- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.681
Geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın..
Ama 19-20 yaşında doktor olunmuyor. En hızlı çok zekiyse falan 25 yaşında pratisyen olur. 30 lu yaşlarda da kadın doğumcu olabilir
Masallah canim ne guzel benim de oglum cok hareketliydi drdigi hareketleri yapiyordu surekli. Bir de cok hareketli olunca erkek olur diyorlar. Hayirlisi bakalim
Ayyy ne güzel ya maşallahKizlar ben az once muayeneden ciktim.bebisimin hareketlerini ilk defa bu kadar net gordum ziplayip duruyordu sirt ustu yatmis kendini yukari firlatiyor:) masaallah subhanallah dedim nasil bisey iki dusukten sonra umudum gitmisti hic anne olamicam diyordum.hala hic bi sey net degil tabiki dinlenmem ilaclarima devam etmem gerek ama ben bebeğimi bu kadar gordum ya Allah kucagima da aldirsin hepimiz icin ins.guzel olur.haftalar bian once ilerlesin istiyorum hareketlerini hissedeyim saglikli olsun istiyorum.aklim hep onda benim minik fasulyemm
selam kızlar, güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah umarım herkes iyidir biz bugün kontrole gideceğiz bakalım büyümüş mü bizim fasulyemiz
Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah. BekliyoruzUzun zamandır giremiyordum özledim sizlerii
Mide bulantılarım ve kasik ağrılarım sağolsun. Elime telefonu almak bile gelmiyor içimden
Bugün erken kontrole gideceğiz. Progestan kullanıyorum 1 kere kanamam oldu ama kahverengi akintim maalsef devam ediyor. Agrilarim da artınca dr. Çağırdı. Umarım kötü birşey yoktur.
Artik o kadar çok düşünüyorum ki rüyalarım da kürtaj oluyorum, yok bebek içimde ölmüş. Allahım sen koru
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?
Ben kalp atışını duyduktan sonra yaptırdım,7.haftada. Doktorun bişey demedi mi tahlillerde göre ilaç takviyesi yapabilir. Benim biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tek kullanımlık bir ilaç kullandımKızlar birşey soracağımm gebelik rutin kan tahlillerini kaçıncı haftada yaptırdınız. 10. Haftadan sonra ya kalsa geç mi olur. Ona göre kontrole gideceğim.
.Yok nerde kayinvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz kahvaltı akşam yemeği onlara çıkıyorum. Sağolsun o hazırlıyor. Zorla yiyorum yoksa düşüp bayılacak gibi oluyorum.
Zaten progestan hapı çok baş dönmesi yapıyor birde mutfağa girdim midem de kalkınca küt geriye düştüm. Allah korudu.
Aç kalma sakin.
Ayyy ne güzel ya maşallahöyle hareketli görünce insan gerçekten bı tuhaf olur. Darısı bize olsun. Cumartesi göreceğim ben de :)
Aynen tuhaf oldum kalp sesini duymak gibi etki etti.sizlerden de oyle haberler alicaz insaallah daha ne guzel haberler alicaz birbirimizden zamanla yolumuz uzun
Arkadaslar tam kacinci haftada gorurum bebebigimi siz kacinda gordunuz benim tup bebek 10 yildan sonra tedirginim o yuzden hic belirtimde yok kasik agrisindan baska sat 23 eylul
benim tam düzeldi dedim fecii şekilde geri geldi bulantılarım... bende istifra yok ama çok fena bulantılarım var.Selam arkadaşlar
Bulantılarınız ne durumda ben 3 haftadır içim dışında serum yiyorum
Yaa ne guzel masaallah size ben de persembeye sira aldim ama erken mi acaba bi de gorunmezse paniklerim diye korkuyorumCanim benimde tüp bebek sat 20 eylül 6 haftalıkken keseleri gördük biz.transferden sonraki 23. Gündü gördüğümüz gun.sen de görürsün bence
Yaa ne guzel masaallah size ben de persembeye sira aldim ama erken mi acaba bi de gorunmezse paniklerim diye korkuyorum
canımmmmmm hiç korkma bnmde şurda bikaç gün oldu biteli kahverengi akıntıUzun zamandır giremiyordum özledim sizlerii
Mide bulantılarım ve kasik ağrılarım sağolsun. Elime telefonu almak bile gelmiyor içimden
Bugün erken kontrole gideceğiz. Progestan kullanıyorum 1 kere kanamam oldu ama kahverengi akintim maalsef devam ediyor. Agrilarim da artınca dr. Çağırdı. Umarım kötü birşey yoktur.
Artik o kadar çok düşünüyorum ki rüyalarım da kürtaj oluyorum, yok bebek içimde ölmüş. Allahım sen koru
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?
Ay ne guzel hemde ikiz masaallah.Bakalim sizden de aldidigim gucle giderim ben de bu haftaSağol canım bence erken değil 6. Haftada görünür artık.ben duramadım 5. Hafta gitmiştim tek kese görünmüştü.6. Hafta tekrar gidince iki kese gorundu çok şükür önümüzdeki hafta kalp sesi için çağırdılar beni insallah duyarız sağlıklı bir sekilde
Bende lekelenme dışında bir sıkıntı yok gibi. Gerçi dün ve bugün leke de olmadı. Stresli dönemini hemen atlatırsın inşallah. Stresin insan vücuduna neler yaptığının somut örneklerindenim maalesef.Evet ilk gebeliğim Şimdilik hafif bel, kasık ağrısı hariç çok büyük sıkıntılarım Yok , stresli bir dönemdeyim umarım rahata ererim senin nasıl geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?