• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim göbeğim pek belli değil. Dışarıdan anlaşılmıyor ama biz çıplakken baktığımızda hafif çıkıntı var. Gaz, şişkinlik teorisi bence doğru. Çünkü önceki haftalarda karnım daha şişkindi. Bu hafta daha iyiyim.
Halsizlik ve çabuk yorulma şikayetiniz var mı? Ben 10-15 dk ayakta durunca yoruluyorum.

Kizlarr nasilsnz Bebisler nasill??Kontroller ne zamann:))❤❤❤❤☺
Ben ayın 29'undan sonra gideceğim.
:KK66:) Masallah Canm Bizde iyiyiz cok sükür.Bnde Araliga randevu alicam ikili test için :)❤ Mide bulantilarimzda azaldi Cinsiyet heyecani sardi bizi Acaba Kiz mi Erkek miio:)
Cinsiyet merakı beni de sardı. Diğer yandan da ikili test sonucu korkusu. Kızımda bulantım olurdu. Şimdi çok nadir bulantı. Acaba oğlum mu olacak diye düşünüyorum. Tek isteğim tabiiki sağlıklı ve hayırlı olması.

Ben ayın 29'undan sonra gideceğim.

Cinsiyet merakı beni de sardı. Diğer yandan da ikili test sonucu korkusu. Kızımda bulantım olurdu. Şimdi çok nadir bulantı. Acaba oğlum mu olacak diye düşünüyorum. Tek isteğim tabiiki sağlıklı ve hayırlı olması.

Aynen canm bnde herkes gibi saglikli ve hayirli olmasini istiyorm bakalm hayirlisi

ay ben kendi kafama göre doktor bulamadığım için Batmandaki tüm kadın doumcuları gezmeye karar verdim. Çarşamba ve haftaya cuma yine var. Allahtan aralıkta izne çıkıyorum ve bir ay Batmandan topukluyorum

:anneadayı: hahaha 2012 den İlk hamileligimin resmini buldum topikten , 12. Haftadaymisim

Eklentiler

• Screenshot_20171120-120024.webp
    Screenshot_20171120-120024.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 112
Back
X