2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyyy masallahh kuzuyaa kocaman olmuş:) Cinsiyet hakkinda bir sey demedi mi cnm?
yok canım maalesef hiç birşey demedi o kadar da meraklıydık

Benimki 50.9 ama doktorum erkege benziyor demisti :)
yaaa kısmet OZaman bakalım bende 12 sinde sonucumu almaya gidicem bende ne yazacak birde kızımın sonucuyla karşılaştırıcam bakalım

yok canım maalesef hiç birşey demedi o kadar da meraklıydık

yaaa kısmet OZaman bakalım bende 12 sinde sonucumu almaya gidicem bende ne yazacak birde kızımın sonucuyla karşılaştırıcam bakalım

Hmm bnde cok merak ediyorm bu sali gidicez bakalm ne diyicek

evet canım preeklampsi yüzünde 30 haftada erken dogum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşayabildi.. bu yüzden bir şey çıkmasını çok istedim bu testlerde.. ki yeni hamileliğimde olmasın preeklampsi.. öyle bir iletki bebeğimi öldürdü beni sağlığımdan etti..

Kızlar varmı cinsiyet tahmini hiç bişe demedi doktorumuz 12+1 haftamız sizce benim minişim prenses mi prens mi çok merak ediyorum

Eklentiler

• FF00F8A3-5092-4160-8513-9E17A1D194CA.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 111
olur cnm ama dikkat et kendine :)❣

Ederimm canm sagoll:) Senin drumun nasil ne zaman gidicen kontrole:)

geçenlerde yazmıştım hareketleri hissediyorum sanırım diye artık eminim resmen içimde kıpırdıyor

Bnde hafif hafif hissediyorum :) Esime diyorum bak burda bak burda diye Tabi o bişi anlamiyor

merak etmeyin bu gebeliğiniz inşallah sağlıklı geçecek tipik hikaye sizinki ama derhal bunları doktorunuz görsün ve hemen tedaviniz başlansın rahat olun herşey iyi olacak böyle çok hasta gördüm sağlıklı bebek sahibi olan geçmiş olsun.

Ederimm canm sagoll:) Senin drumun nasil ne zaman gidicen kontrole:)

Bnde hafif hafif hissediyorum :) Esime diyorum bak burda bak burda diye Tabi o bişi anlamiyor
kısmetse pazartesi günü cnm :) ikili testimin donucunu alıcam ve kontrole gidicem Rabb'imin izniyle❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…