- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.101
bizimde gaz sikayetimiz var bebegim cok zorlaniyor kimyonu kaynatip cay kasigi verdiginde iy geldigini duydum ama denemedim bilen yapan varmi aranizda bide rezene cayi diyolar
Benimde yattı 22 Haziran'daCalisan anneler, toplu analik dogum paraniz yatti mi? Tahminen ne zaman yatar acaba? Ben bekliyorum hala, sgk'ya mı gitsem diyorum.
Allah yardımcın olsun benim ablamın oğluda öyleydi.Benim oğlum doğduğunun ikinci günü falan ağlamaya başladı ve hala susturamiyoruz. Günlük yaklaşık 15-16 saat kucakta pislayarak uyutmaya çalışarak geçiyor. Kalanı da yorgun düşüp uyuyor. Dün gece ben de uykusuzluktan çocuk kucagimdayken sendeledim. Nasıl dayanicam tek başıma bilmiyorum. Katılarak ağlıyor çocuk. Sıfır emme. Süt sagmaya vaktim kalmıyor. Tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum süt sagarken makineyi on kere açıp kapatıyorum çocuk ağladığı için. Tukendimmmmm
SAkın fazla giydirme vücudu bu sefer buna alışır.sen sıkıntı çekersin sonradanBenimki de hemen hapşırıyor elleri ayakları buz kesiyor daha 2 haftalık kayınvalide de habire çok sıcak soy bunu deyip duruyor bende şaşırdım
canım şuan ne durumdasın benim hala ağrılarım var ve ağrı kesicim bitmişti doktoruma ağrılarımın devam ettiğini ağrı kye devam etmek istediğimi söyledim şükür kabul etti.İdrarda ağrım var ne hikmetse taaa en başından beri seninde varmı acaba yada sezaryen olan diğer kızlar sizde yanma varmı.Çığlık atasım geliyor yaparken.Bir de bazen sanki göğsüm süt dolmuyor bazen taş gibi oluyor süt fışkırıyor resmen hatta bebeğim sağdan içerken sol taraftaki göğüsten süt akıyor ama bazen sanki kolay dolmuyor yumuşak oluyor bu normal mi sizce sizde de böyle bir durum varmıBebeğim sürekli emmek istiyor aç olmasa bile orada uyumak istiyor yatırınca yerine uyanıp ağlamaya başlıyor ve meme aramaya başlıyor emzikte almıyor (alıyorda süt gelmediğini 10 saniye içinde anlayıp atıyor) Çok yoruldum kızlar ya ne zormuş bir benim bebeğimmi böyle,ne yapacağımı şaşırdım.Bana hiç dinlenmeye fırsat tanımıyorGözünüz aydın. Aynı gün doğum yapmışız ben de hala zar zor kalkıyorum. Spinal beni çarptı. Ameliyat yerim fena acıyor
bende 18haziranda genel anestezi sezeryanla oglumu kucagima aldim 20haziranda evime geldim idrarda yanma oluyordu ama sonradan gecti artik yanma felan yok. agrida olmadi cok sukur hic agri kesici kullanmadim hastanede agri kesici igne yapiyolardi ama evde agri olmadi. ayni sekilde benimde bebegim bir memeyo emerken digerinden sut akiyor orayida sagiyorum birini emerken ayni zamanda digerini sagiyorum :/canım şuan ne durumdasın benim hala ağrılarım var ve ağrı kesicim bitmişti doktoruma ağrılarımın devam ettiğini ağrı kye devam etmek istediğimi söyledim şükür kabul etti.İdrarda ağrım var ne hikmetse taaa en başından beri seninde varmı acaba yada sezaryen olan diğer kızlar sizde yanma varmı.Çığlık atasım geliyor yaparken.Bir de bazen sanki göğsüm süt dolmuyor bazen taş gibi oluyor süt fışkırıyor resmen hatta bebeğim sağdan içerken sol taraftaki göğüsten süt akıyor ama bazen sanki kolay dolmuyor yumuşak oluyor bu normal mi sizce sizde de böyle bir durum varmıBebeğim sürekli emmek istiyor aç olmasa bile orada uyumak istiyor yatırınca yerine uyanıp ağlamaya başlıyor ve meme aramaya başlıyor emzikte almıyor (alıyorda süt gelmediğini 10 saniye içinde anlayıp atıyor) Çok yoruldum kızlar ya ne zormuş bir benim bebeğimmi böyle,ne yapacağımı şaşırdım.Bana hiç dinlenmeye fırsat tanımıyorşuan nadiren uyuduğu zamanlardan o yüzden girip size bir danışayım istedim
bizde 23 gunluk olduk canim haziran 9 da dogdu bizim minnakta kucak istiyo surekli
A aeengineerGözün aydın canım, bende seni etiketlemek için girmiştim :) Analı, babalı büyütün inşallah .
ben daha denemedim ama deniycem insalah ise yararKimyonlu suyu bir cay kasigi rezeneliyi iki uc cay kasigi veriyorum oldukca işe yariyor bizde
Bizim muhasebe girisimi yapmisti ona eminim. Yarin sgk'ya gidecegim :/Benimki de yatmadı eşim o yüzden gitti bugün meğer muhasebe girmemiş raporu hala
Ya ne giydirecegimi ben de sasiriyorum. Uzerine uzun kollu cititli, ayagina corap altina uzun alt giydiriyorum ve elinde eldiven.. cok mu giydirip bunaltiyorum acaba cocugu. Havalar da cok sicak.Doktor evde citcitli badi ile kalsın dedi şapka ve eldivrn takma dedi
Çorap+citcitli badi ilr duruyoruz
Misafir gelecek olursa hayır gelmeyin dicem ya da telefonu asla acmamayi düşünüyorum ev ev değil artık zaten. Kendimi sikmaktan sağlığım bozuldu benim deAllah yardımcın olsun benim ablamın oğluda öyleydi.
7 ay ağladı.misafir gelecek diye oturup ablamda agliyordu
Benim sadece emzirme odenegi yatmis. Dogum yardimi icin kaymakamliga bildirilmesi gerektigini biliyorum.Benimde yattı 22 Haziran'da
EDevleti açtım baktım yatmıştı ordan takip et
Doğum yardımı 400 TL de 25 temmuzda yatakcakmis kağıt verdiler
Emzirme ödeneğini daha yatmadi
[/QUOTE]A aeengineer
sağol canım benim amin inşallah hepimizinkini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ama tatlım çok zorlanıyorum ya.Senin nasıl gidiyor?Ha bu arada sormayı unuttuğum bir şey daha var.Ya günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum idrar değil diğeri.Sizce normal mi sanki yediğimi içtiğimi anında çıkarıyorum.Bu yüzden sanki sık sık tansiyonum düşüyor. bazen yere yığılacak gibi hissediyorum acaba iyide mi besleyemiyorum kendimi bilemiyorum ki kızlar.Ne yiyip içiyorsunuz,Heralde ben bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne neyi yanlış yapıyorum henüz çözemedim
Ben kimseyi kabul etmiyorum gelen olursa da odadan dışarı çıkmıyorum eşim ilgileniyo. Halden anlasınlar mümkünse kaçmıyoruz sonuçta. Uykusuzluk ve gaz illeti canimiza okuyor zatenMisafir gelecek olursa hayır gelmeyin dicem ya da telefonu asla acmamayi düşünüyorum ev ev değil artık zaten. Kendimi sikmaktan sağlığım bozuldu benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?