2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ne ile sağım yapıyorsun acaba bende Philips in elektrikli sağma makinası var ama onla sağınca hiçbirşeyi çıkmıyor elimle sıktığımda süt çıkıyor anlamadım ben mi yanlış kullanıyorum yada sağılacak kadar süt mü yok

Aynen canım ver ya bende veriyorum doysun çocuğum ikisini de içiyor ztn emebildiği kadar veriyorum su da vermeye başladım hafif bir gözünde sarılık var biran önce geçsin diye

Günaydın kizlar biz dun bebek arabamizi aldik prego laon olanini tercih ettik:) oda takimini 1 yasindan sonra yapmayi dusunuyorum o yuzden bana onerebileceginiz park yatak markalari var mi? Ve park yatak mi mantikli besik mi?
Merhaba,
Öncelikle doğum yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun evladınız... Ben de ekim annesi olaağım nasipse. Aldığınız bebek arabası nasıl kullanabildiniz mi hiç? Ben de o arabayı araştırıyorum da belki bilgi alabilirim sizen dedm :)

Benim de kızım sütüm ile doymayınca mamaya baslamak zorunda kaldım. Sütümü sağdığımda 20 cc anca cıkıyor bazen yarısı, aynı zamanda emziriyorum da bu hep böyle gidecek diye üzülüyorum, ne kadar süreyle sağıp emziriyorsunuz ssğdığınızda kac cc cıkıyor

Doktor ne dedi bazı bebekler de reflü oluyor çok kusuyorlar, onu için ayrı mamalar bile var Doktora danışın bence . Her bebek emdiği sütün fazlasını kusar ama fışkırır tarzda ise reflü olabilir
gunde bi weya iki kere emdigi gibi bosaltiyo sonra rahatliyo doktora gitmedim herkes olur normal diyo

Biraz icir çıkar memeni dik tut kucağında beline el sur yuru odada.sonra yine uzat biraz emzir öyle devam et. Durmadan uzanarak içer se benimkide oyle yapyor
ewet emziryorum surekli sonra gazini cikaryorum derken yarim saat gecmiyo hopp kucagimda ust bas gidiyo sonra bastan temizle giydir emzir derken mahfoluyoruz oda bende dedigini yapcam canim insallah atlatiriz korkuyorum ben gormeden kuscak bisi olcak diye

Canim oncelikle gecmis oslun.Bizim bebekte ictigini kusuyor.Bizim doktor gaza bagli olabilecegini soyluyor sizinkide ole olabilir bn gazini cikarmadan emzirmiyorm boyle yaparak kusmasini engelliyorm art arda emzirince kusuyo mu seninki
sagol kuzum cok sagol
soyle soleyeyim agliyo aliyorum emziriyorum sonra gazini cikariyorum domates gibi oluyp zorluyo zorluyo kendini sonra bezi pisse degostiryorum araniyosa yine emzirip biraz daha pit pit gaz cikarmak icin omzuma aliyorum sonra uyuyo derken yarim saat agliyo araniyo gecyo bir mide bulantisi sesi bi bakyorum hepsini atiyo sonra rahatca uyuyo ben ilkimde bole bisi yasamadim cok zorlandim bunda uykuda 5 dakka

reflü surekli surekli kusan bebek icin demi canim. cok degil kusmasi gunde bi kez bi anda midesini bosaltiyo bi haftadir ewde yawrum acaba hastanenin kuvezin seyinimi atiyo diyorum .bugun dikkat ettigimden fazla ediyorum 2 saat geciyo oyle emziriyorum aransada kucagimda dik sekilde oyaliyorum sık emzirmiyorum gazini cikarmaya calisiyorum belkide gazini atamadigindan boyle cok pipirikli etti beni bu minnak

Benim.bebegimde çok sik kusuyor.uyuyupn yandiginda yan tarafa kusmus oluyor ya da uykuya dalmadan.1-2gunden beri böyle.bugun 9.gunumuz

Dediklerinin aynisini bnde yasiyorm canm.Insallah 40 kadar gecer kac gununz kaldi sizin Biz bugun 24 gunluk oldkk

sütün tabiki vardır canım , pompa bir damla bile olsa , biberon akmasa da çıkartıyor kaldı ki senin ki elektrikliymis. Benim ji avent manuel. Ben memnunum bir de gercekten sütüm var mı yok mu düşünmemek lazım, o da etkiliyor. Ben emziriyorum ne kadar emiyor Bilmiyorum sonrasını sagiyorum Allah bereket versin :)

40imin çıkmasını bekliyorum hoş evde kayınpeder kaynana var nasıl gidebilirim o da var

Canım senin çok iyi bi anne olduğundan eminim boşver sıkma canını elinden geleni yapıyorsun zaten mama yiyen de süt içen de büyüyor stresini yavruna da yansitirsin . Ne kadar uyku huzur o kadar süt inan. Benim bebeğim de ilk 12 gün öyleydi zorla uyandırmak çok kötü şimdi düzeldi acıkınca kalkıyor düzelecek emin ol idrar kaka yaptıkça daha iyi olacak. Ben iki kere sma mama verdim doktorum da onu kullanmış sekersizmis anne sütün e yakın dedi

Selam kızlar geçmişi okuyamadim dogurmayan kalmamıştır Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah. Bizde 20 günlük olduk hersey yolunda giderken bir kaç gündür göğüslerim beni artık aglatiyor emzirirken sütüm var ama çok kötü acıyor hiç sorun yoktu yeni oldu bir çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin

Beni aramadılar ben aradım randevu aldım topuk kanını verdik aşısı için gün aldım. D vitamini ücretsiz veriyormuş sağlık ocağı ben doktoru yazınca almıştım 14.gün başlayacağız
Devletin verdiği d vitamin i mi yoksa Başka mı aldın canım paraben varmış ya onların verdiğinde

Reflü olabilir canım bir de mide- bağırsakla ilgili bi sorun olduğunda yoğun kusma oluyor çok yoğun oluyorsa kusma hemen doktora götürün bence inş önemli bişi yoktur

Ben herhalde yanlış kullanıyorum bide uçları yara oldu ztn çok güçlü emiyor canımı yakıyor o pompa yaralarım iyileşince bida deniyim bakayım

Ben herhalde yanlış kullanıyorum bide uçları yara oldu ztn çok güçlü emiyor canımı yakıyor o pompa yaralarım iyileşince bida deniyim bakayım
Benim manuel olduğu halde doktor 5 dk dan fazla sağma dedi her bir memeyi . Zaten ilk çok geliyor sonra damla damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…