- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.921
Kaç haftalık cnm12 haziranda dogum yapacagim insallah varmi benimle ayni
Merhaba bende 9+5 oldum geçen hafta gittiğimde dr 10 hafta dedi bana hesabımı neye göre yapmaliyim bu 3 gebeligim arada çok zaman geçti okudukça daha bilinçli olduk fakat dahada tedirginim bu sefer bazen küçük ama hissediyorum bazende hiç ses yok korkuyorum birseymi oldu diye allah korusun iki hafta sonra zeka testi yapicam dedi dr iki hafta geçmiyor normal değer nasil çıkmalı bilginiz varmı birde çok çabuk acıkıyorum bulantim hiç olmadı benim sizlerin nasil geçiyor çok ehvamli oldumkısmetse pazartesi günü cnm :) ikili testimin donucunu alıcam ve kontrole gidicem Rabb'imin izniyle❣
Çok sevindim darısı basimiza ıns iki haftam kaldi dr gitcez bizede zeka testi yapcam dedi korku sardı beni birde acaba nasıllar kafamdaKizlar herkese hayirli aksamlar hayirli cumalar diliyorum...icimden dereler irmaklar akiyor suannnnbugun yavrumuzu gormeye gttik ve 2li test malum..herseyi normal Rabbime hesapsiz sukurler olsun..ense kalinligi burun kemigi diger organlari.doktor sadece ense ve burun kemigine bakicak sandim hepsini gosterdi tek tek nasil rahatladim anlatamam...bende sasirdim.ilk ayrintili ultrason ve 2li test bu dedi doktorum.ellerini parmaklarini kalbini beynini ayaklrini kollarini bobregine kadar gorduk sukur hepsi normal.hatta bobrek ve aort damarina kadar :)) dahasida var..benden ona giden kan akisida normalmis..bu yeni doktorumla iyi anlasicaz galiba :) kan sonuclarim 1 hafta sora cikacak.ins onlarda Rabbimin izniyle guzel normal cikar.Rabbim hepimizin evlatlarini saglikli hayirli eylesin ins
Çok sevindim darısı basimiza ıns iki haftam kaldi dr gitcez bizede zeka testi yapcam dedi korku sardı beni birde acaba nasıllar kafamda
Cok sukur canim gozun aydin. Darisi bizlerin basina insallahKizlar herkese hayirli aksamlar hayirli cumalar diliyorum...icimden dereler irmaklar akiyor suannnnbugun yavrumuzu gormeye gttik ve 2li test malum..herseyi normal Rabbime hesapsiz sukurler olsun..ense kalinligi burun kemigi diger organlari.doktor sadece ense ve burun kemigine bakicak sandim hepsini gosterdi tek tek nasil rahatladim anlatamam...bende sasirdim.ilk ayrintili ultrason ve 2li test bu dedi doktorum.ellerini parmaklarini kalbini beynini ayaklrini kollarini bobregine kadar gorduk sukur hepsi normal.hatta bobrek ve aort damarina kadar :)) dahasida var..benden ona giden kan akisida normalmis..bu yeni doktorumla iyi anlasicaz galiba :) kan sonuclarim 1 hafta sora cikacak.ins onlarda Rabbimin izniyle guzel normal cikar.Rabbim hepimizin evlatlarini saglikli hayirli eylesin ins
Cok sukur canim gozun aydin. Darisi bizlerin basina insallah
erkek gibi canimKızlar varmı cinsiyet tahmini hiç bişe demedi doktorumuz 12+1 haftamız sizce benim minişim prenses mi prens mi çok merak ediyorum
canim 9+5 olman zaten 10.haftada oldugun anlamina gelir 10+5 te de 11. Haftada oldugun soylenir. Eger diger iki dogumun normal dogumsa genelde dogumun gidisati sata uygun gelisir. Ikili testten korkma hayirlisiyla guzel cikar sonuclarin.Merhaba bende 9+5 oldum geçen hafta gittiğimde dr 10 hafta dedi bana hesabımı neye göre yapmaliyim bu 3 gebeligim arada çok zaman geçti okudukça daha bilinçli olduk fakat dahada tedirginim bu sefer bazen küçük ama hissediyorum bazende hiç ses yok korkuyorum birseymi oldu diye allah korusun iki hafta sonra zeka testi yapicam dedi dr iki hafta geçmiyor normal değer nasil çıkmalı bilginiz varmı birde çok çabuk acıkıyorum bulantim hiç olmadı benim sizlerin nasil geçiyor çok ehvamli oldum
Cinsiyeti bellimiBenim sanırım ayni
12+3gunlukKaç haftalık cnm
cnm kasık agrısı normal içini ferah tut zaten maşAllah bebeginde iyiymiş ❣
Canim ben hiç içmedim dr vermedi feerum verdi sadeceBen su folik asiti adam akilli hic kullanmadim kafam surekli orda var mi benim gibi, bir kutu almistim icinden uc paket cikti birini eltime verdim ve bendekiker hala bitmedi 4-5 gunde bir iciyorum hata mi yapiyorum bilmiyorum ki insallah bu sebepten bi sorun cikmaz
ultrason ölçünlerine takılmayın benim bi önde bi geride cıkıyor. doktorum 1 hafta ileri 1 hafta geri olabilr ultrasonda mm ölçüm yapıyoruz dedi. benım bulantım bi oluyor bi olmuyor bazen kasıklarım agrıyor bazen agrımıyor bunlara takılıp evham yapmayın :) ayrıca ikili testte beta ve papp-a degerlerine ve burun kemiği oluşmuşmu ense kalınlıgı ölçümü ve bi kaç soru sorularak bunun sonucunda risk faktörü belirleniyor. hem iyi düşünün iyi olsunn Allah bebeklerimizi koruyor ❣Merhaba bende 9+5 oldum geçen hafta gittiğimde dr 10 hafta dedi bana hesabımı neye göre yapmaliyim bu 3 gebeligim arada çok zaman geçti okudukça daha bilinçli olduk fakat dahada tedirginim bu sefer bazen küçük ama hissediyorum bazende hiç ses yok korkuyorum birseymi oldu diye allah korusun iki hafta sonra zeka testi yapicam dedi dr iki hafta geçmiyor normal değer nasil çıkmalı bilginiz varmı birde çok çabuk acıkıyorum bulantim hiç olmadı benim sizlerin nasil geçiyor çok ehvamli oldum
benım bazen altına birşeyler batıyor gibi oluyor bazen birden agrı giriyor doktora sordum normal diyor :)Çok ağrıyordu canım yürürken batma oluyordu. Insanoglu işte hemen kötüye yoruryor. Çok şükür rabbime
bende dun yürüdüm biraz normalden fazla ve agrıdı bugunde belim agrıyor :) bir gğnüm bir günümü tutmuyorÇok ağrıyordu canım yürürken batma oluyordu. Insanoglu işte hemen kötüye yoruryor. Çok şükür rabbime
Ben vitamin namina hic bisey almiyorum duzgun bisey almam lazim her acidan eksiklerimi tamamlayacak bisey haftaya dr a soyliycem bakalimCanim ben hiç içmedim dr vermedi feerum verdi sadece
bu haftada da görülebiliyo demekki çok heycanlandım benimde pazartesi kontrolüm hayırlı doğum dilerimAaaa nasi unuturum yazmayi heycandan unuttum kizlarr :))))bacaklarini ve ayaklarini gosterirken bisey sallandi aradan:)))yuzde 90 erkek dedi kizlar.yani oğlumuuuzzzz geliyoorrrrsanirim yuzde 10da yanilma payi braktii..ama ekledi erkek dedi gulerek..basta emin olamadi ama bacaklari gosterirken sallaninca pipi :)))) erkek dedii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?