- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.861
Ateş yükseldğinde kollar ve bacaklar sıcak olr ama eller ayaklar buz gibi olur normal vücut ısısıyla karıştırıyor olabilirsinizO disten cnm normal atesi bnim bebegimin ozellikle ayak parmak aralari daha bi sicak oluyo
Artık eskisi gibi dolu dolu olmuyor canım bizimki de ama günde 2 kez yapıyor kaka bence normal ya ek gıdadan dolayı cıvık yapmadıkları için az geliyor bizeKizlar bebeginizin kakasi ne durumda Yani ek gidaya gectikten sonra kakasinda degsiklik oldumu Benimki ycok az yapiyo kabizmi yoksa ek gida yuzundeni bilemedm bi haftadr bole . Dolu dolu bi bezi doldurmadi
Ben inan yazdıklarını okuyordum ama yorum yapmak istemedim çünkü biz de anneyiz yeni de olsa hatta acemi de olsak, annenin yaptıkları insanın içine işliyor, en zor durumdasın sağlık dışında ihtiyacın olan en önemli konuda yardım istiyorsun gönlünden geçen bu olmamasına rağmen, çok üzüldüm annenin tavrına gerçekten umarım iyi bir bakıcı bulur gönül rahatlığı ile yavrunu büyütürsün, Allah yardımcın olsun canımSakinliğimi nasıl koruduğumu bilmiyorum. Annem çocuğuma bakmayı bıraktı. Sebep de babamla alakalı büyük ihtimalle. Babam eşim geç geldiğinden kızı bekleyelim dedi. Annem de gidelim de gidelim diye tutturunca babam gidersen git deyip onu yolladı. Onun da egosu zedelendi. Gerçi bakmamak için bahane arıyordu. Bu akşam babam yalnız geldi. Nerde annem dediğinde gelmeyecekmiş dedi. Koskoca hafta sonu durdu durdu son anda bunu yaptı. Babama beni kovmayı bildin (!) sen bak o zaman deyip onu göndermiş. Allah'ım ne sınavdır bu? Yarın rapor almaya gideceğim. Eşim de sağa sola bakıcı soruşturacak. Annem benim için yok artık
Canım nerden almıştın ?Selamlar daha önce yazmıştım karamalz malt içecek aldım diye, yarım koli içtim şimdiye kadar içeceği içtiğim gün 100 yada 120 sağım yapıyordum. Gluten diyetine başlayınca arpa maltı olduğu için onuda bıraktım 50 cc ye düştü. Alerjisi olmayan bebek anneleri denemek ister belki diye yazayım dedim
Canım benim bazen 30 anca çıkıyor bazen 120 çıkıyor ama sağlık ocağında hemşire bebek emmezse kesilir sütün dedi ısrar et dedi ediyorum çok ağlıyor. Nasip artık çok uxulmemeye karar verdim millet de rahat bırakır inşallah@frhnrfhn @Bigaripyolcu geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.xra221 süt dinlenmeye, yediklerimize, uykuya, strese, içtiğimize, hastalığa, adet gününe vsye göre değişebiliyor. Ben geçen gün sağdığımda iyi çıktı. İki gün sonra sağdığımda daha az çıktı. Dün sağdığımda yine iyi çıktı. Üstünde çok da düşünmemek gerek. Bazen oluyor demek ki. Sıvı tüketimi, uyku ve yeterli beslenme süte yardımcı olan en önemli etkenler.
Çok şaşırdım, çokkk üzüldüm.. Ama vardır bunda da bir hayır.. Belki öyle biri çıkar ki iyi olmuş annemin bakmaması dersin inşallah.. Senin için dua ediyorum, edeceğim canım.. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah..Sakinliğimi nasıl koruduğumu bilmiyorum. Annem çocuğuma bakmayı bıraktı. Sebep de babamla alakalı büyük ihtimalle. Babam eşim geç geldiğinden kızı bekleyelim dedi. Annem de gidelim de gidelim diye tutturunca babam gidersen git deyip onu yolladı. Onun da egosu zedelendi. Gerçi bakmamak için bahane arıyordu. Bu akşam babam yalnız geldi. Nerde annem dediğinde gelmeyecekmiş dedi. Koskoca hafta sonu durdu durdu son anda bunu yaptı. Babama beni kovmayı bildin (!) sen bak o zaman deyip onu göndermiş. Allah'ım ne sınavdır bu? Yarın rapor almaya gideceğim. Eşim de sağa sola bakıcı soruşturacak. Annem benim için yok artık
Ayyy canımdan can gitti yazmışsın.. Aynen öyle canım, ne ağırmış anne olmak.. Rabbim yavrularımızı bağışlasın, korusun, kollasın tüm kötülüklerden ve kötülerden..Ben sabah 8 de bırakıyorum akşam 7 de evde oliyorum canım.4 gün çalışıyorum süt izinlerini 1gune topladim.ise başladığım ilk günü hiç unutmam canımdan can gitti sanki.ama alışıyor insan iki haftada alıştım.ozlem hiç bitmeyecek çünkü akılları erdikce bırakmak daha zor.
Kendi düzenini sen de oturtursun.benim bebeğim uykudan önce içiyor yaklaşık 100 ml .3 saatte bir diyebilirim ben de o saatlerde sağiyorum iş yerinde 3 defa
Jokerin içeceği galiba canımCanım nerden almıştın ?
Joker canımCanım nerden almıştın ?
Görmeden yazdım:) bu arada hala uyutamadımJokerin içeceği galiba canım
Seni çok iyi anlıyorum. Bizimkilerde mayısta bakmayı bırakacaklar başımın çaresine bakmam gerekSakinliğimi nasıl koruduğumu bilmiyorum. Annem çocuğuma bakmayı bıraktı. Sebep de babamla alakalı büyük ihtimalle. Babam eşim geç geldiğinden kızı bekleyelim dedi. Annem de gidelim de gidelim diye tutturunca babam gidersen git deyip onu yolladı. Onun da egosu zedelendi. Gerçi bakmamak için bahane arıyordu. Bu akşam babam yalnız geldi. Nerde annem dediğinde gelmeyecekmiş dedi. Koskoca hafta sonu durdu durdu son anda bunu yaptı. Babama beni kovmayı bildin (!) sen bak o zaman deyip onu göndermiş. Allah'ım ne sınavdır bu? Yarın rapor almaya gideceğim. Eşim de sağa sola bakıcı soruşturacak. Annem benim için yok artık
Ben inanıyorum valla nazar varSagol canim antibiyotik iyi geldi acim azaldi.cocugum atesi de dun aksamdan beri birden kesildi kulaga goturduk bisi yokmus esim de bakmisti zaten ama emin olmak istedi mevzu kendi cocugu olunca didikliyor.idrarda da bisi cikmadi.valla kizlar dun sakarligim tuttu banyoda iki tane sey kırdım asiri garip sekilde beser dk arayla paramparca oldular biri kendiliginden dustu.onlar kirildiktan sonra cocugun atesi bi daha yukselmedi benim de acim dindi tovbe est.inanmazdim boyle seylere ama hakikaten buyuklerin sozu dogru mu nazar mi cikiyor acabahaftasonu gorumcem geldi kendi emzirememis bebegini bunu soylerken ben cocuga sut sagiyordum.asiri nazari degen bi insan bi cok kez sahit oldum buna.gitti gogsumde asiri aci dugumlenme, bende ates ertesi gun cocukta ates.cocugun atesinin sebebi hala belli degil gorunurde dis de yok.neyse kv bile dediki emzirirken nazar degmistir gel okuyum kizi gittikten sonra boyle dedi.icimi doktum ya kac gundur bu hastalik durumuyla ugrasiyorum kizim cok huzursuz dogal olarak kuzum aci cekiyor atesten uyuyamiyor agliyordu sukur kurtulduk gecti
Gerçekten herkes anne olamiyormus . Rabbim yardımcın olsun canımSakinliğimi nasıl koruduğumu bilmiyorum. Annem çocuğuma bakmayı bıraktı. Sebep de babamla alakalı büyük ihtimalle. Babam eşim geç geldiğinden kızı bekleyelim dedi. Annem de gidelim de gidelim diye tutturunca babam gidersen git deyip onu yolladı. Onun da egosu zedelendi. Gerçi bakmamak için bahane arıyordu. Bu akşam babam yalnız geldi. Nerde annem dediğinde gelmeyecekmiş dedi. Koskoca hafta sonu durdu durdu son anda bunu yaptı. Babama beni kovmayı bildin (!) sen bak o zaman deyip onu göndermiş. Allah'ım ne sınavdır bu? Yarın rapor almaya gideceğim. Eşim de sağa sola bakıcı soruşturacak. Annem benim için yok artık
Hayir normal vucud isisi oyle degil.Diş doneminde ve atesi olunca ayak parmak aralari daha bi sicak oluyor beratin.Bilmiyorm bizde boyle yani Bebekten bebege degisebilir tabiAteş yükseldğinde kollar ve bacaklar sıcak olr ama eller ayaklar buz gibi olur normal vücut ısısıyla karıştırıyor olabilirsiniz
Evet canım 3k gıdaya geçince artık daha koyu kıvamlı oluyor ve eskisi gibi hergün dolu dolu yapmıyorlar .
Aynn canmm Cok kati oluyorr top gibi kucucuk yapiyoArtık eskisi gibi dolu dolu olmuyor canım bizimki de ama günde 2 kez yapıyor kaka bence normal ya ek gıdadan dolayı cıvık yapmadıkları için az geliyor bize
Top gibiyse kabız sayılır sanırım canım sıvı tüketimini artıran iyi olur ya da kabızlık giderici bir kaç tarif yapabilirsin gün içinde minnak da rahat etsinAynn canmm Cok kati oluyorr top gibi kucucuk yapiyoVe kokusudaa daha agır geliyoo eskisine nazaran
İlk.gunler kızımda az sut içiyordu biberondan ama yavaş yavaş alışmaya başladı.disardayken falan iki saat emmeden durabiliyordu canım.Ayyy canımdan can gitti yazmışsın.. Aynen öyle canım, ne ağırmış anne olmak.. Rabbim yavrularımızı bağışlasın, korusun, kollasın tüm kötülüklerden ve kötülerden..
Bizde eşimle deneme yaptık, sadece 50 ml içti o da iki kısım halinde, şaşırdım.. Ek gıda da yemedi.. Umarım düzene girer, zayıflamaz yavrum.. Aslında biberonla süt içince düzen oluyordur.. Bizimki hep emmek istiyor, böyle olunca ek gıda da yemiyor.. Mesela senin yavrun iki saat birşey yemeden duruyor mu? Oğlumu hep emzirdiğimden nasıl duracak diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?