- 19 Nisan 2018
- 220
- 294
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.001
Kontrol etmek için çarşamba tekrar bakalım dedi ama neden yarın değil onu bilmiyorum. Evet normalde 36. haftanın başındayım. Bebeğin gelişimi de normal dedi iyi veya kötü demedi. Biraz endişeliyim açıkçası içime sinmeyen birşeyler var.K kathleen kelly takvimine göre 30 günün varmış daha dikkat etmedim ben, Peki neden Çarşamba dedi ki ?
eğer sütün fazlaysa başlaman gerekir . Seni zaten sertleşen göğsün rahatsız eder anlarsın . Ben duruma göre günde 1 kere ya da 2 kere sağıyorum . Göğsün taş gibi olur dokununca sütün akmaya baslar . Küçük oldukları için çok az emebiliyorlarPompa işlemine Doğumdan hemen sonra başlamak gerekir mi ?
hic korkma aksine doyduğu için çok kaka yapıyor.benim ilk kızım da öyleydi çok cabuk gelişti maşallah.Ya benimki her alt açtığımda kaka yspmış oluyor aşırı değil ama hatta emzşrdikten sonra yine almak zorunda kalıyorum acaba bi sıkıntı mı var korkuyorum kilo almayacak diye
bebisin nasıl iyi mi ? Herşey yolunda mi ?kizlar acil bana yardimci olur musunuz.
Takip edemiyom sizleridr giremedim epeydir . oglum kuwezde 17 gun kalmisti bilirsiniz belki. aldim alasi ugrasiyorum cocugum emiyo fıskirarak kusuyo gunden 1 kez falan cok. uzuluyorum daha yeni yeni emmeye alisti emdiginide bu sekilde kusunca cok uzuluyorum. bole bi durum yasayan war mi herkes usutuyon diyo ama ben hem kendime hem bebegime dikkat ediyorum soguk bisi yiyip icmiyorum da. kustuktan sonra rahatca uyuyo. 7 gun sonra 1 aylik olcak ama ne uyku ne yedigimi ictigimi biliyorumahfolmus bitik durumdayim bana bisiler soyleyin lutfen
Çok teşekkür ederim canım :)canım gözünüz aydın olsun, Bazen işler planladığımız Gibi gitmiyor ama önemli olan sonucunun güZel olması . Hadi bakalım bol sütlü günleriniz olsun inşallah
Anladım canım , ben de Dogum için çağırdı sandım takvime dikkat etmemişim, endiselenmene gerek yok canım herşey yolundaymış , acikligin varmış madem bol bol dinlen canım az daha beklesin kuzun.Kontrol etmek için çarşamba tekrar bakalım dedi ama neden yarın değil onu bilmiyorum. Evet normalde 36. haftanın başındayım. Bebeğin gelişimi de normal dedi iyi veya kötü demedi. Biraz endişeliyim açıkçası içime sinmeyen birşeyler var.
Onu niye çektirdiniz canım bize hiç öyle bişey çekin demedilerKalça çıkıklığı usg si çektirdik sonuç bşraz sınırdaymış dr 2 tane bez bağlayın bacakları açılsın dedi 1 ay sonra tekrar çekip bakalım deid daha önce böyle bişey duyan oldu mu acaba?
Anladım canım , ben de Dogum için çağırdı sandım takvime dikkat etmemişim, endiselenmene gerek yok canım herşey yolundaymış , acikligin varmış madem bol bol dinlen canım az daha beklesin kuzun.
Teşekkürler arkadaşlar rahatladım biraz olsun. Ağrım var bugün doğmasın da yanımda kimse yok çünkü beklemedeyim.Canim açıklığın 3 cm olmus. 3 cm olduğunda yatış veriyorlar üstelik seninki daha erken yani 1 ayın var onun için yatış vermesi gayet normal. Muayeneden sonra da kanama olması normal. Bende ilk muayene de korkmuştum kanama görünce ama normalmiş. Zaten doğumda her muayene de kanama oluyor. K kathleen kelly
Pompa ile bol bol sağ ve boşta olsa bol bol rmzir beyne bu süt yetmiyor algısı gitsin ki daha çok süt yapsınGünaydın arkadaşlar, aslında Temmuz annesi olacakken kızım sabredemeyince bayramın son gününde doğum yaptım, doğumdan hemen sonra emzirebildim ama bir iki gün sonra göğüslerimi asırı sertleştiler hatta bazı yerlerde top gibi sertlikler vardı bir hafta sagarak sıcak su uygulayarak gecşrdim sagdığımda 10 cc bilemedin 20 cc cıkıyordu ve hala da öyle iki hafta olmasına ragmen artmadı bebeğe de yetmiyor hep aglıyor, acaba hiç mi artmayacak
Kızlar sağlık ocağı sizi aradı mı Doğumdan sonra biz topuk kanını 2.yide hastanede aldırdık 1 hafta kontrolü de oldu hastanede bir daha 1 ay işimiz yok mu acaba sağlık ocağında 15. Gün Demir mi d vit mi ne başlatıyorlarmış onu sağlık ocağı mı veriyor acaba günü ilerde olan anneler bilgilendirebilir mi herkese bol sütlü az gazlı günler diliyorum
Kızlar sağlık ocağı sizi aradı mı Doğumdan sonra biz topuk kanını 2.yide hastanede aldırdık 1 hafta kontrolü de oldu hastanede bir daha 1 ay işimiz yok mu acaba sağlık ocağında 15. Gün Demir mi d vit mi ne başlatıyorlarmış onu sağlık ocağı mı veriyor acaba günü ilerde olan anneler bilgilendirebilir mi herkese bol sütlü az gazlı günler diliyorum
1 aylık olunca cekiliyor sanırım canimOnu niye çektirdiniz canım bize hiç öyle bişey çekin demediler
Ben evolvia veriyodum doktoruna sordum acaba kabızlıkmı yaptı diye doymamış dedi. Dün 50 cc verdim akşama doğru yaptı çok şükür. Sabah 60 cc hazırladım içemedi kustu sonra o yüzden az az 30 cc emzirdikten sonra aralıklarla veriyorum. Anne sütü kaygım yok su an fotoğraflarına baktım doğduğu güne göre yüzü kaşık kadar kalmış kuzumun sağım yaparak cogaltmaya devam edeceğim sütü ama mamayı esirgemeyeceğimkronik_unutkan canım ben sma marka mama veriyorum kabızlık falan olmadı aksine gayet sulu yapıyor pazar günü kontrolde doktor da sütten sonra doymazsa verebilirsiniz dedi gece 2 saat emmesine rağmen doymayınca 20 cc yapıp veriyoruz çok vermiyorum belki ondan da kabız olmuyordur bide ben Rezene çayı içiyorum çocuğu rahatlatıyor baya
Beni aramadılar ben aradım randevu aldım topuk kanını verdik aşısı için gün aldım. D vitamini ücretsiz veriyormuş sağlık ocağı ben doktoru yazınca almıştım 14.gün başlayacağızKızlar sağlık ocağı sizi aradı mı Doğumdan sonra biz topuk kanını 2.yide hastanede aldırdık 1 hafta kontrolü de oldu hastanede bir daha 1 ay işimiz yok mu acaba sağlık ocağında 15. Gün Demir mi d vit mi ne başlatıyorlarmış onu sağlık ocağı mı veriyor acaba günü ilerde olan anneler bilgilendirebilir mi herkese bol sütlü az gazlı günler diliyorum
ben bursada oturuyorum.ailenin ozellikle ilk bebegiyse oldukca buyuk bir mevlut yapilur dost akraba hetkes davet edilir.insanlarda gitmeye gayret gostetir burda bu tarz cemiyetlere cok onem veriyorlar.ikramlik gul suyu lokum hazir tabaklarda cantik ve ayran ikram edilir genelde kimisi pilav tavuk tatli da ikram ediyor.durumu olmayan da poaca ve meyve suyu ikram ediyor hepsini gordim.Selam tatli anneler.aranizda bebek mevludu yapan veya yapcak olan warmi??
Ben yapmayi disunuyorum bu ara.acaba ne ikram etmeli gelenlere?ve hediyelik ne vermeli sizce??fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?