2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bir şey sormak istiyorum .ben gece doğru düzgün yatamiyorum devamlı wc gidiyorum oda yetmiyor karnım ağrıyor sağa yatsam ağrıyor sırtüstü yatsam ağrıyor solda pek olmuyortuhaf bsy neden yani bebek şuan çok küçük ondan olamaz diye düşünüyorum
Bende aynı durumdayım. Geceler uykusuz geçiyo..

bu ned en kaynaklı bende bilmiyorum hiç deliksiz uyuyan ben sütekli uyanıuorum burnum tıkanıyor wc ihtiyacım geliyor solda uyuyamıyorum zaten illaha saga donuk uyuyorum yada sırtüstü vaziyette
O burun tikanmalari bende Dr var, çok kötü :( nefes alamıyorum hiç, sağa dönünce daha bir fena oluyor , bakalım ne kadar sürecek

bu ned en kaynaklı bende bilmiyorum hiç deliksiz uyuyan ben sütekli uyanıuorum burnum tıkanıyor wc ihtiyacım geliyor solda uyuyamıyorum zaten illaha saga donuk uyuyorum yada sırtüstü vaziyette
Bu gece bu nedeerdn dolayı kaç kez kalktim artık gına geliyor ya off

Herkese iyi Pazarlar kızlar, biliyorsunuz ki ben bulantı yaşamıyorum genel olarak iyiyim ama şunu farkettim Bugün Hatta onayladım, ben ne zaman evde olsam genelde Pazar günleri midem bulanıyor ve istifra ediyorum :) hafta içi çok erken kalkıp işe gitmeme rağmen, Hatta Kahvaltı bile yapamadan , maşallah iyiyim ama hafta sonları biraz kötü hissediyorum kendimi midem daha hassas oluyor :(

Kızlar bir şey sormak istiyorum .ben gece doğru düzgün yatamiyorum devamlı wc gidiyorum oda yetmiyor karnım ağrıyor sağa yatsam ağrıyor sırtüstü yatsam ağrıyor solda pek olmuyortuhaf bsy neden yani bebek şuan çok küçük ondan olamaz diye düşünüyorum

Bende aynı durumdayım. Geceler uykusuz geçiyo..

O burun tikanmalari bende Dr var, çok kötü :KK43: nefes alamıyorum hiç, sağa dönünce daha bir fena oluyor , bakalım ne kadar sürecek

Bu gece bu nedeerdn dolayı kaç kez kalktim artık gına geliyor ya off

Hepmiz aynı isek demek ki normal bi süreçteyiz :)
Burnumdan nefes almayı unuttum bende.
Sağ dön sol dön ... wc git ... mutfağa git
.. bi bakmışım sabah olmuş.

Kan basıncı ile ilgili damarın sağda olması nedeniyle zaten sola yatmayı tavsiye ediyorlar.

Herkese iyi Pazarlar kızlar, biliyorsunuz ki ben bulantı yaşamıyorum genel olarak iyiyim ama şunu farkettim Bugün Hatta onayladım, ben ne zaman evde olsam genelde Pazar günleri midem bulanıyor ve istifra ediyorum :) hafta içi çok erken kalkıp işe gitmeme rağmen, Hatta Kahvaltı bile yapamadan , maşallah iyiyim ama hafta sonları biraz kötü hissediyorum kendimi midem daha hassas oluyor :KK43:

Kendini daha çok dinlemeye fırsatın oluyor çünkü ... işte bi koşuşturma içinde ..neren ağrıyor , neresi bulanıyor kaynıyor arada

Canım çok büyük bir kan damarı geçiyormuş o taraftan uzmanlar hamileler sol tarafa dönüp yatmalı diyor öyle uyumaya alışsan iyi olur. Son aylarda rahat edersin..

Canım çok büyük bir kan damarı geçiyormuş o taraftan uzmanlar hamileler sol tarafa dönüp yatmalı diyor öyle uyumaya alışsan iyi olur. Son aylarda rahat edersin..
Hımmm anladım saol canım denicem bakalım . Şafak 6 nolucak ya acaba cinsiyet belli olur mu ayy çok heyecanlıym

Hımmm anladım saol canım denicem bakalım . Şafak 6 nolucak ya acaba cinsiyet belli olur mu ayy çok heyecanlıym
Evet canım çok az kaldı inşalalh bende çok heyecanlıyım benim tam 16 hafta bitmiş olacak gittiğimizde yani öğrenme şansımız çok yüksek bakalım ne olacak inşalalh öğreniriz.. beklemek çok zor

Evet canım çok az kaldı inşalalh bende çok heyecanlıyım benim tam 16 hafta bitmiş olacak gittiğimizde yani öğrenme şansımız çok yüksek bakalım ne olacak inşalalh öğreniriz.. beklemek çok zor
Benim enson gittiğimde doktor canım bana 10 haftalık dedi yani şuan kaç oluyorum kız ben:halay: son 16sında gitmiştim

Benim enson gittiğimde doktor canım bana 10 haftalık dedi yani şuan kaç oluyorum kız ben son 16sında gitmiştim
Canım bilmiyorum ki o zaman10 haftaliksaaa .
gittiğinde 14 haftalık olacak o zaman.
şu an 13 sun o zaman.. seninki son adet tarihin ile uyumlu değil mi ki

Canım bilmiyorum ki o zaman10 haftaliksaaa .
gittiğinde 14 haftalık olacak o zaman.
şu an 13 sun o zaman.. seninki son adet tarihin ile uyumlu değil mi ki
Maalesef canm benim ya benim adet te baya duzensiz Son adet tarihim 14 Ağustos ona göre ben şuan biraz daha ilerde olmam gerekiyor ama en Son doktor 10 haftalık dedi

Maalesef canm benim ya benim adet te baya duzensiz Son adet tarihim 14 Ağustos ona göre ben şuan biraz daha ilerde olmam gerekiyor ama en Son doktor 10 haftalık dedi

Ohoo 14 ağustos benden bile kaç gün ileri de demek.. yani mayis annesi olurdun. Demek ki geç döllenme yaşamışsın.
Benimki bire-bir aynı gidiyor sadece geçen hafta devlete gittim 1 hafta büyük göründü ama güvenemiyorum makinedendir belki. Ben yine kendi doktorumunkini baz alacağım.. sende 14 olacaksın yani öğrenebilirsin belki cinsiyeti..

Ohoo 14 ağustos benden bile kaç gün ileri de demek.. yani mayis annesi olurdun. Demek ki geç döllenme yaşamışsın.
Benimki bire-bir aynı gidiyor sadece geçen hafta devlete gittim 1 hafta büyük göründü ama güvenemiyorum makinedendir belki. Ben yine kendi doktorumunkini baz alacağım.. sende 14 olacaksın yani öğrenebilirsin belki cinsiyeti..
İnşallah canım hayırlısı

Kizlarr yüzümm sivilce dolduuuu :( Cok cirkinn oldummm yaaaa:( Sizdede oluyor mu bu .Onceden adet vaktim gelince 1 tane cikardi simdi baya cikmis napicam bi onerinz var mi

Merhaba canım benim kızimda forma tüp bebek diye işaret attılar sonucum 1.50 risk grubunda gelmişti yaşım 28 di sonra devlet Dr gidip durumu anlattım forma işaret atıldı dediğimde güldü nasıl olsa tüp bebek kıymetli bebek diye size as önerecek yok riskli işlem derseniz fetal testine yönlendirecek para kazanacak dedi bende gittiğim ve doğum yaptığım doktora tüp bebek olduğunu dememistim karar sizin sonuçta hasta çıkarsa doğurmak istemem dersen yaptir yok kabulüm her şekilde diyorsan ayrıntılı ultrason a gir derim ben ozaman bunalima girince riskli gebelik uzmanı gidip baktirdim %99saglikli bir kız demişti.
Ben yaptırmayı istemiyorum. Eşim takmış durumda bir çare bulmak lazım diye tutturdu. Ben o parayla çocuğun odasını yaparım diyorum. İçimiz rahat eder diyor. Ailemede danışıp normal kadın doğumcumda ikili ve ölçümleri yaptırmayı düşünüyorum. Fetal dna ya o kadar para baymak anlamsız geliyor.

Bende 2 gündür bıraktım jeli. Bugun hafif leke geldi ama kesildi sukur.Canım zofer bana da verdi ama pek içeriği hakkında bilgi yok diye icmedim ben.zaten 1 tane içtim fayda etmedi. Bence vitamin içerikli olanlar var adını burda yazmayayim onlardan işte hem zararı olmaz.
Bende bugün bir tane aldım. İşe yaramadı ayrıca en sinir olduğum olay doktorun yazdığı ilacın prospektüsünde hamileler kesinlikle kullanamaz yazması ifrit oluyorum resmen. Bir daha kullanmam muhtemelen.

Baş ağrısını dün özellikle sordum bu arada günde 3 adet parol alabilirsin dedi. Tabi ben o kadar almam asla ama gecen hafta 2 gün arayla 2 tane aldığım için vicdan yaptım. Sorun olmayacağını söyledi.

Back
X