- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.721
Ek gıdaya geçince aldı mı acaba kaşıkla alır belki diye ona güvenmek istiyorumArkadasimin bebegide kalp ameliyati oldu o da ne emiyor ne de mamayi aliyordu. Bir suru mama degistirdiler hep az icti. Simdi 4 yasinda zayif ama masallah gayet saglikli
Yani en az 3 sene. Eşin bişey demiyor mu o da kuzusundan ayrılacak sonuctaKreşe başlayana kadar bu şekilde idare etmemi istiyorlar. Yazın sabahları kendim bırakırmışım
Işine bile gelir gece uykusu bölünmeyecek evde istediği gibi telefon tv takılacak aksamlari gelip görür eve döner. Şimdi bile benim zorumla ilgileniyorYani en az 3 sene. Eşin bişey demiyor mu o da kuzusundan ayrılacak sonucta
Bizde uyumadık .canım.. O yorgunluğa uyur belki dedim ama yok.. Zaten dalacapı zamanda eşimin horultusuna uyanıyor.. Adamı kırk kez dürttüm yaa.. Umrunda değil.. Al o zaman sen bak diyeceğim ama oğluma kıyamıyorum.. Git başka yerde yat diyeceğim, anasıgill var ev dolu.. Zaten sabah oldu.. Kahvaltı hazırlamam gerekecek.. Gerçekten dayanacak gücüm kalmadı ya..Bu saat oldu 1 dk uyumadım saatlerdir inliyor ağlıyor çocuk esimlede kavga ettik büyük insan gibi çocuğa bağırdı diye Allah sonumuzu hayretsin insanlıktan çıktım tükendim resmen
Ayy olemi ins bizimde hemen gecer ya;(
Korkuyorum ya ben.teramjsin batikon sunet olan bolgeyemi suruluyor
Ben başka odaya yolladım dün gece, saat 4.30 ta kızı yanıma aldım emerek uyumaya devam etti ancak öyle dalmışım onada uyku denirse işte. Şimdi mama yedirip altını alıp tekrar uyumayı deneyeceğim uyursa bende yatarım. Eş ailesine diyecek birşey bulamıyorum birincisi bu halde kendimi yorup yemek yapmazdım. Diyelim yaptım ve beğenmedi tabağı elinden alıp beğenmeyen yemesin der kendim yerdim. Bunu yaptım daha önce hamileyken kayınvalide mecburiyetten 1 gece kaldı yaptıklarıma burun kıvırdı diye elinden alıp ben yedimBizde uyumadık .canım.. O yorgunluğa uyur belki dedim ama yok.. Zaten dalacapı zamanda eşimin horultusuna uyanıyor.. Adamı kırk kez dürttüm yaa.. Umrunda değil.. Al o zaman sen bak diyeceğim ama oğluma kıyamıyorum.. Git başka yerde yat diyeceğim, anasıgill var ev dolu.. Zaten sabah oldu.. Kahvaltı hazırlamam gerekecek.. Gerçekten dayanacak gücüm kalmadı ya..
Eşimin ailesi de başka şehirden geliyorlar.. Hiççç içim almıyor ama mecbur canım.. Hep yemek yaparım, o tuzlu bu baharatlı derler.. Artık atmıyorum.. Yemekte seçerler.. Sürekli tavuk yapıyorlar diye tavuk yaptım, bu sefer anası ben tavuk yemiyorum diyor.. Dayanamadım.. Yazın iki güne bir yapıyordunuz dedim.. Ben yemiyorum ki diyor.. Halbuki yiyordu.. Zaten toruna bir çift kıyafet almamış.. Annemler de gelecek pazar günü. Kadın beş çift kıyafet almış, üç tane de hırka yelek örmüş.. Birde evde baktığı dört erkek var annemin ve titiz kadındır, evi temizler.. Kaynanam ayda bir makine anca açar.. Amann işte.. Kocama bilendim yine :)
Canım bol bol et yumurta sebze ile besleniyor vitamin olarak kalsiyum kullan sütüne de geçer . Ama onu da alırken dikkat et süt içeriği olmasınAmin canım, hepimizin.. İşte ben tarhana nasıl yapılıyor bilmiyorum ki.. Hiç akıl edemedim.. Güya iki buçuk aydır diyetteyim.. Doktor gıdım kaçak olmamalı diyor.. Bende baya olmuş.. Boşa bir diyet gibi.. Diş etlerim kabardı, bazı yerleri dişlerden ayrık duruyor.. Valla ne yapacağım bilemiyorum..
Amin canım, hepimizin inşallah.. Bu gece iki buçuktan beri uyuyamadım.. Yetmez gibi eşimin ailesi geldi.. Onlara hizmet, o suratları.. İnşallah bu gece şöyle iki saat uyursa ard arda enerjim olur.. Yoksa adım atacak halim yok.. Aile hekimliği evimin karşısı gidip kan vermeye, ilaç yazdırmaya bile üşeniyorum..
Aldi ama dedigim gibi zayif arads doktor mama yaziyor gunde iki tane iciyor. Hep az yiyen bir cocuk ama saglikliEk gıdaya geçince aldı mı acaba kaşıkla alır belki diye ona güvenmek istiyorum
Ay onu yapsam evde kaos çıkar.. Ben hamile iken eşim yoktu.. 8. Ay ramazan da geldi ailesi.. Ama aynı gün saat on birde yazdılar akşam geliyoruz diye, bende işteyim.. Tabi dolap boşa yakın.. Hamile halimle idare edecek kadar alıyordum.. Akşam altıda geliriz dediler, işten zaten o saatte geliyorum.. Kapıda kalırlar diye onları karşılayıp markete gideyim dedim.. Bunlar geldi.. Ne alayım dedim, sahur vardı.. Annesi dolabı açtı; yumurta, peynir, zeytin, domates, patates , kıyma Vs diye saymaya başladı.. Normalde zaten gidecektim ama böyle sayması yaraladı beni.. Üstelik 6.katta oturuyorum ve asansör ben eve geldikten sonra bozulmuş şansa.. Yürüyerek indim, alışveriş yaptım.. Ki saydıkları evde vardı, azda olsa.. Bir sahurluk idare edebilirlerdi.. Ertesi günde kocası ile ya da kızı ile gider alırdı.. Ağlayarak gittim geldim resmen.. Eşime dedim birkaç ay sonra.. Ne oldu? Senin dilinin kemiği yok, bana anlatıyorsun Vs dedi.. Birde önünden tabak alsam ne olurum??Ben başka odaya yolladım dün gece, saat 4.30 ta kızı yanıma aldım emerek uyumaya devam etti ancak öyle dalmışım onada uyku denirse işte. Şimdi mama yedirip altını alıp tekrar uyumayı deneyeceğim uyursa bende yatarım. Eş ailesine diyecek birşey bulamıyorum birincisi bu halde kendimi yorup yemek yapmazdım. Diyelim yaptım ve beğenmedi tabağı elinden alıp beğenmeyen yemesin der kendim yerdim. Bunu yaptım daha önce hamileyken kayınvalide mecburiyetten 1 gece kaldı yaptıklarıma burun kıvırdı diye elinden alıp ben yedim
Ay canım ya et ve yumurta da yasakCanım bol bol et yumurta sebze ile besleniyor vitamin olarak kalsiyum kullan sütüne de geçer . Ama onu da alırken dikkat et süt içeriği olmasın
Parmak ucuna onun seveceği Bisey sürsem pekmez gibi belki tadına bakıp emmeye başlayabilirÖyle denedim zaten hiç emmiyor
O zaman sadece meyve sebze . Allah yardımcın olsun canımAy onu yapsam evde kaos çıkar.. Ben hamile iken eşim yoktu.. 8. Ay ramazan da geldi ailesi.. Ama aynı gün saat on birde yazdılar akşam geliyoruz diye, bende işteyim.. Tabi dolap boşa yakın.. Hamile halimle idare edecek kadar alıyordum.. Akşam altıda geliriz dediler, işten zaten o saatte geliyorum.. Kapıda kalırlar diye onları karşılayıp markete gideyim dedim.. Bunlar geldi.. Ne alayım dedim, sahur vardı.. Annesi dolabı açtı; yumurta, peynir, zeytin, domates, patates , kıyma Vs diye saymaya başladı.. Normalde zaten gidecektim ama böyle sayması yaraladı beni.. Üstelik 6.katta oturuyorum ve asansör ben eve geldikten sonra bozulmuş şansa.. Yürüyerek indim, alışveriş yaptım.. Ki saydıkları evde vardı, azda olsa.. Bir sahurluk idare edebilirlerdi.. Ertesi günde kocası ile ya da kızı ile gider alırdı.. Ağlayarak gittim geldim resmen.. Eşime dedim birkaç ay sonra.. Ne oldu? Senin dilinin kemiği yok, bana anlatıyorsun Vs dedi.. Birde önünden tabak alsam ne olurum??
Bu arada ben yatarak emziremiyorum yaa, ağzı burnu kapanır diye korkuyorum.. Birkaç kez denedim.. Benim daha yukarda durmam gerekti.. Öyle uyumam imkansız zaten.. Oğlum da ememedi.. Bir gece daha uykusuzluk..
Ay canım ya et ve yumurta da yasakiki gün önce doktor kalsiyum verdi.. Fırsat bulup aile hekimliğinde değerlerime baktırmak istiyorum bakalım.. Sağolasın önerilerin için, hiç aklıma ilaç gelmemişti.. Bazı anılarda bile yumurta varmış
Oldu mu sünnet canım biz de aparatı vardı ılık su acısını dindirdi ilk gün sonrasında krem sürdükSaol cnm.ilik suya neden oturtuluyorki?ayy hadiya benim oglanda 6 aylik tam.korktum smdi bak
Aynen canım.. Hiç benim beslenme tarzım değil ama :) Sağolasın..O zaman sadece meyve sebze . Allah yardımcın olsun canım
Canım eşini sevmiyor musun artıkA aeengineer hayatım kaos olmuş çıksın valla yafrhnrfhn dediği gibi cidden kimseye eyvallahım yok kafayı yedim iyice, benim dilimin kemiği yok ayrıca en fazla ne olabilir modundayım. Mesela boşanırım evi satarız herkes payını alır. Paramı bankaya koyarım vadeliden gelenle 2 yıl temiz ücretsize ayrılırım. 5 yıl fiili çalışanlara istek halinde 1 yıl daha ücretsiz var birde onu alırım çocuk 3.5 yaşına gelir veririm kreşe dönerim işe. Benim denklemimde eş=problem o yüzden daha fazla probleme yol açarsa sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. Kimsenin bir faydası yok uzak dursunlar
Eskisi kadar sevdiğimi söyleyemem, eşler birbirinin hayatına eşlik etmek için olmalı ben külfet olarak görüyorum artık hayatımı kolaylaştırmak ziyade zorlaştırıyor. Aslında çoğu kadınında böyle bence ama çoğu insandaki kabullenme hali bende yok. Evde huzur değil yaşama savaşı var. Biri diğerinin sırtına yaslanmış diğeri iş ev çocuk çabalamak zorunda bırakılmış çok saçma bir düzenCanım eşini sevmiyor musun artıkeş=problem demişsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?