2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
H Hayat ne garip ikili testin bahsettiğin kısmı tamamen risk faktörü olasılık kısmı .
seninle ilgili değil .. o yaştaki tüm kadınlarda çıkacak o değer .
bende 79 luyum ..kimlikte değil hem öz hakiki :))

sıkma canını . ölçümleri de iyiymiş bebeğinin :emir_bebek::KK200:
Bende test için bugün kan verdim yarin alcaz ıns ıyi çıkar benimde yaşım 37 korkuyorum

hayırlı olsun canım ilk bebeğimi bende senin yaşında kucağıma aldım 24 Haziran da sağlıkla al kucağına insallah

canım geçen hafta 1 gün arayla önce kadın doğum sonra radyoloji uzmanı bakti kadın doğumcu erkek gibi dedi radyoloji uzmanı 4d ve 3d bakti kız gibi dedi bugün tekrar kadın doğuma gittim resmen pipiyi gördük değişebiliyor çok odaklanma bence Allah sağlıklı evlat versin
Sagolun insAllah saglicakla kucagima alirim :) bebeginiz kiz mi erkekmiydi

H Hayat ne garip ikili testin bahsettiğin kısmı tamamen risk faktörü olasılık kısmı .
seninle ilgili değil .. o yaştaki tüm kadınlarda çıkacak o değer .
bende 79 luyum ..kimlikte değil hem öz hakiki :))

sıkma canını . ölçümleri de iyiymiş bebeğinin :emir_bebek::KK200:
Ay sağol ausencia içime su serptin
Ben anlamıyorum hemen olumsuZluga surukleseler doktorlar.
Bayan perinatolog baktı ense ve burun ölçümüne gayet iyi dedi.bu doktorum hemen pinpirik yaptı beni
Sanırım tekrar devlete döneceğim
Özel Hastanede doktor bu yaş riskini belirten
Yarın çağırdı gidip sonucu çıktı olarak alıp ne diyeceğini dinleyeceğim sonucuda akşam
Mesai dışı muayenesi var perinatolog emine hanıma göstereceğim eşimle.
Bakalım o ne diyecek

B
Bende test için bugün kan verdim yarin alcaz ıns ıyi çıkar benimde yaşım 37 korkuyorum
Ben kan verdim geçen hafta bugün çıktı sonuç sizinki iyi erken çıkıyor
Valla bende 35 girdim geçen ay Kasım doğumluyum
Yasim 37 risk faktörün var dedi çıktı.benim yaşım kimlikte doğru değil dedim hemen kıvırdi.burda şunu belirtmek istiyorum sanki ezbere iş yapıyor 35 geçince risk var gibi.
Benim ablamın görümcesi 42 yaşında kızını doğurdu su an 5 yaşında pırıl pırıl çocuk

Evet canım yalnızım bu aralar. işte sabahları kahvaltı mi yapıyorum öğlen börek falan akşam da bir çorba makarna yada böyle kolay biseyler yapıp yiyorumm. Kendime yapmak canım istemiyor :KK43:

Yemek yaparken tiksiniyorum artı şu dönemlerde birde eriniyorum. Allah sonumuzu hayr etsin.

Ay sağol ausencia içime su serptin
Ben anlamıyorum hemen olumsuZluga surukleseler doktorlar.
Bayan perinatolog baktı ense ve burun ölçümüne gayet iyi dedi.bu doktorum hemen pinpirik yaptı beni
Sanırım tekrar devlete döneceğim
Özel Hastanede doktor bu yaş riskini belirten
Yarın çağırdı gidip sonucu çıktı olarak alıp ne diyeceğini dinleyeceğim sonucuda akşam
Mesai dışı muayenesi var perinatolog emine hanıma göstereceğim eşimle.
Bakalım o ne diyecek

her birimiz için sağlıklı hayırlı sonuçlar alalım hep:KK68: .. ama 35 yaş üstüne zaten risk çıkacak dediğim gibi .. isterse bebeğiniz kapı gibi sağlam olsun ... o sadece olasılık değerlendiren bir test ... yaş gibi .. kilo ... sigara/alkol .. bunların değerlendirmesi .

Tesekkur ederim doktorum cok iyi erkek bir doktor ozel bir hastane ve basta kiza benziyo dedi kese yapisina gore tahmin eddi sanirim ondan sonra bidaha bi tahmnde bulunmadi bende sormadim sali gunu soracagim :)
Sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah ne mutlu sana darısı bana ☺️

Kızlar ikili test en gec ne zaman çıkar daha yaptırmadim ama burda 15 ğün sonra veriyorlar sonuçları

B

Ben kan verdim geçen hafta bugün çıktı sonuç sizinki iyi erken çıkıyor
Valla bende 35 girdim geçen ay Kasım doğumluyum
Yasim 37 risk faktörün var dedi çıktı.benim yaşım kimlikte doğru değil dedim hemen kıvırdi.burda şunu belirtmek istiyorum sanki ezbere iş yapıyor 35 geçince risk var gibi.
Benim ablamın görümcesi 42 yaşında kızını doğurdu su an 5 yaşında pırıl pırıl çocuk
Iste bende ondan korkuyorum kafalarına göre ufak birşey söyleyip hamileligimi sıkıntı içind e gercirmek istemiyorum ıns olmaz gittiğim hastanede aldılar kan bugün yarin çıkar dediler ölçümleri dr yapmıştı zaten karşılaştırma yapcam dedi

Evet ohss oldum öncesinde mi oldum bilmiyorum çünkü doktorum kontrol etmedi transfer sonrası. Ama sonrasında da çatlama iğnesi vuruldum 3 kez onlar da yapmış olabilir. Ana bugün itibariyle kurtuldum. Her şey normale dönmüş çok şükür. Doktorum bile çok sert bi kadındı yumurtaliklari inmiş görünce güldü oh bee dedi
Ben ihsan olunca transfer yapılmadı dondurulmuş transfer oldu benim

Back
X