- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.981
anladımm cnmm doktor 1hafta farkedebilr dedi. burda arkadaslarda dedi farkediyor diye hatta aynı gün bile ölçümler tutmayabilr dediBenimde 8 gun geri çıktı canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladımm cnmm doktor 1hafta farkedebilr dedi. burda arkadaslarda dedi farkediyor diye hatta aynı gün bile ölçümler tutmayabilr dediBenimde 8 gun geri çıktı canim
kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor![]()
Bizde Dr geldik 8+6 olmuş iyi görünüyor dedi idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmisim ilaç verdi knd ihmal etmeyin güzel bayanlar
benim baya belirginleşti ilk bebeğim de de hemen çıkmıştı doktora sorduğum da iç karnım çok dar olduğundan normal şuan göbeğimin çıkması dediKızlar karniniz ne kadar şişti ki?Kıyafetler olmayacak kadar mı?Benim yok bişey daha da merak ettim
.
Bir de herkes şu hamilelik takvimini eklese de bilsek kim,kaç haftalık hamiş..
benim çıktı kuzumkızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor![]()
Bana da göbeğim çıktı gibi geliyor ama bebisler daha minnacık ve rahim de anca portakal kadar :) Şuan yaşadığımız gaz ve şişkinlik gibi, gerçek bebiş gobisi 12-13. Haftalarda başlıyor artık dışa vurmaya :) Tabi burda çoğu zaten o haftalarda , ben fazla zayıfım doğuma bile basket topu kadar göbekle gittim , iç karnım genişmişkızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor![]()
valla herhalde bir benim belli olmayacak göbek bilidiğin zaten altı aylığım şuanBana da göbeğim çıktı gibi geliyor ama bebisler daha minnacık ve rahim de anca portakal kadar :) Şuan yaşadığımız gaz ve şişkinlik gibi, gerçek bebiş gobisi 12-13. Haftalarda başlıyor artık dışa vurmaya :) Tabi burda çoğu zaten o haftalarda , ben fazla zayıfım doğuma bile basket topu kadar göbekle gittim , iç karnım genişmiş
Daha çabuk belli olur işte :) top gibi olmaya başlar gobisvalla herhalde bir benim belli olmayacak göbek bilidiğin zaten altı aylığım şuan![]()
Benim büyüdü sanırım hiç iç karnım yok yani içeri hiçbir şey sığmıyor bende cisim bile gelse karnım şişer benim. İlk başlardaki şişlik gaz aşırı büyüme geri çekildi ama şuan dışarıdan bakan anlar hamile olduğumu. Biraz da minyon tipli ve zayifim ondna belki.kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor![]()
Kızlar ishal durumu başladı bugün aynı durumda olan var mı![]()
Kizlarr nasilsnz Bebisler nasill??Kontroller ne zamann:))❤❤❤❤☺
görcez benim bi arkadaşım vardı o da kiloluydu hamile kıyafeti giymediği zaman belli olmazdıDaha çabuk belli olur işte :) top gibi olmaya başlar gobis
İyiyiz canım sen nasılsınn, bebişler iyidir heralde takılıyorlar öyle karnımızda :d
Ben bu cumartesi 2li test için gideceğim.
Olmadi 10 tane resim cektm dosya buyuk diyo ozeldende burdanda olmadi sonra yine denerim olursa gonderirim canm
Ewet oda oluyor cewremdeki herkes ayni sekilde aldi sonrasinda hatta pantolon daha guzel oturuyor wucuda