2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim oğlum doğduğunun ikinci günü falan ağlamaya başladı ve hala susturamiyoruz. Günlük yaklaşık 15-16 saat kucakta pislayarak uyutmaya çalışarak geçiyor. Kalanı da yorgun düşüp uyuyor. Dün gece ben de uykusuzluktan çocuk kucagimdayken sendeledim. Nasıl dayanicam tek başıma bilmiyorum. Katılarak ağlıyor çocuk. Sıfır emme. Süt sagmaya vaktim kalmıyor. Tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum süt sagarken makineyi on kere açıp kapatıyorum çocuk ağladığı için. Tukendimmmmm

Allah yardımcın olsun benim ablamın oğluda öyleydi.
7 ay ağladı.misafir gelecek diye oturup ablamda agliyordu

Gözünüz aydın. Aynı gün doğum yapmışız ben de hala zar zor kalkıyorum. Spinal beni çarptı. Ameliyat yerim fena acıyor
canım şuan ne durumdasın benim hala ağrılarım var ve ağrı kesicim bitmişti doktoruma ağrılarımın devam ettiğini ağrı kye devam etmek istediğimi söyledim şükür kabul etti.İdrarda ağrım var ne hikmetse taaa en başından beri seninde varmı acaba yada sezaryen olan diğer kızlar sizde yanma varmı.Çığlık atasım geliyor yaparken.Bir de bazen sanki göğsüm süt dolmuyor bazen taş gibi oluyor süt fışkırıyor resmen hatta bebeğim sağdan içerken sol taraftaki göğüsten süt akıyor ama bazen sanki kolay dolmuyor yumuşak oluyor bu normal mi sizce sizde de böyle bir durum varmıBebeğim sürekli emmek istiyor aç olmasa bile orada uyumak istiyor yatırınca yerine uyanıp ağlamaya başlıyor ve meme aramaya başlıyor emzikte almıyor (alıyorda süt gelmediğini 10 saniye içinde anlayıp atıyor) Çok yoruldum kızlar ya ne zormuş bir benim bebeğimmi böyle,ne yapacağımı şaşırdım.Bana hiç dinlenmeye fırsat tanımıyor şuan nadiren uyuduğu zamanlardan o yüzden girip size bir danışayım istedim

Merhaba güzel anneler temmuz 5 doğumum beklenirken haziran 16 bebeğim doğmak zorunda kaldı suyum çok azdı. Doğumdan sonra antibiyotik kullanmam gerektiğini bilmeyip ilaçlara bakmadığım için göğüslerimde sıtma oldu ve acillik oldum göğüslerimi elle sağdıktan sonra sütüm kaçtı ve şimdi dolmuyor bebeğim doğduğu günden beri mama ile besleniyor tüm gün toplamında sadece 60-70 ml süt anca çıkıyor çok üzülüyorum hem biberondan mama yiyor hemde memeyi alıyor ama doyuramıyorum çenesi yoruluyor göğüslerim yumuşak sertleşip dolmuyor psikolojim alt üst mama vermemek için sürekli meme tutuyorum uyuyakalıyor yatırıyorum hemen geri açlıktan ağlıyor sürekli bu döngü ve en sonunda mama veriyorum tüm günüm böyle geçiyor. Tecrübeli anneler lütfen bana yardımcı olun

bende 18haziranda genel anestezi sezeryanla oglumu kucagima aldim 20haziranda evime geldim idrarda yanma oluyordu ama sonradan gecti artik yanma felan yok. agrida olmadi cok sukur hic agri kesici kullanmadim hastanede agri kesici igne yapiyolardi ama evde agri olmadi. ayni sekilde benimde bebegim bir memeyo emerken digerinden sut akiyor orayida sagiyorum birini emerken ayni zamanda digerini sagiyorum :/

Kızlar kızlar bebisleri giydirmeyin fazla bırakın soyun iki cam açık olup esmiyorsa. Hele ki Türkiye her yer sıcak. Tek zıbın yeter kısa kollu , Yeni doğan bebekler çok hapsirir burun ve boğaz yolu temizlenir bu normal , usumekten falan değil yani, eller ayaklarda vücuda göre daha soğuktur . Bebeğinizin üşüyüp usumedigi enseden anlaşılır, eğer ense sicakca bebeğiniz usumuyordur . Kat kat giydirmek daha fena çünkü emerken kan ter içinde uyuyakalir sıcaktan.

Gözün aydın canım, bende seni etiketlemek için girmiştim :) Analı, babalı büyütün inşallah .[/QUOTE]
sağol canım benim amin inşallah hepimizinkini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ama tatlım çok zorlanıyorum ya.Senin nasıl gidiyor?Ha bu arada sormayı unuttuğum bir şey daha var.Ya günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum idrar değil diğeri.Sizce normal mi sanki yediğimi içtiğimi anında çıkarıyorum.Bu yüzden sanki sık sık tansiyonum düşüyor. bazen yere yığılacak gibi hissediyorum acaba iyide mi besleyemiyorum kendimi bilemiyorum ki kızlar.Ne yiyip içiyorsunuz,Heralde ben bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne neyi yanlış yapıyorum henüz çözemedim

Gözün aydın canım, bende seni etiketlemek için girmiştim :) Analı, babalı büyütün inşallah .
A aeengineer
sağol canım benim amin inşallah hepimizinkini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ama tatlım çok zorlanıyorum ya.Senin nasıl gidiyor?Ha bu arada sormayı unuttuğum bir şey daha var.Ya günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum idrar değil diğeri.Sizce normal mi sanki yediğimi içtiğimi anında çıkarıyorum.Bu yüzden sanki sık sık tansiyonum düşüyor. bazen yere yığılacak gibi hissediyorum acaba iyide mi besleyemiyorum kendimi bilemiyorum ki kızlar.Ne yiyip içiyorsunuz,Heralde ben bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne neyi yanlış yapıyorum henüz çözemedim[/QUOTE]

Doktor evde citcitli badi ile kalsın dedi şapka ve eldivrn takma dedi
Çorap+citcitli badi ilr duruyoruz
Ya ne giydirecegimi ben de sasiriyorum. Uzerine uzun kollu cititli, ayagina corap altina uzun alt giydiriyorum ve elinde eldiven.. cok mu giydirip bunaltiyorum acaba cocugu. Havalar da cok sicak.

Allah yardımcın olsun benim ablamın oğluda öyleydi.
7 ay ağladı.misafir gelecek diye oturup ablamda agliyordu
Misafir gelecek olursa hayır gelmeyin dicem ya da telefonu asla acmamayi düşünüyorum ev ev değil artık zaten. Kendimi sikmaktan sağlığım bozuldu benim de

[/QUOTE]
Canim kaç gün oldu doğum yapali?ben de başlarda senin gibiydim bayilacak gibi oluyordum yemek yemeye yürümeye dermanim yoktu. Kan hapini kullandim şimdi 45 gün oldu eskisi gibiyim o halsizlik geçici yani sıkma canını

Misafir gelecek olursa hayır gelmeyin dicem ya da telefonu asla acmamayi düşünüyorum ev ev değil artık zaten. Kendimi sikmaktan sağlığım bozuldu benim de
Ben kimseyi kabul etmiyorum gelen olursa da odadan dışarı çıkmıyorum eşim ilgileniyo. Halden anlasınlar mümkünse kaçmıyoruz sonuçta. Uykusuzluk ve gaz illeti canimiza okuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…