2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün bebek 12+0 mis 4 boyutlu ultrasonda doktor yüzde 70 kız bebek dedi sizce doğru mudur? Böyle kalsın istiyoruz :anne:
Böyle kalsın derken?

Annemin komşusuna 7Ay kız demişler.. 6. Ay kontrolde erkek demişler ve erkek bebek doğurmuş kadın.. 16. Haftada kesinleşiyor çoğunlukla ama nasip, kısmet tabi..

Böyle kalsın derken?

Annemin komşusuna 7Ay kız demişler.. 6. Ay kontrolde erkek demişler ve erkek bebek doğurmuş kadın.. 16. Haftada kesinleşiyor çoğunlukla ama nasip, kısmet tabi..

bu biraz net görüntü yakalayamama ile alakalı tabii . oğlumun 6. ayda bir usg fotosu var :rolleyes: o kadaaar net :KK22:

Kızlar içim nasıl yanıyor, cayır cayır.. Ama ağzıma su değdiremiyorum.. Anında bulantım tavan yapıyor.. Su ihtiyacımı açık bir bardak çay ve bazen maden suyu ile karşılıyorum.. Çok az sıvı tüketmiş oluyorum.. Şöyle, koca bir dondurma yiyesim var.. :kk77:
Bu arada mide ekşimesi, yanması için, doktor Renni tablet yazdı bana.. İyi geldi, tavsiye ederim..

Böyle kalsın derken?

Yani kız olsun istiyoruz biz de. Muhtemelen 7. Aya kadar hicbisey almicam doktor kesin dese de beklerim.

bu biraz net görüntü yakalayamama ile alakalı tabii . oğlumun 6. ayda bir usg fotosu var :rolleyes: o kadaaar net :KK22:
Ama 7 Ay da yakalanmaz mı? Ultrason kötü olsa da oğlanın gözüne gözüne sokması lazım..
Birde bu kişilerin 5kızları vardı, erkek istiyorlardı.. Dua ede ede 6.yı erkek yaptılar diyorum :KK70:

Ama 7 Ay da yakalanmaz mı? Ultrason kötü olsa da oğlanın gözüne gözüne sokması lazım..
Birde bu kişilerin 5kızları vardı, erkek istiyorlardı.. Dua ede ede 6.yı erkek yaptılar diyorum :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

o da olabilir .. yoğun baskıdan içerde değişti demek :KK53:

Kızlar içim nasıl yanıyor, cayır cayır.. Ama ağzıma su değdiremiyorum.. Anında bulantım tavan yapıyor.. Su ihtiyacımı açık bir bardak çay ve bazen maden suyu ile karşılıyorum.. Çok az sıvı tüketmiş oluyorum.. Şöyle, koca bir dondurma yiyesim var.. :kk77:
Bu arada mide ekşimesi, yanması için, doktor Renni tablet yazdı bana.. İyi geldi, tavsiye ederim..

Ahh dondurma için bende deliriyorum..
1 haftadır

Ausencia Ausencia 21yasindayim 22de anne olacagim insAllah. ankarada oturuyorum sat 18eylul tahmini dogum tarihi 25haziran ve ilk gebelik :)
hayırlı olsun canım ilk bebeğimi bende senin yaşında kucağıma aldım 24 Haziran da sağlıkla al kucağına insallah

Bugün bebek 12+0 mis 4 boyutlu ultrasonda doktor yüzde 70 kız bebek dedi sizce doğru mudur? Böyle kalsın istiyoruz :anne:
canım geçen hafta 1 gün arayla önce kadın doğum sonra radyoloji uzmanı bakti kadın doğumcu erkek gibi dedi radyoloji uzmanı 4d ve 3d bakti kız gibi dedi bugün tekrar kadın doğuma gittim resmen pipiyi gördük değişebiliyor çok odaklanma bence Allah sağlıklı evlat versin

Kızlar aslında ben göbeğim catlamasin diye hep oraya sürdüm kremleri falan hiç umursamadım basenleri.
Göbeğimde şükür bişey yok ama basenler catlamis.
daha yeni olduğu için sürdüm kremi geçer diye düşünüyorum:KK43:

Benim düştüğüm hataya düşmüssün ben deher yer sürmemistim.bacagimin arka tarafi dizin arkasi hep çatladi ilk gebeliğimde.tabi sen erken farketmissin.ben dogumdan sonra farkettim kırmizilar beyaza dondü :110:

Ben de alicam da inan dışarı çıkmaya üşeniyorum :KK70:

Ayy, hafta sonları bende imkansız çıkamıyorum.. Erteliyorum hep.. Allahtan hafta içi iş var da, gün görüyorum.. Bakalım kar da kışta nasıl olacak..
İnşallah bizimde eşlerimize naz yapacağımız zamanlar gelir kız.. :dua:
Şimdilik yalnız idare ediyoruz bakalım.. Allah yardımcımız olsun..

Canım hemen kötü düşünme ne olur ya inşallah sonuç iyi çıkar ayrıca tüp bebekte pgt yapilmayinca normal yoldan pek bi farkı yok

Pgt nin de kesinlik yok gibi tek bir hücre alınıyor kalan 7 hücrenin iyi olduğu varsayiliyor. Biraz kısmet sanırım Allah ol diyecek ki sağlıklı bebeklerimiz olsun

canım çok geçmiş olsun bende kalp hastasıyım ve bende riskli gebelik uzmanına gidiyorum ve aynen hastaneler benide kabul etmedi hepsi geri çevirdi. Allah büyüktür sağ salim kucağımıza alıp büyütelim bebeklerimizi inşallah:anneadayı::KK200:

Size de çok geçmiş olsun sağlıklı bir gebelik diliyorum. Benim kalp yanında bir de tansiyonum var. Pıhtılaşma problemi ve önceki dusukleri de söyleyince direk üniversite hastanesi diyorlar. Zaten şu an çok memnunum kalp doktorum benim olduğum hastaneye gel demişti oraya gidiyorum

Back
X