- 29 Eylül 2015
- 5.224
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.721
Demir için canim içinde folik asit ve b12de varNe için kullaniliyo canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demir için canim içinde folik asit ve b12de varNe için kullaniliyo canim
Canım ben 11+2de gittim yaptı yapılabiliyor yaniHim bakalim birazda merak ettim 3 hafta geçti nebiliyim bida gel derse giderim artik
benım tansıyon 21 falan oldu hastanede olculdu 15-9 baslattılar benım daha onceden tansıyonun oldugunu dusundulerBana da Alfamet verdi gunde 3 kez ama gün içinde tansiyonunu ölç iki kere 15 ve üstünde cikarsa başla dedi . Çünkü 20 haftalarda çıkarmış gebelik tansiyonu bu ilacida gunde 6 kez alabilirmisiz ondan hemen başlatmadı Sizin tansiyon kac çıkıyor .
2 doz oldum büyük ihtimal ama doğumdan sonra aşı olmadım...Ben bugün aile Hekimliğine gittim tsh için kan vermeye. Hemşire kayıtlara baktı tetenoz aşımı eksik olmusum önceki gebelikte. 5 doz iken 2 doz olmuşum. Doğumdan sonrada devam ediyomuş aşılar. Aile Hekimliği arayıp çağarmadı ki ben nerden bilicem. Hemşire doktorunla konuş gidince dedi. İkinciye hamile olanlar hepiniz oldunuzmu 5 doz aşınızı ?
IYI BARI SAGOL CNMCanım ben 11+2de gittim yaptı yapılabiliyor yani
çok şükür 2li tarama sonucumuz temiz çıktı kızlar bencilim çok iyi çok şükür ama cinsiyet konusun da hala bişey demedi. Ve ben erkek erkek diye söyleniyodum ama galiba kız olacak benim 2. Kızım geliyo sanırım. Bana göre doktor görüyo ama yanlış bilgi olmasın diye söylemiyo kız olduğunu söylese ilerleyen zaman da yanılma olur diye heveslendirmek istemiyor diye düşündüm. Sizce de öyle midirBen kullanıyorum canım,sabahları aç bir tane
Ayy ne güzel gelmiş kavuşma vakti,hadi güzel haberlerle gel inşallah :) benim de az kaldı perşembe gidecem
Ben hiç olmadım canım ilk hamileliğimde bunda da bilmiyorum doktorumla konuşmadım henüz ama olmam herhalde.Ben bugün aile Hekimliğine gittim tsh için kan vermeye. Hemşire kayıtlara baktı tetenoz aşımı eksik olmusum önceki gebelikte. 5 doz iken 2 doz olmuşum. Doğumdan sonrada devam ediyomuş aşılar. Aile Hekimliği arayıp çağarmadı ki ben nerden bilicem. Hemşire doktorunla konuş gidince dedi. İkinciye hamile olanlar hepiniz oldunuzmu 5 doz aşınızı ?
gecmiş olsun cnm kaydınmı dıkkat et allah korur ıns yat uzan takıp et endınıKızlar merhaba öncelikle bugün wc de az kalsın yere düşücektim bacaklarım ikiye ayrıldı korkuyorum baya kötü bi şekilde oldu ve ben musluğu tuttum ayakta kaldım nolur bsy söyleyin bsy olur mu![]()
Allah'ın izniyle birşey olmaz bi kerede ben arabada ayakta gidrrken ani fren yaptı araba birisinin üstüne düştümKızlar merhaba öncelikle bugün wc de az kalsın yere düşücektim bacaklarım ikiye ayrıldı korkuyorum baya kötü bi şekilde oldu ve ben musluğu tuttum ayakta kaldım nolur bsy söyleyin bsy olur mu![]()
Saol canım allah razı olsun baya kaydim musluğu tututmsam dusucektim inşallah rabbim hepimizin bebisini korurgecmiş olsun cnm kaydınmı dıkkat et allah korur ıns yat uzan takıp et endını
Kızlar merhaba öncelikle bugün wc de az kalsın yere düşücektim bacaklarım ikiye ayrıldı korkuyorum baya kötü bi şekilde oldu ve ben musluğu tuttum ayakta kaldım nolur bsy söyleyin bsy olur mu![]()
bırsey sorcam cnm uyurken ben cok tedırgınım nasıl yatacagımı sasırdım geceler kabus oldu yan yatıyorum acaba ustunemı yatıyorum dıye hep tedırgınım bırde kalkerken yataktan yan donup kalkmak gerekmiş yatamadıgımdan sabahta sırtım ve belım bı sure agrıyorAllah'ın izniyle birşey olmaz bi kerede ben arabada ayakta gidrrken ani fren yaptı araba birisinin üstüne düştüm
İnşallah canım rabbim hepimizin yavrularını korusunAllah'ın izniyle birşey olmaz bi kerede ben arabada ayakta gidrrken ani fren yaptı araba birisinin üstüne düştüm
amin dıkkat etmek gerekSaol canım allah razı olsun baya kaydim musluğu tututmsam dusucektim inşallah rabbim hepimizin bebisini korur
Ya sende dikkat et kendine canım birden oldu biraz ürktümCanım oda bişey mi ben bildiğin düştüm banyoda bişey olmaz içini ferah tut
sola yatman en uygunu . bende sola yatıp birazcık yüzüstü ceviriyorum kendimi yoksa uyuyamıyorum birşey olmaz cnm Allah'im bebeklerimizi koruyor ❣ sırt ve bel agrısı gayetbırsey sorcam cnm uyurken ben cok tedırgınım nasıl yatacagımı sasırdım geceler kabus oldu yan yatıyorum acaba ustunemı yatıyorum dıye hep tedırgınım bırde kalkerken yataktan yan donup kalkmak gerekmiş yatamadıgımdan sabahta sırtım ve belım bı sure agrıyor
Haklısın canmamin dıkkat etmek gerek