2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım kendini korkutma Allah'ın izni ile birşey olmasın yoksa sen ohss mu oldun normalde yumurtalıklar inmeden transfer yapılmıyor moralini yüksek tut dua edelim inşallah.

Evet ohss oldum öncesinde mi oldum bilmiyorum çünkü doktorum kontrol etmedi transfer sonrası. Ama sonrasında da çatlama iğnesi vuruldum 3 kez onlar da yapmış olabilir. Ana bugün itibariyle kurtuldum. Her şey normale dönmüş çok şükür. Doktorum bile çok sert bi kadındı yumurtaliklari inmiş görünce güldü oh bee dedi

Benim bildiğim 23 kromozoma bakılıyor.ama haklısın Allah ol demedi mi olmuyor

Tek bir hücrede bakılıyor diğerlerinin es değer olduğu kabul ediliyor. Çok yakın arkadaşım 3. Denemesini yaptıracak son çare pgt yapalım demiş doktoru ama bunun da böyle bi sorunu var diğer hücrelerin aynı sorunları tasimadigini kabul ediyoruz diye eklemiş.

Bayanlar mrb benim bugün ikili test sonucu çıktı ben görmedim doktor telefon aç demişti.aradim herşey normal ama yaş riski çıktı dedi yarın gelin ne ler yapılacağıni anlatayım dedi.benim yaşım kimlikle iki yaş büyük ben 82 Kasım doğumluyum kimliğinde 10.1980 yazıyor hocam dedim benim kimlik yaşım yanlış hiii oylemi gelin ona göre labaratuvar yine baksın dedi.ben kan verirken geçen hafta labaratuardaki kan alan hemşireye dedim halbuki yaşı doğrunun yazalım kimliğe göremiyorum dedim.akilli yaa.bana fikir verin bayanlar
Yarın devlet Hastanesi'ne gidip ikili testi ordafa yaptıracağım randevu aldım
Ense ve burun kemiği ölçümü iyi iki doktora baktirdik aynı çıktı ölçümler iyi.biri hatta perinatolog

Sevgili Ausencia Ausencia beni de artık listeye ekleyebilir misin?

İlk gebeliğim SAT 22 Eylül (fakat tüp bebek) tahmini doğum tarihi 29 haziran, ilk bebeğim. Cinsiyeti hakkında doktor daha bir şey söylemedi. Sorunlarımız yeni bitti şükür :KK200:

şehiri eklemeyi unuttun düzelttim : Ankara

Son düzenleme:
Tek bir hücrede bakılıyor diğerlerinin es değer olduğu kabul ediliyor. Çok yakın arkadaşım 3. Denemesini yaptıracak son çare pgt yapalım demiş doktoru ama bunun da böyle bi sorunu var diğer hücrelerin aynı sorunları tasimadigini kabul ediyoruz diye eklemiş.

Canım bu arada Allah sana kolaylıklar versin, mucizeni sana bağışlasın. Sağlık sihhat diliyorum. :KK200:

Canım bu arada Allah sana kolaylıklar versin, mucizeni sana bağışlasın. Sağlık sihhat diliyorum. :KK200:

gerçekten de mucize olabilir biz daha çok kahraman diyoruz ona. Transfer sonrası transfer edilen embriyolar ile fotoğraf çekindik eşim, ben bir de ortamızda kağıt embriyolar :olamaz: biri mucize oldu gerçekten. Allah hepimize sağlıklı günler versin inşallah

Hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim insAllah bende ogrenirim sali gunu basta kiza benziyo dedi keseye gore ama keseden nasil anlasilsinki
Keseden nasıl anlıyolar bnde hiç bilmiyorum :) biraz sallamasyon bi teori gibi geliyor genital kısmı görmeden belirlemek mümkün degil gibi :)

Canım sen yalnız mısın ? Ne yeyip içiyorsun yapabiliyor musun kendine birşeyler ? Bende yalnızım da o yüzden çok beslenemiyorum.

Evet canım yalnızım bu aralar. işte sabahları kahvaltı mi yapıyorum öğlen börek falan akşam da bir çorba makarna yada böyle kolay biseyler yapıp yiyorumm. Kendime yapmak canım istemiyor :(

Ayy, hafta sonları bende imkansız çıkamıyorum.. Erteliyorum hep.. Allahtan hafta içi iş var da, gün görüyorum.. Bakalım kar da kışta nasıl olacak..
İnşallah bizimde eşlerimize naz yapacağımız zamanlar gelir kız.. :dua:
Şimdilik yalnız idare ediyoruz bakalım.. Allah yardımcımız olsun..

Amin amin inşallah bi bitseydi şu görev bıktım artık

Sevgili Ausencia Ausencia beni de artık listeye ekleyebilir misin?

İlk gebeliğim SAT 22 Eylül (fakat tüp bebek) tahmini doğum tarihi 29 haziran, ilk bebeğim. Cinsiyeti hakkında doktor daha bir şey söylemedi. Sorunlarımız yeni bitti şükür :KK200:

şehiri eklemeyi unuttun düzelttim : Ankara

resmi giriş :)) ekleyeyim canım ama yaşını da alayım :KK200:

H Hayat ne garip ikili testin bahsettiğin kısmı tamamen risk faktörü olasılık kısmı .
seninle ilgili değil .. o yaştaki tüm kadınlarda çıkacak o değer .
bende 79 luyum ..kimlikte değil hem öz hakiki :))

sıkma canını . ölçümleri de iyiymiş bebeğinin :emir_bebek::KK200:

Back
X