• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Masaallah bu koca adam olmus :KK70:
Doktor bisi demedi mi cinsiyeti hakkinda.erkekse gorurdu herhalde baya buyuk masaallah ya da yakin mi cekilmis anlamadim canim.yan fotolarda nub tahmini yapiliyor ama ben bisi diyemicem Allah hayırlısını versin

İyi geceler. Bugün benim bacak ve bel ağrım var kasıklarım da ağrı yok pek, ikinci adet döngüm bugünlerdi acaba ondan mıdır ? Birde riskli bir gebeliğim yok şükür yeğenimi kaldırdım ondan olabilir mi ? 11ci haftaya kadar dr gitmeyecektim 9 haftalığız acaba yarın bi gidip baksam mı ? Endişeliyim :(

Çok bulantı ve kusması olan vitamin değerleri düşen kişilere 12. Haftadan sonra hemen başlıyoruz. Fakat ben hep doğal beslenmeden yana olduğum için balık et yumurta ile sebze meyve tercih etmemiz en doğrusu olur. Şunu da göz ardı etmemek lazım hiçbir yiyecek doğal kalmadı maalesef :110: o yüzden bu tür destekler gerekiyor. Omega 3 için bol bol balık yiyebilirsiniz tam da mevsimi :KK52: eğer balık yiyemiyorsanız onikinci haftadan başlayıp otuz haftaya kadar devam edilir
Tesekkur ederim

Masaallah bu koca adam olmus :KK70:
Doktor bisi demedi mi cinsiyeti hakkinda.erkekse gorurdu herhalde baya buyuk masaallah ya da yakin mi cekilmis anlamadim canim.yan fotolarda nub tahmini yapiliyor ama ben bisi diyemicem Allah hayırlısını versin

Tesekur ederiz. :)
Doktor bir tahmin de bulunmadı ben sordum. Güldü sanırım söylemek istemedi. Şu an çok zor kesin bişey söylemek dedi. Bende tamm o zaman diğer ay dedim. Çok merak etmeme rağmen tahmin değil de kesin bir sonuç istiyorum. Kız derse erkek çıkarsa ya da tan tersi olursa. Daha kötü :D
Bakalım ne gelecek

İyi geceler. Bugün benim bacak ve bel ağrım var kasıklarım da ağrı yok pek, ikinci adet döngüm bugünlerdi acaba ondan mıdır ? Birde riskli bir gebeliğim yok şükür yeğenimi kaldırdım ondan olabilir mi ? 11ci haftaya kadar dr gitmeyecektim 9 haftalığız acaba yarın bi gidip baksam mı ? Endişeliyim :KK43:

Benimde her hangi bir risk yok. Benim 2 yaşında kardeşim var bende hergun kaldırıyorum. Ilk başlarda endişelendim. Ama birşey olmaz öyle çocuk kaldırmakla. Ve ben tam tersini düşünüyorum allah göstermesin bebeğe birşey olsa. Ağrılar geçmez daha da artar. Yani sonuçta daha sakıncalı. Allah korusun sen hiç öyle düşünme. Inan ki kuruntu yapıyoruz sürekli.

Sarıkaya canım ailem ve kv deler sarıkayada ama ben kayserideyim sen neresi
Biz de cayiralanliyiz. İsimden dolayı sorgundayim ama . Doktora da merkeze gidip geliyorum. Kayseride hangi hastahane hangi doktora gidiyorsun . Doğum konusunda yozgat merkez ya da kayseri arasında kararsız kaldım .

Biz de cayiralanliyiz. İsimden dolayı sorgundayim ama . Doktora da merkeze gidip geliyorum. Kayseride hangi hastahane hangi doktora gidiyorsun . Doğum konusunda yozgat merkez ya da kayseri arasında kararsız kaldım

Sarıkaya da kadın doğum uzmanı bile yok :D haftada bir gün ve upppppuzun bir kuyruk.
Kayseride erciyes kartal hastanesine gidiyorum.
hastane gayet güzel. Doğum içinde burayı düşünüyorum. Hem de tanıdık bir doktor var orada.
Annem 2 sene önce yozgat merkezde doğum evinde yaptı memnundu. Bi sorun çıkmadı. Tabi erkekleri almiyorlar doğum servisine. Diğer hastaneleri bilemiyorum.

Biz de cayiralanliyiz. İsimden dolayı sorgundayim ama . Doktora da merkeze gidip geliyorum. Kayseride hangi hastahane hangi doktora gidiyorsun . Doğum konusunda yozgat merkez ya da kayseri arasında kararsız kaldım .

Ama yine de kayseri de hastane ve doktor seçeneğin cook fazla burayı tavsiye ederimm..

Doğrudur. Kimin az şişiyo kiminin çok şişiyo karnı kişiye göre değişiyo. Şuan bnm çok hafif çıkıntı var. Yemeğe fazla kaçırmısım gibi :KK45:
Yok canim ya benimde cok ama kabizim we hemeroid war malesef ondan cok siskinim bebektense bile daha kucuktur bagirsak sorunlari yzunden siskin en cok

İyi geceler arkadaslar yarın kontrole gitcem dua edin eğer bir sorun varsa Allah kolaylık versin yok herşey yolundaysa gorunsun artık bebeğim kürtaj olmak istemiyorum hepinizin duasına ihtiyacım var
Canim seni merak ettim buralarda yoksun aklima olumsuz seyler getirmek istemiyorum ama ne olursa da hakkimizda hayirli olani odur biliyorum. En son mesajindan sonra Haber vermemissin baskasinin haberi varsa iletsin lutfen

Yaa kafayi yiyecem ikinci gribim hamileligim basladigindan beri ilkini 15 gunde zorla atlattim sabaha kadar oksuruklerle tam grip asisi wurduracktm bugun birden yine basladi ayni gecen seferki gibi bogazim cok kotu yine o oksuruk gelirse naparim bilmiyorm ihlamur limon bal ictim baska tawsiyesi olan warmi en kolay we hizli sekilde atlatacagim:KK43:

Back
X