2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende nette araştırdım kendi uyanması daha iyiymiş uyku düzeni oluşuyormuş

Gece sık sık uyandırıyormusunuz acaba benimki karnı tok olunca 4 saate anca uyanıyor kendi uyanmasını bekliyorum altını açıyorum bazen uyanıyor bazen uyanmıyor
Benim ki gündüz iki - İki buçuk saat uyurken gece en fazla 4 saat uyuyor aralıksız ama genelde 3 saatte kendi kalkıyor ben uyandirmiyorum , kendi rutini oluşsun diye böylece uyanınca hem kendi iyi emiyor hem ben dinleniyorum. Ben geç yatıyorum genelde 00:30 gibi önce meme sonra 30 CC mama veriyorum, Sonra uyuyor 04:20 civarı kalkıyor tekrar emiyor altını alıyorum bidaha sabah 7 de uyanıyoruz.

Günaydın herkese
Kızım uyandı kahvaltı saati :))
Bizde diğer kızımla kahvaltı yapacağız
Yatakta yım su an hala

Kalkayimda yarış başlasın
Akşama kadar ayaktayım
Bugün ablamlgil düğüne gidecek
Çocuklarını bana bırakacak akşam
Kuzenlerle oynayacak
Kizim

Herkese merhabalar kizlar. Kızım gündüz iki saatte bir kalkip emiyor cok güzel sütüm yetiyor ama gece sabah 6ya kadar uyumuyor sürekli meme istiyor bu yüzden yetmiyor ve memede hiçbisey kalmiyor mama veriyorum şırıngayla parmagimi emzirerek ama agzindan cikariyor hepsini istemiyor. Napicam neden gece sütüm olmuyor böyle olan varmi neler denediniz

Bazen benim de sütün bitiyor bgn ilk kez kendiliğinden birini emzirirken diğeri foşur foşur aktı bi çay yaptım ondan sütüm çoğaldı sanırım inciri kaynatıp anason rezene ısırgan otunu çay yapıp ikisini karıştırıp içiyorum üstüne de inciri yiyorum baya bir süt yaptı

Benim sütüm gündüz cok iyi akiyo hatta baya ama gece surekli emmek istedigi icin kalmiyo rezene iciyorum bende ama deniyim o karisimi insallah faydasi olur

Bebeğinin gözlerinin rengi lacivert olan varmı acaba sonra hangi Renge döner benim koyu kahve eşimin ela göz rengi eşimin ailesinde mavi ve renkli gözlü çok
Kizimin da goz rengi koyu mavi şu an canim lacivertten biraz acık. Benim goz rengim mavi, bakalim bana mi benziyor rengi bekleyip gorcez :) acaba ne zaman net belli olur gercek rengi?

Kızlar yarın 9 aydan sonra ilk kez kuaföre gideceğim saçımı kestirip boyatacagim doktorum boyatabilirsin dedi.sacimi görmeniz lazım beyaz dolu berbat ötesi iyi bir bakım şart.ibur haftada düğün var kıyafette aldım ama vazgeçtim gitmeyeceğim düğün salonuna çok ses olur.bid kır düğünü bebeğimin kulağını rahatsız eder sesler diy vazgectim

Kizimin da goz rengi koyu mavi şu an canim lacivertten biraz acık. Benim goz rengim mavi, bakalim bana mi benziyor rengi bekleyip gorcez :) acaba ne zaman net belli olur gercek rengi?
Lacivert göz Rengi hangi renge döner bende bilmiyorum 6 ayda netleşir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…