimkisi daha dogurmadim:KK70: yoksa bugun doguracak miyim ALLAH mi soyletti hepinize ben şok:rolleyes:
Bilemiyorum valla, kaju inandırdı hepimizi :))

Aaa ne güzel, sağlıkla kavuşun inşallah.. Pazartesi Birgaripyolcu ve bir arkadaş daha doğum yapacaktı galiba.. Planlı olarak pazartesi 3bebeğimiz daha geliyor inşallah, bakalım başka sürprizlerde olacak mı?

E Eliza7979 sen ne yaptın, bugündü galiba doğumun?

Kacinci hafta canim?

Back
X