2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yaa Çok merak ediyoruz. cinsiyeti öğrensek çıldıracağız şimdi zor duruyoruz :)
Ayyy aynen ya önceden bulantılar geçsin die bekliyorduk şimdide cinsiyet için bekliyoruz onu da öğrenince bu defa da hareketlerini beklicez acaba ne zaman tekmelicek ne zaman hissedicem denilmeye başlicak sonra sonra sonra bi bakmışız ki bemişler kucaklarda hayırlısıyla

bu haftada da görülebiliyo demekki çok heycanlandım benimde pazartesi kontrolüm hayırlı doğum dilerim

Saol cnm ins seninde iyi cikar herseyin..bizim ultrason renkli olandan cnm 3d yani.bide gosterdi baya net.bazen gostermeyebiliomus.ins gosterir sizede.sanada saglikli dogumlar

Amin canim sagol ıns kucagimiza alırız sizin kaçıncı hafta

AMİNNN inşAllah sagşıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yüce Rabb'im❣ 12+5 Allah'ın izniyle.sizin?
10 haftalık olduk korkular dolu haftalar geçirdim bilmiyorum sürekli buradada okudukça kalbi durduğunu bebeklerin ve vücut tepki vermiyor denildi çok korkuyorum

10 haftalık olduk korkular dolu haftalar geçirdim bilmiyorum sürekli buradada okudukça kalbi durduğunu bebeklerin ve vücut tepki vermiyor denildi çok korkuyorum
korkucak biri varsa o da ben olmalıyım 4 düşüğüm var benım 5. gebeliğim her ultrasona girişimde o masaya nasıl yattıgımı tahmin bile edemezsiniz ter döküyorum resmen. hergün dua okuyorum bebegime Rabb'im seni korusun diyorum. böyle böyle içimi rahatlatıyorum

Doğru cnm bende öyleyim geçen yıl kötü şeyler yaşadım her ultrasonda elim ayağıma dolanıyor panik oluyorum iki hafta geçince başlıyor korkular önceki kötü hikâyelerimizden olmali

Doğru cnm bende öyleyim geçen yıl kötü şeyler yaşadım her ultrasonda elim ayağıma dolanıyor panik oluyorum iki hafta geçince başlıyor korkular önceki kötü hikâyelerimizden olmali
kesinlikle birde bende pıhtılaşma var. sizin sebep neymiş

Rabbim sana bagislasin ins canim hepimize bagislasin evlatlarimizi saglikli hayirli

Hangi sehirde hangi dr gidiyosun canim

Selamlar herkeeseeeee .... 650 adet mesaj okudum geçmişten :)

gelemedim çünkü , geçmişi okuyunca da gördüm ki çoğumuzun ortak sorunu olan baş ağrısı bende de vardı ..Zaten muzmin migrenim var ... tansiyon da çok düşük 8/5 ... kafamı kaldırıp ekrana bakasım yoktu .... bugün iyiyim ama

bir dolu ultrason görüntüsü vardı geçmişte her birine kocaman maşallah ... cinsiyet tahminleri söylenmiş ... net yazmadığınız için tabloya eklemedim ...sadece lolita555 %90 demiş onu ekledim

Cinsiyetleri aus tabloya ekle diye yazacak kadar emin olduğunuzda ekleyeyim bence .

Mufiil hoş geldin ..seni de tabloya ekledim ama bilgilerin eksik , tablodan bakıp eksikleri bildirirsen sevinirim .

Babylicious sende hoş geldin ... Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin ... tabloya eklemek için bilgilerin eksik ... tablodaki bilgilerin girişlerini bana yazabiliir misin sende ?

önerin konusunu tam anlayamadım ... hafta ve gr bilgisini yazalım demişsin ? hangi haftada bebeğin kaç gr olduğu çok görecelidir ... bilgi olarak kıyalamadan başka kimseye bir şey vermez kanımca.

mi-nick canım sana da geçmiş olsun , göz ile ilgili bir sorun yaşamışsın .... haftaya göre beklenen olası bir durumuş ... örgüden de olabilir .... Ben MS olan kuzeninden dolayı ms ten şüphelenmişsin bir an , o anlamda içini rahatlatayım dedim ... bir ms hastası olarak . Hiç bir ms atağı öyle bir kaç saat sürmez canım .

oflumete canım Rabbim amcana şafi adı ile şifalar versin inşallah . Beybisi123 canım senin de arkadaşına bol sabırlar annesine rahmet diliyorum canım

Myhsa canım beni sormuşsun sağolasın KK ya girince bir bakayım çıkayım olmuyor ..bildirimler raporlar .... vs derken ... bi bakmışım hiç bir şey yazamadan çıkmışım . şu bağ ağrısı ve bulantılar bi geçse ..tam performans buradayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…