- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.881
Kuzum bacak arası olsaydi hocada soylerdi:) bazen böyle bakıp yorum yapiyolar ya o yuzden merak ettimGörüntüde baş-popo mesafesi var cinsiyet için bacak arası görüntüsü olması gerekir böyle bakarak çok tahmin edilemez canım
Suan ewet sadece banyodan sonra gogsume gobegime kalca we yan bacagima suruyorum cacao yagli bi krem canim yurt disindayim trde varmi bilmiyorum iceriginde argan yagi badem yagi cacao yagi falan war istersen resm atarim arkadasm kullandi faydasini gordu o yuzden bende buna basladimSadece banyodan sonrami suruyorsun cnm ?ne kullaniyrsun birde sadece gobeginemi suruyosun??
Teşekkür ederiz teyzesi büyüdü:) valla nub la falan cinsiyet tahmini yapiyolar ya ondan merak ettimMaşallah kocaman olmuşama cinsiyet için daha fazla büyümesi gerek galiba
Banada erken gelmisti ama senin gibi olmadi pantolonlarim normal benim bedenim sadece karin we bel kismi penye gibi bir kumas esniyor yani sonrada oluyormus ayni gobek we bel kismi esnek oldugu icinNe bileyim simdide erken geldi cnm bana.sonrada giyilebilcekmibpeki simdiden alirsak?9aya kadar?
6 ay da az deilmi? Önceki hamileliğimde bende internetten aldım. Eczanemizde die bir site bakabilirsiniz. Süresi de 2 yıldı.Benimkinin 6 ay süresi var
Amin canimm hayırli ve sağlıklı olsunda kiz erkek önemli degil:).
Günümüz aynı seninle canım.Sanki kız gibi geldi banaaa.Allah hayırlı evlat eylesin insaAllah
Benimde 10 gün önce oldu doktora gittim sorun olmadığını söyledi Hatta 2 gündür yine ara ara geliyorKizlarin benimde kahverengi sümüksü akintim var bende birazdan eşim gelsin isten doktora gidicem insllah sıkıntılı bir durum yoktur basina gelen var mi
Amin canim cümlemizin insallah:) 2 haftaya öğreniriz artik:)Canim boyle kese armut seklinde olanlar genelde erkek diyorlar ama rabbim hayirli ve saglikli bebek nasip etdin
Kac haftaliktin canim peki neden oluyormuş o zaman doktorun bir sey dedimo canim benimBenimde 10 gün önce oldu doktora gittim sorun olmadığını söyledi Hatta 2 gündür yine ara ara geliyor
6 ay da az deilmi? Önceki hamileliğimde bende internetten aldım. Eczanemizde die bir site bakabilirsiniz. Süresi de 2 yıldı.
Şu an 10 haftalığım 2 gündür yine oluyor.. olur böyle kanamalar kırmızıya dönmedikçe endişe etme dedi.. Progestan hap verdi ama ben kullanmıyorum.. dinlemeyi tercih ediyorum canım.. sende korkma geçecek inşallah..Kac haftaliktin canim peki neden oluyormuş o zaman doktorun bir sey dedimo canim benim
Bende aldım cok rahat:)Banada erken gelmisti ama senin gibi olmadi pantolonlarim normal benim bedenim sadece karin we bel kismi penye gibi bir kumas esniyor yani sonrada oluyormus ayni gobek we bel kismi esnek oldugu icin
Ayni haftadayiz canim demek bu haftalar oluyr zaten suan gidemiyrm yollar kapandi yagmurdan dolayi gitsem yolda kalcaz dinleniyim bende canim bari ben progesteron ben iciyoum canimŞu an 10 haftalığım 2 gündür yine oluyor.. olur böyle kanamalar kırmızıya dönmedikçe endişe etme dedi.. Progestan hap verdi ama ben kullanmıyorum.. dinlemeyi tercih ediyorum canım.. sende korkma geçecek inşallah..
İnternette satılanların Son kullanma tarihini nasıl öğrenebiliriz yazan arkadaşların mesajlarının altına benimki 6 ay yazmışsın. Ben o şekilde anladımYani 6 ay kullanılmalı.
Benimki de 2 yıl kullanma tarihi
Aynen endişe etme.. benimde 10 gün önce oldu şimdi tekrar başladı.. sen kullanmaya devam et canım.. eğer artsaydı bende alıcaktım takip ediyorum.. insan tedirgin oluyor ister istemez ama olabiliyormuş bu tarz kanamalar..Ayni haftadayiz canim demek bu haftalar oluyr zaten suan gidemiyrm yollar kapandi yagmurdan dolayi gitsem yolda kalcaz dinleniyim bende canim bari ben progesteron ben iciyoum canim
biraz buyuk al canim daha cok giyersin bazilarinin ustten lastikle dugmeye takiosun bel kısmı ayarlamali oluyor yani dusmuyor uzerinden.Aynen canim genelde buralarda oluyor o tarz pantolonlar.bakalim simdiden almakta erken geldi sanki
Ausencia Bacım nerelerdesin sen yahu?İyi misin canım?Sesin çıkmıyor bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?