• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar karniniz ne kadar şişti ki?Kıyafetler olmayacak kadar mı?Benim yok bişey daha da merak ettim:KK54:
.
Bir de herkes şu hamilelik takvimini eklese de bilsek kim,kaç haftalık hamiş..
benim baya belirginleşti ilk bebeğim de de hemen çıkmıştı doktora sorduğum da iç karnım çok dar olduğundan normal şuan göbeğimin çıkması dedi

kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor :olamaz:
benim çıktı kuzum

kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor :olamaz:
Bana da göbeğim çıktı gibi geliyor ama bebisler daha minnacık ve rahim de anca portakal kadar :) Şuan yaşadığımız gaz ve şişkinlik gibi, gerçek bebiş gobisi 12-13. Haftalarda başlıyor artık dışa vurmaya :) Tabi burda çoğu zaten o haftalarda , ben fazla zayıfım doğuma bile basket topu kadar göbekle gittim , iç karnım genişmiş

Bana da göbeğim çıktı gibi geliyor ama bebisler daha minnacık ve rahim de anca portakal kadar :) Şuan yaşadığımız gaz ve şişkinlik gibi, gerçek bebiş gobisi 12-13. Haftalarda başlıyor artık dışa vurmaya :) Tabi burda çoğu zaten o haftalarda , ben fazla zayıfım doğuma bile basket topu kadar göbekle gittim , iç karnım genişmiş
valla herhalde bir benim belli olmayacak göbek bilidiğin zaten altı aylığım şuan :KK70:

Benim büyüdü sanırım hiç iç karnım yok yani içeri hiçbir şey sığmıyor bende cisim bile gelse karnım şişer benim. İlk başlardaki şişlik gaz aşırı büyüme geri çekildi ama şuan dışarıdan bakan anlar hamile olduğumu. Biraz da minyon tipli ve zayifim ondna belki.

Kızlar benim de göbeğim bayağı çıktı sanki, ben den 1 ay önde hamile tanıdığım var, benim ki daha belirginn.

İyiyiz canım sen nasılsınn, bebişler iyidir heralde takılıyorlar öyle karnımızda :d
Ben bu cumartesi 2li test için gideceğim.
;)) Masallah Canm Bizde iyiyiz cok sükür.Bnde Araliga randevu alicam ikili test için :)❤ Mide bulantilarimzda azaldi Cinsiyet heyecani sardi bizi Acaba Kiz mi Erkek miio:)

Back
X