- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.961
rica ederim hemen hemen aynıyız bende şuan 10+5'imanladımm cnm saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim hemen hemen aynıyız bende şuan 10+5'imanladımm cnm saol
Ben yine tiroit hapını aldıktan sonra istifra ettim yaabu ilacı sabah aç karna içmek zorunda mıyım acaba, euthyrox kullanan arkadaşlarım sizde mi sabah içiyosunuz akşam uyurken alsak olmaz mı ki
benım 11+5 olmam gerkiyor ama ultrason farkından sanırım farklı cıkıyorrica ederim hemen hemen aynıyız bende şuan 10+5'im
Keyfine rapor vermemeleri konusunda çok haklılar. Ama bir şey olur belki haklı bile olsak soruşturma açılır diye gerçekten rapor gereken durumda da vermiyorlar. Bunu affedemiyorum. Kanaması olan kadına yürü dedi öyle mi? Rapor istemeseydin mümkün olduğunca yat derdi sana eminim.Günaydın. Heyet raporu ve kıyafet konularında ben de iki kelam etmek isterim bacılar. Ben bahtsız bedevi dedikleri insanlardanım. Kanamam varken dra nöbet tutarken sürekli ayakta olduğumu ve sonrasında kanama başladığını, ne yapabileceğimi söyledim. Nöbet tutamaz raporu yazabilirdi ama bana söylediği şey yürüyüş zaten hamilelere öneriyoruz, bol su iç, varis çorabı al oldu. Hemen o vicdansız doktoru bıraktım. Arkadaşım benim gibi şeker hastası. Tüm hamileliğinde heyet raporu vermişler. Aslında olması gereken bu. Çünkü günde en az 10 kere ölçüm yapıyoruz. Öğünleri kaçırmamamız, strese kesinlikle girmememiz, ayakta fazla kalmamamız gerekiyor. Doğum sonrası iznimi Hazirana denk geldiğinden maalesef kullanamayacağım. Eylülde bebek 3 aylık olacak. Heyet raporu bulamazsam yandım. Şimdiden tasası beni sardı.
Kıyafet hususuna gelince alacağınız kiloya göre değişir. Ben 5 ay bitmişken 1 beden büyük almıştım. Yeterli olmuştu.
Oyyy sabır etcez o zamancanımmmmm genelde aç karnına içmemiz gerekiyor o hapı.bi dönem kulladım şuan başka hap kullanıyorum.Yani bende hamileliktende önce tiroid sıkıntılarım vardı.İstersen doktorunla konuş ama bunu hep yemekten önce aç karnına içmen gerekiyor.![]()
Merhaba öğretmen misiniz eğer öyleyse midurle konuş eşimin okulunda hamile bayanlar nöbet tutmuyor raporda istemiyorlar geçmiş olsunGünaydın. Heyet raporu ve kıyafet konularında ben de iki kelam etmek isterim bacılar. Ben bahtsız bedevi dedikleri insanlardanım. Kanamam varken dra nöbet tutarken sürekli ayakta olduğumu ve sonrasında kanama başladığını, ne yapabileceğimi söyledim. Nöbet tutamaz raporu yazabilirdi ama bana söylediği şey yürüyüş zaten hamilelere öneriyoruz, bol su iç, varis çorabı al oldu. Hemen o vicdansız doktoru bıraktım. Arkadaşım benim gibi şeker hastası. Tüm hamileliğinde heyet raporu vermişler. Aslında olması gereken bu. Çünkü günde en az 10 kere ölçüm yapıyoruz. Öğünleri kaçırmamamız, strese kesinlikle girmememiz, ayakta fazla kalmamamız gerekiyor. Doğum sonrası iznimi Hazirana denk geldiğinden maalesef kullanamayacağım. Eylülde bebek 3 aylık olacak. Heyet raporu bulamazsam yandım. Şimdiden tasası beni sardı.
Kıyafet hususuna gelince alacağınız kiloya göre değişir. Ben 5 ay bitmişken 1 beden büyük almıştım. Yeterli olmuştu.
Açken içiyorum. Kahvaltıdan En az 45 dk önce içmeliyiz. İstersen sabah 6-6.5 ' a saati kur. Akşamdan baş ucuna suyla beraber ilacı bırak. Sabah da iç.Ben yine tiroit hapını aldıktan sonra istifra ettim yaabu ilacı sabah aç karna içmek zorunda mıyım acaba, euthyrox kullanan arkadaşlarım sizde mi sabah içiyosunuz akşam uyurken alsak olmaz mı ki
İstediklerinde keyfe öyle bir rapor veriyorlar ki! Vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Müdüre daha kolay yerde nöbet için ricada bulundum. Şimdiki yetim eskisinden beter. 5 kat inip tekrar uürüyeceğim. Tekrar iki kat çıkacağım. Bir de bunlar 10 dk içinde olacak. Herkes kalbinin ekmeğini yermiş. Diyecek söz bulamıyorum. Beterini görünce herhalde ıslah olacaklar.Keyfine rapor vermemeleri konusunda çok haklılar. Ama bir şey olur belki haklı bile olsak soruşturma açılır diye gerçekten rapor gereken durumda da vermiyorlar. Bunu affedemiyorum. Kanaması olan kadına yürü dedi öyle mi? Rapor istemeseydin mümkün olduğunca yat derdi sana eminim.
Evet. Müdür ayrı bir vicdansız. Şeker hastası olduğumu söylediğimde bile benimle dalga geçti. Bir sonraki karşılaşmamızda ne oldu şekerin yükseldi mi diye alay etmişti. Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi durumu anlattığım zaman daha kötü yere nöbet yazdı. Hastalıklarla boğuşmak zaten zorken bir de böyle insanlar insanı canından usandırıyor.Merhaba öğretmen misiniz eğer öyleyse midurle konuş eşimin okulunda hamile bayanlar nöbet tutmuyor raporda istemiyorlar geçmiş olsun
Benim eşimde idareci ama çok anlayışlı Allah yardımcın olsun canım.Evet. Müdür ayrı bir vicdansız. Şeker hastası olduğumu söylediğimde bile benimle dalga geçti. Bir sonraki karşılaşmamızda ne oldu şekerin yükseldi mi diye alay etmişti. Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi durumu anlattığım zaman daha kötü yere nöbet yazdı. Hastalıklarla boğuşmak zaten zorken bir de böyle insanlar insanı canından usandırıyor.
Korkma canim insallah duyarsin kalp atisini saglikla kucagina alirsin insallah bebisiniCok sagol insallah. Gercekten kalp atislarini duymadan rahat edemiyecem 1 hafta kaldi ilk ultrasoun yaptirmama, cok korkuyorum, cunku bu ilk bebek. Cok sagol
geçmiş olsun yanlış yönlendirmek istemem ama bende migren var o yüzden parol aliyorum gecmediginde açık havaya çıkıp hava al belki ıyi gelir8 haftalık hamileyim. Bu aralar çok şiddetli başım ağrıyor. İlaçta alamıyorum. Sizce başka ne yapabilirim?
Benimde 8 gun geri çıktı canimbenım 11+5 olmam gerkiyor ama ultrason farkından sanırım farklı cıkıyor
.Ben kızımda 104 kiloyla doguma girmiştim tam 11 ayımı aldı eski formuma dönmek oglumda 28 kilo aldım ondada 8ayımı almıştı kg vermem 38 bedenden 46 bedene çıkış yapmak herkesin harcı degildir:)
Vicdansız ugrasacak baska birini bulamamislar bazi insanlari anlamiyorum ilk hamileligimde bayram nöbetini hamile halimle ben tutmustum diger iki hanfendi hemen sıyrılmıslardiEvet. Müdür ayrı bir vicdansız. Şeker hastası olduğumu söylediğimde bile benimle dalga geçti. Bir sonraki karşılaşmamızda ne oldu şekerin yükseldi mi diye alay etmişti. Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi durumu anlattığım zaman daha kötü yere nöbet yazdı. Hastalıklarla boğuşmak zaten zorken bir de böyle insanlar insanı canından usandırıyor.
Allah öyle idarecilerin eksikliğini göstermesin.Benim eşimde idareci ama çok anlayışlı Allah yardımcın olsun canım.
Kaşlarının arasına nane yağı sürebilir veya mandalina koklayabilirsin.8 haftalık hamileyim. Bu aralar çok şiddetli başım ağrıyor. İlaçta alamıyorum. Sizce başka ne yapabilirim?
Allah'larından bulsunlar. Zaten kadının kadına ettiğini kimse etmez.Vicdansız ugrasacak baska birini bulamamislar bazi insanlari anlamiyorum ilk hamileligimde bayram nöbetini hamile halimle ben tutmustum diger iki hanfendi hemen sıyrılmıslardi
.
Boyun kaç cm canım.Maşallah vermissin yine