- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.061
Sagolun amin biraz zor oldu bebiş gelmeyince suni sancıyla başlatıldı gündüz 4 buçukta vermeye başladılar gece 2 de doğdu suni şancı baya zormus ama değdi sonunda kucagima alınca unuttumGozunuz aydın allah anali babali büyütsün. Nasil gecti dogumunuz
Bebeğin saçını su an taramaya gerek yokAynen.bende sorucaktim bunu sen benden once davranmissun
Nasıl dayandın o sanciyida geçmiş olsunSagolun amin biraz zor oldu bebiş gelmeyince suni sancıyla başlatıldı gündüz 4 buçukta vermeye başladılar gece 2 de doğdu suni şancı baya zormus ama değdi sonunda kucagima alınca unuttum
İlk doğduğunda bebeklerde gaz olmaz su an bizimde başladı 23 günlük olduk.Merhaba hanımlar. Cogu kişi bebeğini kucagina almis demek ki. Herkes evladini güle güle büyütsün
Bizim sorunumuz gaz... Zinco aldim ağzına damlatiyorum. Ama pek işe yaramıyor . Siz neler yapıyorsunuz kesin bir çözüm oneriniz var mi ne olur söyleyin. Emdiktwn sonra dik tutuyorum. Sirtina pata küte vuruyorum. Ama öyle de çıkarmıyor yavrum
Bebeklerin çenesi çok kuvvetlidir annesiSağol canım yarın deneyeyim bende. Emziremedim az önce mama verdim ama 2 saat sonra emzirmem lazım nasıl şiş uçları dayanicam ne yapayımbirde çok sert emiyor sanki gogsumu mandalla sıkıştiriyorlar o birakmadan çekmek mümkün değil kiyamiyorumda inşallah banada iyi gelir o ilaç
Bende düştükten sonra hiçbirşey sürmesini sadece kurula yeterKızlar göbeğimiz 6. Günümüz de düştü yarın ilk banyosunu yaptırcaz banyo sonrası nasıl bir bakım yapıyorsunuz göbeğe acaba doktor bana hiçbirşeyi sürmene gerek yok dedi ama temizlik kiti satılıyor onlardan mı alsam gerek varmıdır
Bende doktorun verdiğini aldım salus ilacin vitamini acd3 sağlık icagindaki ebe bizimkinden daha iyi dedi vermediDevletin verdiği d vitamin i mi yoksa Başka mı aldın canım paraben varmış ya onların verdiğinde
Ben kendisi memeyi ağzından bırakana kadar emziriyorum , aşağı yukarı bir meme 10 dk da boşalıyor emerken. Uyuklarsa gidikliyorum devam ediyor . Emdigini yutkunmasindan ve bağırsak hareketlerinden anlarsın canım , eğer çekip çekip kısa aralıklarla duruyorsa sütü emmiş olduğunu anlarsın. Emme işi bittikten sonra aranmiyor ve baygın gibi kalıyorsa doymuş ve uyumaya hazırdır canım ve aşağı yukarı 2 saat aralıksız uyuyorlar. Sütün iyi ve bebisine yetiyor buna inan.Her iki göğsümüzü ne kadar süre ile emiyor emdikten sonra kac saat uyuyor, emzirdiğimde boş mu cekiyor dolu mu anlayamıyorum sağınca on ile yirmi cc cıktığını gördüm
Kizlar sezaryenden sonra alt karinda hala agri hissedeniniz var mi? Sanirim kaslar kendini toplamadi karnimin alt kisimlari agriyor hala. Bir de dikislerimde zaman zaman sizlama aci hissediyorum. 16 gun oldu ne zaman gcer acaba bu sikayetler.
Bebeğin saçlarını taramak için nasıl tarak kullanmak gerekiyor? Konak oluşumunu önleyenler hangileri? Ben almadım önerileriniz nedir?
Arkadaşlar bebeklerinizde gaz sancısı oluyor mu? Bizim birkaç gündür sancımız var. Karnına masaj yapınca veya bacaklarını karnına doğru itince zor da olsa gaz çıkarıyor ama canı çok yanıyor. Çok üzülüyorum. Bazen badisini üstünden sıcak havlu koyuyorum.Bir de emince ve koynumda uyutunca sarıp sarmalayınca rahatlıyor. Her gün karpuz yiyorum. Acaba o mu gaz yapıyor? İnternette bir iki yerde gaz yapmaz yazıyor ama bilemedim. Hatta annenin yedikleriyle gaz arasında ilişki yok diyenler de var. Siz gaz için neler yapıyorsunuz?
Ben her gün rezene içiyorum hiç gaz sorunumuz yok ben ona bagliyorum bazen emdikten sonra gaz çıkarmıyor uzun süre beklememe rağmen yan yatiriyorum arkasina destek koyup. 10 dk sonra hik mık başlıyor tekrar kucağıma alınca hemen çıkıyor gazı. Bizim sorunda göğüs acısı bir arkadaş krem önerdi bugün onu alıp deneyeceğim inşallah geçerMerhaba hanımlar. Cogu kişi bebeğini kucagina almis demek ki. Herkes evladini güle güle büyütsün
Bizim sorunumuz gaz... Zinco aldim ağzına damlatiyorum. Ama pek işe yaramıyor . Siz neler yapıyorsunuz kesin bir çözüm oneriniz var mi ne olur söyleyin. Emdiktwn sonra dik tutuyorum. Sirtina pata küte vuruyorum. Ama öyle de çıkarmıyor yavrum
Bu rezene hazır olan mı, aktardan mı aldın canım? Ben hazır almıştım, iki kez içtim.. Bende bile gaz problemi var bebeğimde nasıl olmasın, yazık.. Çok üzülüyorum..Ben her gün rezene içiyorum hiç gaz sorunumuz yok ben ona bagliyorum bazen emdikten sonra gaz çıkarmıyor uzun süre beklememe rağmen yan yatiriyorum arkasina destek koyup. 10 dk sonra hik mık başlıyor tekrar kucağıma alınca hemen çıkıyor gazı. Bizim sorunda göğüs acısı bir arkadaş krem önerdi bugün onu alıp deneyeceğim inşallah geçer
Sagol canim deliyordum az kaldım kafamı vura vura çektim sezeryan a alsınlar diye yalvarcaktim ama korkumdan onu da isteyemedim geçti ya çok şükürNasıl dayandın o sanciyida geçmiş olsun
Çok uzun surmus
Bizimki de 24 günlük zaten. Rezene iciyorum ama pek fayda goremedimİlk doğduğunda bebeklerde gaz olmaz su an bizimde başladı 23 günlük olduk.
Ben galactago diye süt artırıcı icind bitkisel rezene olan damla içiyorum gazını bebeğin hafifletiyor.
Nasil iyimis maşallah keske biz de oylr uyumlu olsakBen her gün rezene içiyorum hiç gaz sorunumuz yok ben ona bagliyorum bazen emdikten sonra gaz çıkarmıyor uzun süre beklememe rağmen yan yatiriyorum arkasina destek koyup. 10 dk sonra hik mık başlıyor tekrar kucağıma alınca hemen çıkıyor gazı. Bizim sorunda göğüs acısı bir arkadaş krem önerdi bugün onu alıp deneyeceğim inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?