- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.781
Anlaşılan kimse böyle bir durumla karşılaşmamış
Canım ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar var. Teyzemin kızı da yaşadıAnlaşılan kimse böyle bir durumla karşılaşmamış
Şuan çok sevindim, gözünüz aydınnnn. İnşallah sizin gibi bir umutla bekleyen arkadaşlarımızdan da güzel haberler alırız.simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Benim de sata göre 7+3ken bebek 6+4dü. Ama 5 haftalıkken falan kalbi atıyodu. Şu an 60 günlük olduk bizimki 53-54 günlük gibi. Hatta doktordan gün bile almıştık kürtaj için. Ama düzeliyor böyle durumlar canını sıkma.sata gore 7+5 bebege gore 6+1 keseye gore 5 haftalik.sata gore kese kucuk kalp atimi zayif
Göğüslerim de agri var saga sola bile dönerken agrisi acisi cook fena goguslerinizde var mi boyle bir agri
.Göğüslerim de agri var saga sola bile dönerken agrisi acisi cook fena goguslerinizde var mi boyle bir agri
çok sevindim canım,gözün aydın.. Allah hep böyle güzel haberler almanız nasip etsin inşallahsimdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
.simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Ay canim çok sevindim.simdi hatirlayamafim.neyi vardı bebeğin.ins bize de umut olursimdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Rabbim benim de naz1818 inde yüzünü güldürsün.Benim de sata göre 7+3ken bebek 6+4dü. Ama 5 haftalıkken falan kalbi atıyodu. Şu an 60 günlük olduk bizimki 53-54 günlük gibi. Hatta doktordan gün bile almıştık kürtaj için. Ama düzeliyor böyle durumlar canını sıkma.
Amin.ya ins benim bebeğimin de kalp atısları olur.doktor %5 ihtimal canlanir dedi.lütfen benim bebeğimde de bi mucize olsun.simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
AminAmin.ya ins benim bebeğimin de kalp atısları olur.doktor %5 ihtimal canlanir dedi.lütfen benim bebeğimde de bi mucize olsun.
Saol Allah razi olsun.
aminnn canim insAmin.ya ins benim bebeğimin de kalp atısları olur.doktor %5 ihtimal canlanir dedi.lütfen benim bebeğimde de bi mucize olsun.
Ay canim çok sevindim.simdi hatirlayamafim.neyi vardı bebeğin.ins bize de umut olur
Bilgisayarda kaç haftalık görünüyordu.sata göre kaç haftaliktin.canim kese kucuktu gelismiyodu kalp atisi dusuktu
Selam kızlar
Benim de sat tarihi 23 eylül idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrar testi hatalı olabilir mi? Yoksa bekleyip tekrar mı yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?