2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
K kathleen kelly takvimine göre 30 günün varmış daha dikkat etmedim ben, Peki neden Çarşamba dedi ki ?
Kontrol etmek için çarşamba tekrar bakalım dedi ama neden yarın değil onu bilmiyorum. Evet normalde 36. haftanın başındayım. Bebeğin gelişimi de normal dedi iyi veya kötü demedi. Biraz endişeliyim açıkçası içime sinmeyen birşeyler var.

Pompa işlemine Doğumdan hemen sonra başlamak gerekir mi ?
eğer sütün fazlaysa başlaman gerekir . Seni zaten sertleşen göğsün rahatsız eder anlarsın . Ben duruma göre günde 1 kere ya da 2 kere sağıyorum . Göğsün taş gibi olur dokununca sütün akmaya baslar . Küçük oldukları için çok az emebiliyorlar

bebisin nasıl iyi mi ? Herşey yolunda mi ?
Bizdede bir kaç gün çok fazla oldu , emerken dik tut dedi doktor ,bir de gazini çıkarmaya çalıştım hep ,önceden emzirip direk yatıyordum ,bunları yapınca kesildi . Sende bir dene . Reflü değildir inşallah .

Anladım canım , ben de Dogum için çağırdı sandım takvime dikkat etmemişim, endiselenmene gerek yok canım herşey yolundaymış , acikligin varmış madem bol bol dinlen canım az daha beklesin kuzun.

Günaydın arkadaşlar, aslında Temmuz annesi olacakken kızım sabredemeyince bayramın son gününde doğum yaptım, doğumdan hemen sonra emzirebildim ama bir iki gün sonra göğüslerimi asırı sertleştiler hatta bazı yerlerde top gibi sertlikler vardı bir hafta sagarak sıcak su uygulayarak gecşrdim sagdığımda 10 cc bilemedin 20 cc cıkıyordu ve hala da öyle iki hafta olmasına ragmen artmadı bebeğe de yetmiyor hep aglıyor, acaba hiç mi artmayacak

Canim açıklığın 3 cm olmus. 3 cm olduğunda yatış veriyorlar üstelik seninki daha erken yani 1 ayın var onun için yatış vermesi gayet normal. Muayeneden sonra da kanama olması normal. Bende ilk muayene de korkmuştum kanama görünce ama normalmiş. Zaten doğumda her muayene de kanama oluyor. K kathleen kelly

kronik_unutkan canım ben sma marka mama veriyorum kabızlık falan olmadı aksine gayet sulu yapıyor pazar günü kontrolde doktor da sütten sonra doymazsa verebilirsiniz dedi gece 2 saat emmesine rağmen doymayınca 20 cc yapıp veriyoruz çok vermiyorum belki ondan da kabız olmuyordur bide ben Rezene çayı içiyorum çocuğu rahatlatıyor baya

Onu niye çektirdiniz canım bize hiç öyle bişey çekin demediler

Anladım canım , ben de Dogum için çağırdı sandım takvime dikkat etmemişim, endiselenmene gerek yok canım herşey yolundaymış , acikligin varmış madem bol bol dinlen canım az daha beklesin kuzun.

Teşekkürler arkadaşlar rahatladım biraz olsun. Ağrım var bugün doğmasın da yanımda kimse yok çünkü beklemedeyim.

Kızlar sağlık ocağı sizi aradı mı Doğumdan sonra biz topuk kanını 2.yide hastanede aldırdık 1 hafta kontrolü de oldu hastanede bir daha 1 ay işimiz yok mu acaba sağlık ocağında 15. Gün Demir mi d vit mi ne başlatıyorlarmış onu sağlık ocağı mı veriyor acaba günü ilerde olan anneler bilgilendirebilir mi herkese bol sütlü az gazlı günler diliyorum

Pompa ile bol bol sağ ve boşta olsa bol bol rmzir beyne bu süt yetmiyor algısı gitsin ki daha çok süt yapsın

İlk hafta sağlık ocağı tekrar topuk kanı alıp kilo sarılık bakıyor . Bana ve kızıma davit verdiler. Bebeğe 3 bana 8 damla günlük

Biz 2.topuk kanını sağlık ocağında aldırdık.
Damla verdiler 15.gun baslanacakmis canım.ama bana iç demediler burda bir arkadaşa iç demişler benim ablam da içiyor D3 .bana hemşire demedi ama icicem.

Ben evolvia veriyodum doktoruna sordum acaba kabızlıkmı yaptı diye doymamış dedi. Dün 50 cc verdim akşama doğru yaptı çok şükür. Sabah 60 cc hazırladım içemedi kustu sonra o yüzden az az 30 cc emzirdikten sonra aralıklarla veriyorum. Anne sütü kaygım yok su an fotoğraflarına baktım doğduğu güne göre yüzü kaşık kadar kalmış kuzumun sağım yaparak cogaltmaya devam edeceğim sütü ama mamayı esirgemeyeceğim

Beni aramadılar ben aradım randevu aldım topuk kanını verdik aşısı için gün aldım. D vitamini ücretsiz veriyormuş sağlık ocağı ben doktoru yazınca almıştım 14.gün başlayacağız

Selam tatli anneler.aranizda bebek mevludu yapan veya yapcak olan warmi??
Ben yapmayi disunuyorum bu ara.acaba ne ikram etmeli gelenlere?ve hediyelik ne vermeli sizce??fikir verin bana
ben bursada oturuyorum.ailenin ozellikle ilk bebegiyse oldukca buyuk bir mevlut yapilur dost akraba hetkes davet edilir.insanlarda gitmeye gayret gostetir burda bu tarz cemiyetlere cok onem veriyorlar.ikramlik gul suyu lokum hazir tabaklarda cantik ve ayran ikram edilir genelde kimisi pilav tavuk tatli da ikram ediyor.durumu olmayan da poaca ve meyve suyu ikram ediyor hepsini gordim.
dagitmalikta havlu kokulu tas magnet simdi yasin setleri var onla4da guzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…