- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.201
Soyuluyor pul pul derisi kuruyorHanımlar sizin bebeklerin vucüdu da soyuluyor mu? Zeytinyağı sürmeye başladım ben. Pul pul dökülüyor
Prolac damla var çok iyi geliyor.Humana still tea aldım ama cok şekerli geldi bir kutu nasıl bitecek bilmiyorum bir de üç dört fincan içilmesi önerilir yazıyor bir fincanı zor içtim, lactamil cay tadı daha iyi geldi bana seker ilavesi yok istege göre ayarlanabiliyor
Ben de elektrikli sut sagma makinasi kullaniyorum canim ama makinayla cekmesem daha da azalir sutum. Bebek memeyi 2 cekip hemen uyuyor aliskanlik edindi. Ben de mecbur sagiyorum onu veriyorum. Süt olayini baya kafaya taktim ne bulsam yedim ictim sonrada vucudumda biseyler dokmeye basladim alerji gibi, egzama olmusum meger. Ama ictiklerim mi dokundu, stresten mi oldu bilemedim. Simdi herseyi ayni anda tuketmiyorum, malt icecegi iciyiyorum gun icinde ve bol su. Insallah artar sutlerimiz.Elektrikli pompayla sağıyordum sağma sütün daha da azalır dediler ne yapıcağımı şaşırdım canım bende. Peki sende sürekli kafana takıp ne yesem ne içsem diye arayış içinde misin? Bende bebekliğimde mama ve sütle büyümüşüm anneme çekmişim demekki:)
Prolac damla ben de tukettim ama birsey farketmedi bende.Prolac damla var çok iyi geliyor.
Ben de onu kullanıyorum ama hala devam dayanamadım artık zeytinyağı kimyon verdim bakalım inş işe yarrBen sab simplex gaz ilacı aldım şuan memnunum . Zararı da yok dedi doktor
Dış kısmı canım kakanın çıktığı yer etrafı kızarıkPoposunun yara olduğunu görebiliyor musun? Benimki de çok ikiniyor kizariyor. Çok ağlıyor gaz veya kaka yapınca yara mi var acaba ben gormuyorum
Kızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .[/Qvücut daha yeni kendine geliyor ilk anlarda
Kızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .
Benim ilk günlerde idrar yaparken çok ağrım vardı antibiyotik kullandım geçti. Benim bebeğim de öyle tok da olsa memeni çıkarma diyor sakız gibi çok ağrıyor göğüs uçlarımcanım şuan ne durumdasın benim hala ağrılarım var ve ağrı kesicim bitmişti doktoruma ağrılarımın devam ettiğini ağrı kye devam etmek istediğimi söyledim şükür kabul etti.İdrarda ağrım var ne hikmetse taaa en başından beri seninde varmı acaba yada sezaryen olan diğer kızlar sizde yanma varmı.Çığlık atasım geliyor yaparken.Bir de bazen sanki göğsüm süt dolmuyor bazen taş gibi oluyor süt fışkırıyor resmen hatta bebeğim sağdan içerken sol taraftaki göğüsten süt akıyor ama bazen sanki kolay dolmuyor yumuşak oluyor bu normal mi sizce sizde de böyle bir durum varmıBebeğim sürekli emmek istiyor aç olmasa bile orada uyumak istiyor yatırınca yerine uyanıp ağlamaya başlıyor ve meme aramaya başlıyor emzikte almıyor (alıyorda süt gelmediğini 10 saniye içinde anlayıp atıyor) Çok yoruldum kızlar ya ne zormuş bir benim bebeğimmi böyle,ne yapacağımı şaşırdım.Bana hiç dinlenmeye fırsat tanımıyorşuan nadiren uyuduğu zamanlardan o yüzden girip size bir danışayım istedim
Merhaba araba çok güzel herşey var ve kullanışlı ama büyük bagaja sigmiyor lastiklerini cikarmak zorunda kalıyorum herseferindeMerhaba,
Öncelikle doğum yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun evladınız... Ben de ekim annesi olaağım nasipse. Aldığınız bebek arabası nasıl kullanabildiniz mi hiç? Ben de o arabayı araştırıyorum da belki bilgi alabilirim sizen dedm :)
Bugün banyo yaptıktan sonra bida kokladım normal di kokusu sanırım ped biraz kalınca kokutuyor sürekli de değiştiremiyorum açıkcası yemek yemeye insan zor vakit buluyorİnce ped koyuyorum bende
Rengi hafif açık renk tam kırmızı değilhafif koku bende var
Ve 25 günlük olduk hala hafif hafif devam ediyor.sik sık yikaniyorum ped değiştiriyorum çamaşır degistiriyorum
Evet canım soyulmaya başladı bizde zeytinyağını ısıtıp soğuttuk şimdi onu sürüyoruz banyodan önce ve sonraHanımlar sizin bebeklerin vucüdu da soyuluyor mu? Zeytinyağı sürmeye başladım ben. Pul pul dökülüyor
Benimkide aynı oldu 3 gündür. Unibaby krem iyi geldi birde sık sık kontrol ediyorum bezin kenarından kaka yapmismi diye hemen temizleyip kremliyorum duzelmeye basladiDış kısmı canım kakanın çıktığı yer etrafı kızarık
Canim ben dünden beri kremi kullaniyorum Allah razı olsun işkence gibiydi tamamen geçmedi ama duzelmeye başladı. Bir sorum olacaktı yanlış yapmak istemiyorum bu kremi dunden beri sürekli kullanıyorum her emzirmede yıkayıp tekrar sürüyorum fazla olup zararı olurmuki ?Sonucu bildirirsen sevinirim canım. Tekrar çok geçmiş olsun
Köpük nasıl emerkenmi yapıyor.normalde geliyormuş.uykuda kaka yapması normalSelam kızlar nasılsınız ...size bebislerde alakalı bişey sorucam benim kızımın ağzından kopuk geliyor günde 6 -7 defa sizlerin bebislerdede oluyomu doktora götürsem mi korktum biraz.. bide bebisleriniz gece uyurken kaka yapıyorumu benimki uykusunda kaka yapıyor bu normalmi ya bilemedim. ..
Göğüs kremleyip streç filim sarinCanim ben dünden beri kremi kullaniyorum Allah razı olsun işkence gibiydi tamamen geçmedi ama duzelmeye başladı. Bir sorum olacaktı yanlış yapmak istemiyorum bu kremi dunden beri sürekli kullanıyorum her emzirmede yıkayıp tekrar sürüyorum fazla olup zararı olurmuki ?
Selam kızlar nasılsınız ...size bebislerde alakalı bişey sorucam benim kızımın ağzından kopuk geliyor günde 6 -7 defa sizlerin bebislerdede oluyomu doktora götürsem mi korktum biraz.. bide bebisleriniz gece uyurken kaka yapıyorumu benimki uykusunda kaka yapıyor bu normalmi ya bilemedim. ..
Streç filim sarin krem sürüp sürekli nemlensin yaralar geciyorKızlar bu göğüs ucu yaraları sezeryan ameliyatından daha betermiş Allah aşkına çözüm bulan yazsın bebeğimi emzirirken kendimi kasnaktan bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?