- 14 Kasım 2017
- 51
- 88
- 3
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.881
homozigot normal yazıyor homozigot delesyon olması bozukluk demekpıhtılaşma var kesinlikle iğne kullanman lazım zaten yazarlar önemli olan faktör v leiden homozigotun var
cnm normal hemogram tahlilinde plt degeri yazar. birde hapta kullanıyormusun benımde pıhtılaşmam var bende 0.4lük clexane kullanıyorum
Sagol cnm Allah razi olsun.Iyiyim şükür Cikolata falan yiyiyorum Siz de baş dönmesi oluyo muayy cnm cok geçmiş olsunn simdi nasılsın iyimisin ❣
ama benım bildigim eger yoksa mutasyon saptanmamıştır yazıyor eger homozigot ya da heterozigotsa yazılıyorhomozigot normal yazıyor homozigot delesyon olması bozukluk demek
yok canım maalesef hiç birşey demedi o kadar da meraklıydıkOyyy masallahh kuzuyaa kocaman olmuş:) Cinsiyet hakkinda bir sey demedi mi cnm?
yaaa kısmet OZaman bakalım bende 12 sinde sonucumu almaya gidicem bende ne yazacak birde kızımın sonucuyla karşılaştırıcam bakalımBenimki 50.9 ama doktorum erkege benziyor demisti :)
Benzen oluyor cnmmSagol cnm Allah razi olsun.Iyiyim şükür Cikolata falan yiyiyorum Siz de baş dönmesi oluyo mu
tabi bu deger iğne kullanılırken cıkmışsa normal cıkmışplt 212 olarak gozukuyor 150-500 referans aralıgı
yok canım maalesef hiç birşey demedi o kadar da meraklıydık
yaaa kısmet OZaman bakalım bende 12 sinde sonucumu almaya gidicem bende ne yazacak birde kızımın sonucuyla karşılaştırıcam bakalım
heterozigot olan sizde pıhtılaşma sorunu olabilir demek diye biliyorum eskiden bunlara clexana başlanırdı ama sanırım son yayınlarda artık homozigot delesyon olmadan iğne tedavisi başlanmıyor gebelik kaybınız var mı?
Benzen oluyor cnmm
tabi bu deger iğne kullanılırken cıkmışsa normal cıkmış
Benzen oluyor cnmm
tabi bu deger iğne kullanılırken cıkmışsa normal cıkmış
coraspinde iğne etkisi veriyor zaten cnm kanı sulandırma etkisi oldugu için degerin normal çıkmış.yok canım o zaman sadece coraspin kullanıyordum.. iğneye birkaç gün sonra başladım.
olur cnm ama dikkat et kendine :)❣Bndede boyle ayaga kalkinca hafif oluyoduda bu ilk defa basima geldi heralde kalabalik falan carpti
İnşallah sen güzel haber alırsın canımHmm bnde cok merak ediyorm bu sali gidicez bakalm ne diyicek
olur cnm ama dikkat et kendine :)❣
geçenlerde yazmıştım hareketleri hissediyorum sanırım diye artık eminim resmen içimde kıpırdıyor
Ayy erkek bu erkekKızlar varmı cinsiyet tahmini hiç bişe demedi doktorumuz 12+1 haftamız sizce benim minişim prenses mi prens mi çok merak ediyorum
merak etmeyin bu gebeliğiniz inşallah sağlıklı geçecek tipik hikaye sizinki ama derhal bunları doktorunuz görsün ve hemen tedaviniz başlansın rahat olun herşey iyi olacak böyle çok hasta gördüm sağlıklı bebek sahibi olan geçmiş olsun.evet canım preeklampsi yüzünde 30 haftada erken dogum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşayabildi.. bu yüzden bir şey çıkmasını çok istedim bu testlerde.. ki yeni hamileliğimde olmasın preeklampsi.. öyle bir iletki bebeğimi öldürdü beni sağlığımdan etti..
İnşallah sen güzel haber alırsın canım
kısmetse pazartesi günü cnm :) ikili testimin donucunu alıcam ve kontrole gidicem Rabb'imin izniyle❣Ederimm canm sagoll:) Senin drumun nasil ne zaman gidicen kontrole:)
Bnde hafif hafif hissediyorum :) Esime diyorum bak burda bak burda diye Tabi o bişi anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?