2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı marka bende de var ama teklisi. Göğüslerimi inanılmaz yara yaptı resmen çekerken ağlıyordum acıdan. Sende olumsuz bir etkisi olmamış sanırım? Kaç dk çekiyosun makinayla?

Aynı marka bende de var ama teklisi. Göğüslerimi inanılmaz yara yaptı resmen çekerken ağlıyordum acıdan. Sende olumsuz bir etkisi olmamış sanırım? Kaç dk çekiyosun makinayla?

yok bende yara yapmadı, zaten en başta hastane tipi kullanırken yara olmuştu çok fena. sonra alıştım belki de. 15 dakika sağıyorum.

Bir sikintisi oldugunda sanci gibi meme reddi oluyo bugun mesela dun 2 ay asisini yaptirdik bugun emmek istemiyo biberonla veriyorum 60 cc
Ben de pzt yaptırdım ikinci ay aşısını mızmız ve emmek istemiyor biberonu alıyor ama onda da pek iştahlı değil biraz endişelenmiştim meme reddi mi diye ama Aşıdan da olabilir umarım geçicidir

Ben de pzt yaptırdım ikinci ay aşısını mızmız ve emmek istemiyor biberonu alıyor ama onda da pek iştahlı değil biraz endişelenmiştim meme reddi mi diye ama Aşıdan da olabilir umarım geçicidir
Bende oyke umuyorum degilse de artik cok yiprandim sutum az diye yedim bitirdim kendimi elimďn busey gelmiyor artik uzulmeyecem diyorum da yine de icim icimi yiyo

Kızlar biberonda 2 aylık bebekleriniz kaç cc içiyor sağdığım süt dolaba koyuyorum ısıtıyorum hepsini bitiremiyor dökmek zorunda kalıyorum bazen zoruma gidiyor anne sütü bir damla bile ziyan olunca üzülüyorum

Bende oyke umuyorum degilse de artik cok yiprandim sutum az diye yedim bitirdim kendimi elimďn busey gelmiyor artik uzulmeyecem diyorum da yine de icim icimi yiyo
İki gündür kızım mememi almayınca üzüldüm ve az olan sütüm daha da azaldı, ben bazen onla yirmiyle nereye kadar uğraşıcam emzirmeyi bırakayım diye düşünüyorum

79 günlük 3 yada 4 saatte bir 90 yada 12pcc mama içiyor. Benide emiyor

Peki deri dokulmesi egzama tarzi biseyler gordunmu?keyfi nasil mesela?karni tok oldumu uykusunu aldimi bakiniyormu?
Bi tek boynunun altında kızarıklık var. Karnı toksa agu yapıyor konuşuyor gülüyor. Uykularında da bi problem yok. Bugün dr ne diyecek bakalım yazarım. Kaka fotoğraflarını çektim dr a gösteririm diye :)

2 aylıkken mama olduğu zaman 90 cc içiyordu sağdığım sütü verdiğim zaman 150 cc içiyordu şu an 3.5 aylık olduk mamayı 120 cc içiyor süt sağdığım zaman 250 cc tek seferde içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…