• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
En son bebisin fotosunu yollayip cinsiyet tahmini isteyen arkadas kimdi.benm o an vaktim olmadi kiz diye düşünmüştüm.tekrar bulamam da smdi fotoyu arasam

.
Bir ütü yaptım.Şaftım kaydı yawwww.Yoruldum:KK45:
Yalnız değilmişim demek ki. Ben de yaş kemale mi erdi ne dedim :) Ütü ben de yapacağım. Çamaşır yıkamaktan nefret eder oldum. Arkası çünkü ütü. Bir de kız okula gidince makine hep çalışıyor. Dilimden "Hayaaaat beni neden yoruyorsun?" şarkısı düşmeyecek gayrı.
Ayy sinirimden ölüyorum.. kocamı girtlaklamam an meselesi.. bu sınır nolucak bilmiyorum:KK43: bebek etkileniyomus
Hayırdır canım?
Doğrudur. Kimin az şişiyo kiminin çok şişiyo karnı kişiye göre değişiyo. Şuan bnm çok hafif çıkıntı var. Yemeğe fazla kaçırmısım gibi :KK45:
Bende de durum aynen öyle. Çok kilo alacağım diye aklım gidiyor. Zaten 63'le hamile kaldım.

Canım, lavinza dan mı bahsediyorsun acaba? Bende nub Vs anlamam ama kese konumuna göre, kız gibi.. Zaten %50 ihtimalimiz var.. :)

Aa evet evet bu fotoydu.diger arkadas da yolladi onunki erkek gbi ama bu minik bence de kiz toparlacik.erkeklerde kafa kol bacak daha belirgin oluyor suana kadar gorduklerimde ve duyduklarimda.aynen yuzde elli ihtimal zaten:dondurma: hayırlısı olsun

Kizlar hamile kaldigimdan beri ayaklarim donuyor resmen kasik agrisi bi sagda bi solda benim gibi olan var mi

Ben ben ben....önceden yanarım. Hamil kaldigimdan beri çorap patik yelek ne varsa üstümde. Ve kaşık ağrısı hep var.gece yıkanmalı öksürerek uyaniyorum bi de şişlik falan çok oluyor ya

En son bebisin fotosunu yollayip cinsiyet tahmini isteyen arkadas kimdi.benm o an vaktim olmadi kiz diye düşünmüştüm.tekrar bulamam da smdi fotoyu arasam
Ay benimkine de bak canım.
IMG-20171116-WA0006.webp

Selam kızlar, işe geri döndüm bugün. Zor bir gündü, akşam servisten inince mide bulantısından adım atamadım. 5 dk mesafeyi yürüyemedim. Sokak ortasında 2 büklüm kaldım. Çok kötüydü şimdi evdeyim yatıyorum. Yemeğimde yok halimde:cry:

Ya kıyamam canım geçer inşalalh bulantılar

Back
X