- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.581
Daha sonra normal yatağa dönüşecek korkuluklu yataklı olan odalar var onlardan daha kullanışlı olur bence
Sevindim canim dr larda bıktı bizden bende yarin gitcektim bugün gttik durumlar ıyi sukur rahatladım kalbi atıyor sukur allahabende gebelik belirtilerim kayboldu o yuzden geldim dedim hem bakti hem gosterdi sagolsun icim rahatladi
gittim canim cok sukur bir problem yok
cok sukur rahatladim canim, 3 hafta sonra ikili test icin gel yapmak istersen dedi, kan vermek istemiyorum sadece olcum yapilsin istiyorum dedim bi anlami kalmaz o zaman kan vermeyince dedi pek bi alakasiz yorum yapti ama ben gidip olcumleri yaptirip kani vermiycem yine :))
sagol canim sende guzel haberler alirsin insallah :)
tam izliyodum oglus cizgi film diye tutturdu, papatya uyku icin de iyi olabilir geceleri hic uyuyamiyorum arada bir iceyim bari
Görüyor hiç şüphen olmasın hemde çok güvenli.gerekirse yan odaya alırsın yatağı yine odası ayrı olmuş olur:)böylelikle sizin odaya da alışmamış olur tabi 6 ay 10 Aydan sonra falan.
Ben 3. Ye hamileyim. Sana kesinlikle park yatak oneririm. Bebek odasi biraz buyuyunce guzel durmuyor genc odasi gibi. Ben 3 yasina kadar park yatakta yatirdim. Zaten cogu gece yanimda da yatiyordu. Bebek odasinda yatmiyor emziriyorsun zaten ki benim gibi 2 sene emziyorsan zaten kucaginda ooluyor.Sonra ona guzel bir genç odasi aldim. Saglam da olunca senelerce kullanir. Bizim ki 4 yildir kullaniyoruz ama baksan yeni gibi. Bebek odasi alan butun tanidiklarim pisman oldular
Aynen ya bende duyumlara göre 2018 erkek çogunlukta bakalım artık saglıklı olsunda ikisinede razıyımHoşbuldum canım, sağlık olsun gerisi teferruatben iki topikte de geziyorum valla böyle de kabul ederseniz cinsiyetini öğrenenlere özeniyorum zaman geçse de bizde öğrensek hayırlısıyla
Benim ki 5 te görünmüştüKızlar ben bugün 4+3üm yarın dktra gdicem kese gözkr mü acaba
Canım sonradan genç odasına dönüşen odalardandı .
Yatak korkuluğu ve baş ucundaki çekmeceler çukarılınca normal yatak olan mobilya.
Gardolabı da beyaz üzerine mavi camdı .. süslemeleri hep monte idi ... hayvan figürleri ... figürleri çıkarttık bebek gardolaplığından çıktı :) şimdi mavi kısımlarıda griye dönüştüreceğiz .
Satın alırken iki halini de görmüştük ..hiç masrafsız oda birden bebek odası olmaktan çıkıyor .
Beşik vs ..hiç almadım zaten .
Canim senin dedigin buyuyen besiklerden degilmi zaten???dolabin ole olmasi iii olmus evet..ama o buyuyen besiklerede ince diyolar genc odasi yataklari gibi degilmis..merak ettim dedigini varmi foto
Dun hissettim canim hergun olmuyo bugun hissetmedim mesela sol tarafimda hafif bi siskinlik icten ama bide agirlik wardi bende emin degildim bebekmi deilmi diye bi arkadasda dedi buyuk ihtimal oyle diye insallah bebistir insan hemen hissetmek istiyorNasıl hissediyorsunuz sağda veya solda olduğunu şişkinlik mi var ben hiç anlayamıyorum :-(
Kızlar ben ilk başta oda için büyüyen beşik dolap alcaktım. Öyle düşünüyordum.
Ama bi akrabamız iki katlı ranza önerdi. Altında yavru yatak var. Yani 3 kişilik oluyor.
Ranzanin merdivenleri de çekmece şeklinde. Onu al dedi ve bir beşik al dedi bebek onda 2 yaşına kadar yatsın sonra da ranzaya geçer diyo. Bilemedim. Ben bebek odası düşünüyordum. Eki Görüntüle 2071214 Eki Görüntüle 2071215
Siz neler düşünüyorsunuz
Cok sukur toparladim grible ama oksuruk basladi malesef yok canim kasikta hissettim agirlik we siskinlikti agri yada sizi gibi deildi yani yan taraflarimda aci cok ama sol bacagimda war yel ayak bilegimden kalcama dogru cikti netten baktim rahim buyumesinden yazmislar bilemedim bendeSelam cnm cok sukur sen nasilsin.gecmis olsun.Canim o bende de oldu..ama sanki sag yan taraf varya bobreklerin oldugu yer ordan kasigima vuran bi sizi be batar..ne oldugunu anliyamadim bobrek usutmesimj yoksa rahimin buyumesind3n kaynaklimi?bugun azaldi bak cok sukur.swnin sadece kasikta mi?yan taraflarina dokun bakalim acima varmi?
Evet beşikten dönüştüğü çok belli ve yere çok yakın oluyor diyorlar. Bilemiyorum benim dediğim de mantıklı gibi geliyor. Ah ah napcaz daha şimdiden kara kara düşünüyorum.
Cok sukur toparladim grible ama oksuruk basladi malesef yok canim kasikta hissettim agirlik we siskinlikti agri yada sizi gibi deildi yani yan taraflarimda aci cok ama sol bacagimda war yel ayak bilegimden kalcama dogru cikti netten baktim rahim buyumesinden yazmislar bilemedim bende
Yok yok:)odaya gerek Yok diyorum illa alışmasın diyorsan yan odaya falan da koyabilirsin diyorum illa çocuk odası olması gerekmiyor benceYani odasina gene ayri bi buyuyen besik alabilirsin mi diosun cnm?ama bu sefer ne bilim gene oda yapmis olmuyormuyuz:)
Yok yok:)odaya gerek Yok diyorum illa alışmasın diyorsan yan odaya falan da koyabilirsin diyorum illa çocuk odası olması gerekmiyor bence
Ay çok şekersin yaa:)allah gönlüne göre versin içinden nasıl geliyorsa öyle yap ilk bebek çok farklı oluyor seni çok iyi anlıyorum:)Hee sen park yatagimi odaya koy diosun cnm?ay kafam yandi k bakma yaama oylede nasi olcak canim yanimizda yaticak ya belli aya kadar.cocuk odasida uzak baya bizim odaya
Melih gündüz e gidicem. Bütün arkadaşlarım ona gitmiş ve cok memnun kalmis.. epey arastirdim koç uni. Hastanesiyle bunun arasında kaldim en son normal doğumcu olarak melih hocada karar kildim:) evet ya epey ortak noktamız varmisBen 3 yıl önce bakırköy acıbademde çalışıyodum baya ortak noktalarımız vardr un kim? Benim zamanımda kadın doğum bölümü iyi değildi. Kadın çalışanlar olarak başka hastanelerde dr a giderdik kendimiz için. Orda doğum yapanlarında çok şikayeti var internette. Sen mutlaka araştırmışsındır ama ben genede söyliyeyim dedim
Ay çok şekersin yaa:)allah gönlüne göre versin içinden nasıl geliyorsa öyle yap ilk bebek çok farklı oluyor seni çok iyi anlıyorum:)
Evet cnm bende senin gibi dusunuyordum ama park yatak alin diyolar tecrubeli anneler..insan ozeniyor almak istiyor oda ama ne bileyim ilerde genc odasi almak daha mantikli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?