2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gozunuzaydin cnm.bizde bufun olduk 2li test ultrason normal hersey ama kan 1 hafta sora.ins oda iyi gelir herkesin iyi saglikli bebekleri olsun ins..bizimkide erkek gibi hemde yuzde 90 canim.ama 10 da yanilma payi kaldi.bende de gelio o kahve lekeler ya sorma( bugun benim doktorumda aynisinj dedi sorun yok dedi korkma dedi ama

Benim 3 cm le basladi cnm 3.51 cm olmuş benimde kanama miyoma da bagli olabilir dedi dr sende kanama lekelenme var mi canim

Ay benim de son 15 esim gelicek birlikte gidicez birlikte sayalım bari..
:))

Heryere ucuyorum canim kimi zaman ichat kimi zaman dis hat kimi zaman kitalar arasi:) seviyorum işimi zor ama keyifli
Ben 2 yıl uçtum sadece dış hattı bnm. 1 yıl ayt sky, 1 yıl ist saga. Her iki şirketi de batırıp işi bıraktım evlendiğimden beri çalışmıyorum. Bazen pişmanım bazen değilim. Kararsızım sen thy demisin?

Evet:) senin daha iyi bilmen lazim ucup ucamadigini nie sordun :) sagadan gelen arkadaslarimiz var.. bu is thy den baska yerde asla yapilmaz iyi bile dayanmissin

Kizlar ya bu 3lu test ile detayli ultrason ayni sey mi??

Değil sanırım
3lu aynı 2li gibi hatta 2li daha güvenilir diyorlar. Yani kromozom bozukluk varmı diye bakıyorlar. Risk varmı yok mu bakıyorlar. Detaylı ultrasonda bebişin organları ne durumda hepsini tek tek inceliyorlar. Ben 2limde risk çıkmadığı için 3luyu yaptırmayı düşünmüyorum mesela yani aynı şey gibi geliyor bana. Yine de tam %100bilgi sahibi değilim.. lolita555 bildiklwrim bu yani :)

Son düzenleme:
inşallah canım doktorum 5. ayda hissedersin dedi. ocak ayı içerisinde inşallah :)

:) :) evet diğer ultrasonu kıza benzettiler bu boydan fotografımıza genelde erkek yorumu geldi yeni yıldan önce öğreniriz inşallah :)

Selam kızlar. Herkese iyi haftasonları.
karnınız çıkmaya başladı mı? Ben 49kilo ile başladım şimdi 52 kiloyum ve baya karnım çıktı. Hamile pantolonlarına geçmek üzereyim
Sizler ne durumdasınız?

Selam kızlar, 12+5 deyim. Bu hafta kanamam oldu. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış oyuzden olmuş. Rapor verdi dr yatıyorum. Kanamam azaldı gibi.. umarım yukarı dogru cıkar yoksa sürekli yatmam gerekecekmiş..
Bu esnada vajinadan baktılar cinsiyetinin kız oldugunu öğrendik :) bunaltılar nedeniyle 6 kilo verdim. 48 kiloyum. Biraz biraz geçiyor gibi sanırım bundan sonra kilo almaya baslayacagım..
Umarım hepimiz rahat sorunsuz hamilelik geçiririz..Allah herkesin yardımcısı olsun

Evet:) senin daha iyi bilmen lazim ucup ucamadigini nie sordun :) sagadan gelen arkadaslarimiz var.. bu is thy den baska yerde asla yapilmaz iyi bile dayanmissin
Ama cnm o soruyu ben sormadım ki soran arkadasa cvp yazdım. Sende cevabıma alıntı yapmışsın dediğin doğru thy den başka yerde yapılmaz

Geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin ayyy hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına

Rabb'im şifa versin inşAllah bu günleri atlatırsın cnm.AMİNNNN❣

Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce olması gereken yerine geçer minik kızın :) bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…