- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.981
Merhabalar ikili testlerim temiz çıktı allaha şükür. Dr ultrasonda pipi gordum dedi sonra ne olir ne olmaz diye %51 erkek dedi nasip bakalım 2 haftaya nasip olursa net cinsiyeti yazarım..
Bu arada bende de ufak ufak kahverengi kanamalar oluyor doktorum sorun yok dedi. Progesteron kullanıyorum..
Hepinize sağlıklı günler dilerim!
Oğlum var canım 8 yaşında
geçmiş olsun canım .. miyom bende de var .
ne kadar olmuş .. bende 4 cm ile başladı 5 cm kadar oldu en son ... daha hızlı büyür diyordu ama o kadar büyümedi .
güvenilir tavuk bulabiliyorsan ye canım , tavuklar güvenli değil artık
Daim olsun canım benimbendede sürekli var o baş ağrısı bide sizlerden uzak olsun belim çok ağrıyor çok şükür yinede Rabbime ahhh bende şafak sayıyorum Son 15 ğün bakalım nolucak o nasıl çok merak ediyorum bide bunak doktoru da degistiricem hiç bi bilgi vermiyor
Ben 2 yıl uçtum sadece dış hattı bnm. 1 yıl ayt sky, 1 yıl ist saga. Her iki şirketi de batırıp işi bıraktım evlendiğimden beri çalışmıyorum. Bazen pişmanım bazen değilim. KararsızımHeryere ucuyorum canim kimi zaman ichat kimi zaman dis hat kimi zaman kitalar arasi:) seviyorum işimi zor ama keyifli
Evet:) senin daha iyi bilmen lazim ucup ucamadigini nie sordun :) sagadan gelen arkadaslarimiz var.. bu is thy den baska yerde asla yapilmaz iyi bile dayanmissinBen 2 yıl uçtum sadece dış hattı bnm. 1 yıl ayt sky, 1 yıl ist saga. Her iki şirketi de batırıp işi bıraktım evlendiğimden beri çalışmıyorum. Bazen pişmanım bazen değilim. Kararsızımsen thy demisin?
Kizlar ya bu 3lu test ile detayli ultrason ayni sey mi??
inşallah canım doktorum 5. ayda hissedersin dedi. ocak ayı içerisinde inşallah :)Ayyy aynen ya önceden bulantılar geçsin die bekliyorduk şimdide cinsiyet için bekliyoruz onu da öğrenince bu defa da hareketlerini beklicez acaba ne zaman tekmelicek ne zaman hissedicem denilmeye başlicak sonra sonra sonra bi bakmışız ki bemişler kucaklarda hayırlısıyla
:) :) evet diğer ultrasonu kıza benzettiler bu boydan fotografımıza genelde erkek yorumu geldi yeni yıldan önce öğreniriz inşallah :)G gunes2018 canım geçen ultrason görüntün de kız gibi demiştim,şimdi de bana erkek gibi geldi :) hayırlısı olsun bakalım. Bı dahaki kontrole kadar tam ogrenemeyecegiz sanırım. Sabırsızlanıyoruz iyice bı ogrensek de sıradaki merakımıza gecsek :) Kese görüldü,kalp atışı duyuldu,cinsiyet öğrenme yükleniyor....
Hayırlısı olsun eşinde kazasız belasız gelir inşallah tabii beraber sayalım canım benimAy benim de son 15 esim gelicek birlikte gidicez birlikte sayalım bari..
:))
Ama cnm o soruyu ben sormadım ki soran arkadasa cvp yazdım. Sende cevabıma alıntı yapmışsınEvet:) senin daha iyi bilmen lazim ucup ucamadigini nie sordun :) sagadan gelen arkadaslarimiz var.. bu is thy den baska yerde asla yapilmaz iyi bile dayanmissin
Geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin ayyy hayırlı olsun sağlıcakla al kucağınaSelam kızlar, 12+5 deyim. Bu hafta kanamam oldu. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış oyuzden olmuş. Rapor verdi dr yatıyorum. Kanamam azaldı gibi.. umarım yukarı dogru cıkar yoksa sürekli yatmam gerekecekmiş..
Bu esnada vajinadan baktılar cinsiyetinin kız oldugunu öğrendik :) bunaltılar nedeniyle 6 kilo verdim. 48 kiloyum. Biraz biraz geçiyor gibi sanırım bundan sonra kilo almaya baslayacagım..
Umarım hepimiz rahat sorunsuz hamilelik geçiririz..Allah herkesin yardımcısı olsun
Rabb'im şifa versin inşAllah bu günleri atlatırsın cnm.AMİNNNN❣Selam kızlar, 12+5 deyim. Bu hafta kanamam oldu. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış oyuzden olmuş. Rapor verdi dr yatıyorum. Kanamam azaldı gibi.. umarım yukarı dogru cıkar yoksa sürekli yatmam gerekecekmiş..
Bu esnada vajinadan baktılar cinsiyetinin kız oldugunu öğrendik :) bunaltılar nedeniyle 6 kilo verdim. 48 kiloyum. Biraz biraz geçiyor gibi sanırım bundan sonra kilo almaya baslayacagım..
Umarım hepimiz rahat sorunsuz hamilelik geçiririz..Allah herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce olması gereken yerine geçer minik kızın :) bol bol dinlenSelam kızlar, 12+5 deyim. Bu hafta kanamam oldu. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış oyuzden olmuş. Rapor verdi dr yatıyorum. Kanamam azaldı gibi.. umarım yukarı dogru cıkar yoksa sürekli yatmam gerekecekmiş..
Ayy pardon kuzum yaa :) iyi yapmissin bazen tecrubeli ilanlari oluyo hatta 40 yasinda kadar tecrubeli aldi.. haberin olsun:)Ama cnm o soruyu ben sormadım ki soran arkadasa cvp yazdım. Sende cevabıma alıntı yapmışsındediğin doğru thy den başka yerde yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?