- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.741
Ben bu doktorları hiç anlamıyorum yani burda konuşulmasa hiç aklımızda yok bazen ezbere iş yapıyorlar Allah'a emanetiz
iyi akşamlar canım gözün aydın,ne güzel haberler iyi maşallah.. 1 ayda çok uzun geliyor değil mi.. beklemek ve sabır öğretiyorlar bize :)Iyi aksamlar haziran anneleri dun oglenden beri yazdiklarinizi okuyamadim insallah gece okurum. Bugun oglen kontrolum vardi aksam ancak girebildim doktora cok SUKUR hersey yolindaymis bundan sonra 1 ay bekleyecegim kontrol icin. Bu arada kendimi bazen hamile hissetmiyorum demistim ya bugun cok hamile hissettim hatta ilk defa kustum. Hersey hormonlarla alakaliymis kafaya cok takiyormusuzsaglikla kucagimiza aliriz insallah
Cok tesekkur ederim canim bebim darisi sizin basiniza :) 1 ayi nasil gecirecegim bilmiyorum 2 haftayi zor gecirdim saglik olsun ne yapalim :))iyi akşamlar canım gözün aydın,ne güzel haberler iyi maşallah.. 1 ayda çok uzun geliyor değil mi.. beklemek ve sabır öğretiyorlar bize :)
Amin canim insallah :) bizimkinin de ultrason resminde belli olmus bende dojtora sordum evet cikmis dedi. Ne kadar guzel bir duygu yavas yavas insana benzemeye basliyorlar. Saglikli olsunlar insallah :))canım geçmişe dönmediğimi ... ilerleyen saatlerde tüm mesajları okuyacağımı yazdım ama ...
şimdilik sadece anı yakalıyorum
çıkıntılar iyice belirmiş dedi ..el koldan bahsetti herhalde :))
Çok sevindim senin adına da ... inşallah sonuna kadar hep böyle yolunda gider her şey
Folik asit B2 vitaminidir zaten canım.folio diye bi folik asit verdi bana ama vitamin vermedi.
Ne iğnesi kullandın cnmİğne kullanan arkadaşlar karnım ara ara adet sancısı gibi ağrıyor. Sizce iğneden mi
İkizlerimiz bile aynıymışbende çok çektin onlarda ve iki çocuğun birden sorumluluğunu aldığımda daha 20 yaşındaydım ve 3. Bebeğimde allahım tek bebek büyütenler neden bukadar şikayet ediyor ki lebelebi çerez gibi geldi bana dedim büyüyüp yürüyene kadar oda çok hareketli ve asla yemez yatmaz bir dakka yerinde durmaz 21 aylık şimdi daha geçen hafta kreşe başlattım çok yordu beni biraz rahat edeyim dedim hoooop 4. Bende geliyorum anne sana rahat yok dedi şimdi şapşik gibi dolanıyorum ortada neyapıcam ben diye tek çocuk büyütemicrkmiyim yaaa dyorum bu yandan da Allah’ın lütfu keremi mucizesi diyip şükrediyorum karma karışığım senin anlayacağınBenim ikizlerim cok ama cok zor bebeklerdi simdide cocukluklari ole..yemez icmez iki dk sabit durmaz uyumazlar..birinin zekasi yasitlarindan ileri birinin hiperkativite on tanisi var ..annelik kurumundan o kadar yandim allah demistimki inan simdi korkularim cok..ikizlerden sonra bebek buyutmek nasil ??
Meme ve karin gerdirme estetiginde cok kotu denk gelmis gercekten ama iyi acidan bak belki toplanamaz sekilde sarkacaktin simdi bir daha yaptirinca tas olursun :)) hayirli ugurlu olsun bebisin bu arada saglikla sihatle kucagina almak nasip etsin allah..
Evet canım bursadayımCanım sende mi bursadasın?
Banada yazdi cnm bugun folik asitfolio diye bi folik asit verdi bana ama vitamin vermedi.
İnsallah cnm cumlemizin insallahhh aminnnnRabbime sonsuz şükürler olsun.elbet birgün yüzüm gülecek biliyorum.
Pıhtılaşma iğnesi claxaen iğne kullanıyorumNe iğnesi kullandın cnm
Süper. Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben birkaç farklı hastane ve doktor gezdim ama tam olarak içime sinmediler maalesef.Evet canım bursadayım
Tarihlerimiz ayni hayirli olsun arkadasim Allah tamamina erdirsin ins.Merhaba arkadaşlar ben de yeni test yaptım. Sanırım haziran annesi olacağım. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi
InsaALLAH canim benim teşekkür ederim Rabbim burdaki herkese guzel hayirli haberler almayi nasip etsinİnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?