• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar, işe geri döndüm bugün. Zor bir gündü, akşam servisten inince mide bulantısından adım atamadım. 5 dk mesafeyi yürüyemedim. Sokak ortasında 2 büklüm kaldım. Çok kötüydü şimdi evdeyim yatıyorum. Yemeğimde yok halimde:cry:
Ay aynı ben.. Bende otobüsten inince eve kendimi nasıl attım, üzerimi nasıl çıkarttım.. Midem çok kötüydü. Hemen bir tost yaptım.. Biraz mideme iyi geldi.. Tabi onun etkisi geçince yine bulandım..

Burada yüzü bize mi dönük? Sanki göz yerleri belli filan.. Galiba yanlış görüyorum..

Ay aynı ben.. Bende otobüsten inince eve kendimi nasıl attım, üzerimi nasıl çıkarttım.. Midem çok kötüydü. Hemen bir tost yaptım.. Biraz mideme iyi geldi.. Tabi onun etkisi geçince yine bulandım..

Burada yüzü bize mi dönük? Sanki göz yerleri belli filan.. Galiba yanlış görüyorum..

Evet canım yüzü bize dönük gorduklerin goz çukurları

Yalnız değilmişim demek ki. Ben de yaş kemale mi erdi ne dedim :) Ütü ben de yapacağım. Çamaşır yıkamaktan nefret eder oldum. Arkası çünkü ütü. Bir de kız okula gidince makine hep çalışıyor. Dilimden "Hayaaaat beni neden yoruyorsun?" şarkısı düşmeyecek gayrı.

Hayırdır canım?
Herşeye sinirleniyorum bi gerginlik var üzerimde hayir olsun
Bende de durum aynen öyle. Çok kilo alacağım diye aklım gidiyor. Zaten 63'le hamile kaldım.

Aa evet evet bu fotoydu.diger arkadas da yolladi onunki erkek gbi ama bu minik bence de kiz toparlacik.erkeklerde kafa kol bacak daha belirgin oluyor suana kadar gorduklerimde ve duyduklarimda.aynen yuzde elli ihtimal zaten:dondurma: hayırlısı olsun
Hahahaha hadi hayirlisi olsun:) kiz olursa ismi hazir zaten

Oğlum hasta ..ateş boğazlar ... yarın ona da randevu aldım ... aman baba oğul bana geçmesin diye bir telaşlılar :KK68:

ama eve girince bana değmeden gitmez hastalıklar genelde , bağışıklık düşük olunca .

Yarın bi dolu soru hazırladım dr a :rolleyes:

Ben 2017 haziran anneleri topiginden yazıyorum. Hepinize hayırlı doğumlardan diliyorum. Çok güzel bir yol var önünüzde sonu mutluluk olan bu hayatta bi insanın yasayabilecegi en güzel duyguya çıkan. Size her ani en güzel haliyle ele almanızı her gününüzü doya doya yaşayabilmenizi diliyorum.çünkü annelik öyle bir duyguki endişelerinizi en uç noktada yaşatıyor. İçinizde taşıdığınız en büyük hazineniz. Sizi bekleyen bulantilar kasık ağrıları bel ağrıları Mayıs ayı itibariyle yasanmis bir ani olarak kalacak. Size ara ara yazıcam.Yolunuz açık olsun.
Cok tesekur ederiz canim. :KK200: rabbim evladını sana bağışlasın :emir_bebek:

İlk defa böyle bir usg görüyorum :KK57:
Hoş ilk gebeliğim :) ne kadar net, maşallah.. Allah sağlık, sıhhat versin inşallah.. :KK200:

Canım çaktırma işte :KK76:

Amin amin canım inşallah :) benimde çok hoşuma gidiyo. Yüzüstü yatıyordu. Doktor usgyi karnıma tutunca döndü bize doğru.
O yüzden hemen resmini aldık.. :)

HAZİRAN 2018 ANNELERİ :KK200::anneadayı:

HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN
[td]Isparta[/td][td]22 Ağs[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-0[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]01 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]berille[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]01 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]25[/td][td]?[/td][td]02 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]gulenbalik[/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]04 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Lknrokan[/td][td]22[/td][td]İzmir[/td][td].[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mydestinyy [/td][td]35[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]08 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/[/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[tr][td]
][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/td][/tr][td]
[tr][td]lolita555[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]10 Eylül[/td][td]17 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu [/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]askrhpozitif[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Temmuz[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]19 Eylül[/td][td]26 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]balbocuuu[/td][td]22[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ebru_ko[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Neliiii[/td][td]27[/td][td]Aydın[/td][td]16 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ceru[/td][td]30 [/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Anestezistkilisli[/td][td]24[/td][td]Artvin[/td][td]21 Eylül[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]zumruduankaaa [/td][td]28[/td][td]Bolu[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]lusnica[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]28 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Dnz7636[/td][td]30[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]reyyan87[/td][td]30[/td][td]Mersin[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]nisamelek[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]20 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]melismeltem[/td][td]31[/td][td]Siirt[/td][td]10 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Zermina[/td][td]22[/td][td]Diyarbakır[/td][td]14 Ağustos[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Tms[/td][td]31[/td][td]Bartın[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]aylnoztrk[/td][td]33[/td][td]Kırklareli[/td][td]20 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]reoc[/td][td]35[/td][td]Kocaeli[/td][td]16Eylül[/td][td]23 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Eliza7979[/td][td]37[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Sm2014[/td][td]20[/td][td]Kayseri[/td][td]27 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]munevverfurkan[/td][td]24[/td][td]Aydın[/td][td]23 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallime86[/td][td]31[/td][td].[/td][td]10 eylül[/td][td]19 haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]September8083[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]zerenzerengil[/td][td]32[/td][td]Balıkesir[/td][td].[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kubrasasi[/td][td]28[/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ahsen2015[/td][td]38.5[/td][td]Gaziantep[/td][td]24 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Umudum-[/td][td]29[/td][td]Yozgat[/td][td]04 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu [/td][/tr]
[tr][td]maknemakin[/td][td]31[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]23 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bacart[/td][td]35[/td][td]İzmir[/td][td]28 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]İlk[/td][td]?[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]Yaş[/td][td]İl[/td][td]Sat[/td][td]Thm[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]Yaş[/td][td]İl[/td][td]Sat[/td][td]Thm[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]....[/td][/tr]
[/table]

Anımsatıcı Notlar ..Tavsiyeler :KK200:[/td][/td][/tr]
[tr][td][td]

4./5.HAFTALAR HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRENDİĞİNİZ HAFTALARDIR . İdrar ve kan testi yaptırarak pozitif sonuçla bu müjdeli haberi almış olabilirsiniz .

6.HAFTA KESEYİ GÖRDÜĞÜNÜZ HAFTA OLABİLİR , ÖNCESİNDE VE SONRASINDA GÖRMENİZ TAMAMEN DÖLLENME ZAMANI İLE İLİŞKİLİDİR , ENDİŞELENMEYİZ .

ANNENİN BELİNDE KALINLAŞMA , GÖĞÜS AĞRILARI ... MİDE BULANTILARI OLABİLİR .

Bu Testleri Mutlaka Yaptırın!
Kan Sayımı: Hamilelik sürecinde demir eksikliği yaşanmaması ve gerektiğinde demir takviyesi amacıyla yapılan testtir.
TSH: Önceden bilinmeyen ve gebelikte aktif olarak ortaya çıkabilecek tiroid hastalığının tespiti için yapılan testtir. Tiroid hastalığı annenin yanı sıra bebeğin gelişimini de olumsuz yönde etkilediği için çok önemlidir.
Kan Grubu: Anne ve babadan kaynaklanabilecek kan uyuşmazlıkları için gerekli önlemlerin alınmasına yönelik yapılan testtir.
Torch Tayini: Toksoplazma ve Rubella (Kızamıkçık) gibi hamileliğin sonlandırılmasına neden olabilecek önemli ve aktif enfeksiyonların erken dönemde tespit edilerek tedavi sürecinin başlatılması için yapılır.
Seroloji: HIV ve özellikle ülkemizde çok sık görülen Hepatit B testleri gebelik sonrasında da bebeğin sağlığı için çok önemlidir.
Tam İdrar Tahlili: Hamilelik sürecinde görülecek gizli idrar yolu enfeksiyonları erken dönem düşüklerin en sık görülen nedenidir. Bu yüzden tam idrar tahlilinin mutlaka yaptırılması gerekir.

8.HAFTA İTİBARIYLA KALP ATIMI RAHATLIKLA DUYABİLİRSİNİZ :KK68:[/B]

RAHİMİN GİDEREK BÜYÜMESİ SEBEBİ İLE KASIK AĞRILARI NORMALDİR .

hekimler 4. ay desede çatlak kremleri için ..2 . ay itibarıyla çatlaklar için badem yağı kullanmaya başlayabilirsin ... Büyüme ile deride gerilemeler oluşacaktır

11-14 HAFTA 11. Haftadan başlayan 13+6 ya kadar devam süreçte İkili Tarama testi , ense kalınlığı ölçümü , burun kemik ölçümü yapılmaktadır .

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemi tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden
Saygılarımlİlk
[/QUOTE]
geçmiş olsun yanlış yönlendirmek istemem ama bende migren var o yüzden parol aliyorum gecmediginde açık havaya çıkıp hava al belki ıyi gelir
[/td][/td][/tr]

Kızlar benim de bugün hamileligim boyunca ilk defa kahverengi lekelenmem oldu.Çok korkuyorum.Doktoru aradım progestan iç dedi.yarın gel dedi:KK43:

Back
X