2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sakinliğimi nasıl koruduğumu bilmiyorum. Annem çocuğuma bakmayı bıraktı. Sebep de babamla alakalı büyük ihtimalle. Babam eşim geç geldiğinden kızı bekleyelim dedi. Annem de gidelim de gidelim diye tutturunca babam gidersen git deyip onu yolladı. Onun da egosu zedelendi. Gerçi bakmamak için bahane arıyordu. Bu akşam babam yalnız geldi. Nerde annem dediğinde gelmeyecekmiş dedi. Koskoca hafta sonu durdu durdu son anda bunu yaptı. Babama beni kovmayı bildin (!) sen bak o zaman deyip onu göndermiş. Allah'ım ne sınavdır bu? Yarın rapor almaya gideceğim. Eşim de sağa sola bakıcı soruşturacak. Annem benim için yok artık

Kizlar bebeginizin kakasi ne durumda Yani ek gidaya gectikten sonra kakasinda degsiklik oldumu Benimki ycok az yapiyo kabizmi yoksa ek gida yuzundeni bilemedm bi haftadr bole . Dolu dolu bi bezi doldurmadi
Artık eskisi gibi dolu dolu olmuyor canım bizimki de ama günde 2 kez yapıyor kaka bence normal ya ek gıdadan dolayı cıvık yapmadıkları için az geliyor bize

Ben inan yazdıklarını okuyordum ama yorum yapmak istemedim çünkü biz de anneyiz yeni de olsa hatta acemi de olsak, annenin yaptıkları insanın içine işliyor, en zor durumdasın sağlık dışında ihtiyacın olan en önemli konuda yardım istiyorsun gönlünden geçen bu olmamasına rağmen, çok üzüldüm annenin tavrına gerçekten umarım iyi bir bakıcı bulur gönül rahatlığı ile yavrunu büyütürsün, Allah yardımcın olsun canım

Canım nerden almıştın ?

Canım benim bazen 30 anca çıkıyor bazen 120 çıkıyor ama sağlık ocağında hemşire bebek emmezse kesilir sütün dedi ısrar et dedi ediyorum çok ağlıyor. Nasip artık çok uxulmemeye karar verdim millet de rahat bırakır inşallah

Çok şaşırdım, çokkk üzüldüm.. Ama vardır bunda da bir hayır.. Belki öyle biri çıkar ki iyi olmuş annemin bakmaması dersin inşallah.. Senin için dua ediyorum, edeceğim canım.. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah..

Ayyy canımdan can gitti yazmışsın.. Aynen öyle canım, ne ağırmış anne olmak.. Rabbim yavrularımızı bağışlasın, korusun, kollasın tüm kötülüklerden ve kötülerden..
Bizde eşimle deneme yaptık, sadece 50 ml içti o da iki kısım halinde, şaşırdım.. Ek gıda da yemedi.. Umarım düzene girer, zayıflamaz yavrum.. Aslında biberonla süt içince düzen oluyordur.. Bizimki hep emmek istiyor, böyle olunca ek gıda da yemiyor.. Mesela senin yavrun iki saat birşey yemeden duruyor mu? Oğlumu hep emzirdiğimden nasıl duracak diyorum ben

Seni çok iyi anlıyorum. Bizimkilerde mayısta bakmayı bırakacaklar başımın çaresine bakmam gerek

Ben inanıyorum valla nazar var

Gerçekten herkes anne olamiyormus . Rabbim yardımcın olsun canım

Ateş yükseldğinde kollar ve bacaklar sıcak olr ama eller ayaklar buz gibi olur normal vücut ısısıyla karıştırıyor olabilirsiniz
Hayir normal vucud isisi oyle degil.Diş doneminde ve atesi olunca ayak parmak aralari daha bi sicak oluyor beratin.Bilmiyorm bizde boyle yani Bebekten bebege degisebilir tabi

Artık eskisi gibi dolu dolu olmuyor canım bizimki de ama günde 2 kez yapıyor kaka bence normal ya ek gıdadan dolayı cıvık yapmadıkları için az geliyor bize
Aynn canmm Cok kati oluyorr top gibi kucucuk yapiyo Ve kokusudaa daha agır geliyoo eskisine nazaran

İlk.gunler kızımda az sut içiyordu biberondan ama yavaş yavaş alışmaya başladı.disardayken falan iki saat emmeden durabiliyordu canım.

İki gündür kızım kakasını yaparken zorlanıyor baktığımda da parça parça kaka görüyorum ve poposu kızarmış, bu kabız demek mi, neden oldu anlayamadım aralarda muhakkak su veriyorum zaten çorbaları hep sebzeli oluyor , muz vermiyordum beş gündür, gün kurusu işe yarıyor mu denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…