2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnde hissediyorm bebisimi canm 14+2 yiz:) cizirdiyo durmadan tekme atmiyo ama hissediyorm yani:)

Bende hissediyorum özellikle bu hafta ara ara kımıldama oluyor yatarken farkedebiliyorum sadece. Bağırsak hareketi gaz vs diyenler oluyor erken diyenler oluyor ama 2inci gebeliğim ve net belli bebek hareketi olduğu çok şükür.. 14+4 günlük bebeğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Dr.um erken daha ama erkeğe benziyor dedi. Bende erkek hissediyorum bir kızımız var 3 yasında. sağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil tabi ki ama oğlumuz olsun istiyoruz siz ne zaman öğrendiniz bebeğinizin cinsiyetini? Dr.un tecrübesiyle de alakalı sanırım görmesi.

telefonla ulaşılabilir olması çok iyiymiş canım ama doğum pahalıymış cidden, medicalpark normal doğuma 2250 dedi bize ama yılbaşından sonra artıcakmış fiyatı 3bini bulur zannımca bana da çok geldi açıkçası normal doğuma o kadar vermek zorunlu sezeryanda su an 3500 muş o da 4bin filan olur ne bileyim pahalı yaa... dediğin gibi en uygun esentepe, aralıktan sonra bi de oraya gidicem bakalım inşallah memnun kalırım

Gerçekten fiatlar çok uçmuş. Normal doğum diye hesapliyoruz çoğumuz ama nolacak allah bilir belki sezaryen diyecekler. O zaman daha da fazla olucak.. Bende bu gittiğimde konuşacağım. Ne kadar diye bi sorayim bakalım. Doktorumuz da tanıdık belki o yönden indirim yapabilir.

Ticaretten başka bişey değil, aynı an da devlete de gidiyorum sezeryan olursam devlette olurum normal doğuma da 2500 den fazla vermem bizim aylık gelirimiz o zaten onu da tutup oraya vermeye yüreğim el vermez , yaza kadar az az kenara para atıcaz bakalım sonuç ne olacak

Biz de kenara atmaya çalışıyoruz ama geldiği gibi gidiyor anlamış değilim.
Bende aynısını düşünüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için canım..
Bende yeni tıkındım yarım ekmek. Bugün annemler burda yemeği birlikte yemiştik. Şimdi yarim ekmekle bir güzel ekmek arası yediğimi görünce kadın o ne kızım sen onun hepsini yiycenmi şu an diyo
Napsın o da haklı önceden zorla yemek yedirirdi yaşamam için

Bende büyük bi dilim ekmeğe yağ sürüp tuzlayıp yedim doymadım ama nasılsa iki saat sonra bi daha kalkıcam o zaman bi daha yerim artık ne yiyeceğimi de şaşırdım, yiyip yiyip yatıyorum sabah kalkınca ağzım da zehir gibi bi tat oluşuyo

Kizlar gobek deligim agriyor sizliyor sizde warmi ya netten baktim olan insanlar warmis ama yinede herkeste warmi yoksa tek bi bendemi diye sikinti aliyorum normalmi acaba

Kizlar gobek deligim agriyor sizliyor sizde warmi ya netten baktim olan insanlar warmis ama yinede herkeste warmi yoksa tek bi bendemi diye sikinti aliyorum normalmi acaba
Ben hamileliğim baya ilerdeyken yaşamıştım oğlumda, özellikle sırtını, başını, ayağını dayadığı zamanlarda olup sonra geciyordu. Su an normal mi bilmiyorum ama

Ben hamileliğim baya ilerdeyken yaşamıştım oğlumda, özellikle sırtını, başını, ayağını dayadığı zamanlarda olup sonra geciyordu. Su an normal mi bilmiyorum ama
İnsallah normaldir ama gobegim buyuyor iki gun boyunca icten yirtiliyormus gibi agridi hep gozle gorulur sekilde buyudu gobegim ondanmi acaba

balgat ufuk universtesine gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun
henüz bir hastaneyle anlaşma yapmadım canım elvankentte oturuyorum büyük ihtimal Sincan Koru Hüseyin hocaya başlayacağım 26 sina randevum var

benimde arada oluyordu canım progestan kullanınca geçti geçmiş olsun

Kiz bu catlama olayi nasil anlaşiliyor Yani bnde inceledim göbüşude bndede mavi dmar var acaba catlamami damar mi anlamadm Bi arastiriyim
kırmızı kırmızı çatlıyor canım hatta biraz morumsu bir renk aliyor

rahmin büyümesiyle alakalı galiba bir ara onunda ağrısını cektim hatta dr magnezyum yazdi kullanmadım ama geçti simdi

Bende 4-5 günü buluyor ilk zamanlar ayva yiyordum iyi geliyordu ama artık tiksindim ondan da yeni çözümler arıyorum
Activia yoğurt öneririm kızlar ben öyle kurtuldum kabızlıktanHergün bir tane yiyorum ve çok lezzetli
ve benimde solda
Benim kızım oluyor ilk zamanlar soldaydı şimdi yer değiştiriyor:)
İkinci kızımı bekliyorum ilkinde de bunda da çok az bulantım oldu varla yok arası ve hiç kusmadım:)

Günaydın hanımlar

Hastane ücretlerinden bahsedilmiş ne kadar pahalı ya sanırım büyükşehirlerde
Sanırım burada küçük şehirde yaşamamın avantajı
Medicalparka gidiyorum d.ücreti sorduğumda 800 normal 1000 tl sezeryan dediler birde ağrısız varmış sanırım epidural 1500 tl yeni yıl zammı gelse 1500-2000 tl arası en fazla

içinde bakteri olduğu söyleniyor o yüzden güvenemedim almadım

doktorunuza sordunuz mu peki

Canım benim sağ yuumurtam dollendi ilk başlardada hep sağdaydı şimdi bilmiyorum ilk kızı da hiç bulantım olmamıştı buna doktor kıza benzettim ama çok değişebilir çok küçük dedi acayip bulantım ve tiksintim var bakalım cuma günü tam kesinleşir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…