2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lolita555 canım park yatak al bence kendi odaniza koyarsiniz,ayırma zamanı gelince de park yatağı götürürsün odasına dolap ve sifonyer alırsın odasına da. Sonra bı baza alıp yanına korkulukla degistirirsin park yatağı. Park yatak toplanıp baza altına sığabilir zaten. İkinci olacaginda çıkarırsın ordan :)

Aynen cnim cok mantikli dedigin.korkulukla dedigin ne canim?

Kızlar ben bugün 4+3üm yarın dktra gdicem kese gözkr mü acaba
Canım ben 4+3de görmüştüm ama döllenme zamanıyla alakalı,goremezsen de telaş yapmayın yani. Benimki erken dollenmisti sanırım battan 5 gün önce idrarda testiyle öğrendim çünkü hamileligimi.
Aynen cnim cok mantikli dedigin.korkulukla dedigin ne canim?
Bazanin yanına korkuluk satılıyor ayrı 100 TL civarı bı sürü model var internette. Düşmesine engel olmak için.

Baza dedigin genc odasi yatagi dimi bu arada canim.?

Baza dedigin genc odasi yatagi dimi bu arada canim.?
Tek kişilik baza, renklerini odaya göre seçebilirsin. Bir sürü çeşit var. Dolabın ve sifonyerin olduktan sonra sadece onu almak kalır. Baza yüksek gelir dersen tek kişilik genç odası yatakları da ayrı satılıyor. :)

Yani canim odadan kastimda benim bir buyuyen besik bir dolap esyalari icin.ama bunlardami boşa diosun yani?ne bileyim insan istiyor ozeniyor sagda solda gordukcede
Park yatak bebek buyudugunde katlanip kaldırılıyor. Ama buyuyen beşik uzunca bir sure kullanıyorsun. Ustelik çocuklar büyüyünce pek sevmiyorlar onu. Ya da benim kizlar sevmezdi. Simdi onlara gore dizayn ettim odayi ve onlar da bayiliyorlar. Yani demem o ki 2 ya da 3 yil cocuk zaten odasi ayri bile olsa seninle beraber. Iyice dusun oyle karar ver:)

Yani özet olarak ne yap diosun bana canim :))))

Benim ilk doğumum sezeryan canım sorun olacağını sanmıyorum. Doktorumda aynı doktor,sorun olacak olsa söylerdi doktorum kesin. Bebeği 1 yaşındayken hamile kalanlar bile var bı sorun olmaz bence
Mesela ben oglum 13 aylik ben 3 aylik hamileyim iki doktora gittim ikisi de birsey demedi. Saglik ocagindaki hemsirem kizdi sadece devlete gitseydin sana kizarlardi da ozelde birsey demezler dedi sadece

Dolap ve sifonyeri ozaman genc odasina uygun almali :)

Hicbir nedeni yok mu canim. Cok buyukmus bebegin cok uzldum..

Canım benim amin.. Haber vermez miyim hiç, koşa koşa geleceğim hem de.. Aklım ve kalbim sizlerle..

Biliyorum canım benim, sen paylaştığında ben yeni öğrenmiştim bebeğimin durumunu.. göz yaşlarıyla okudum yazdıklarını.. ikimize de dua ettim en kısa zamanda Rabbim bize güç ve evlat nasip etsin diye.. inşallah benzer zamanlarda tekrar müjdeli haberler veririz birbirimize

inşallah herşey gönlünce olur canım Alllah yardımcın olsun
Aminn canım benim amin

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli tekrardan bir gebelik nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Amin ne güzel yürekleriniz var çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…