- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.081
Sincanın yarısı çorumlu derler, birse isminizin yanında ki 19'dannerden biliyorsunuz
içinde bakteri olduğu söyleniyor o yüzden güvenemedim almadım
doktorunuza sordunuz mu peki
Kızlar içim nasıl yanıyor, cayır cayır.. Ama ağzıma su değdiremiyorum.. Anında bulantım tavan yapıyor.. Su ihtiyacımı açık bir bardak çay ve bazen maden suyu ile karşılıyorum.. Çok az sıvı tüketmiş oluyorum.. Şöyle, koca bir dondurma yiyesim var..
Bu arada mide ekşimesi, yanması için, doktor Renni tablet yazdı bana.. İyi geldi, tavsiye ederim..
Ahh dondurma için bende deliriyorum..
1 haftadır
Yok ikili test istemedim.
Icim el vermesi bilmiyrium başta istiyorum sonra vazgeçtim birden..
Sende de adet sancısı gibi sancı oluyor mu canım. ? Benim.ufak ufak kanamam var yine..
teşekkür ederim sağolun insan bi çare arıyorİçindeki bakteriler yararlı bakteri olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. İlk çocuğumda da tüketmiştim. Ama tabi siz yine danışın doktorunuza...
yatılı misafir miii Allah kolaylık versin ben akşam işten geldimi kanepeye yapışıyorum resmenGünaydın kızlariki gün yatılı misafirim vardi kayinvalidemler görumcem çocuğu faln anca kendime geliyom hamileyken ne zormus yatılı misafir sabah akşam ayakta olunca dün artik üstümdn kamyon geçmiş gibi yatakta gecirdim şükür güzel atlattik .
Cinsiyetini öğrenen arkadaslar varmis hayırlı olsun . Darısı başıma ve ogrenemeyenlereartık belli olsunda isimleri konusalim . Benim yavrucagin ismi zeytin diye kalacak yoksa zeytin asagi zeytin yukari derken komsularimda alışmış zeytin nasıl bugün diyorlar
Benim yakın arkadaşım şuan hamile 16 haftalık falan. Fetal dna testiyle kızının olacağını öğrendi yüzde yüz doğru yani. Onun daha bir kere bile midesi bulanmamis. Biz kesin erkek olur diyorduk onun için.Yada şöyle sorayım bebeğinin cinsiyeti kiz olup , bulantısı olmayan var mı ?
Allah kolayligini verdi çok şüküryatılı misafir miii Allah kolaylık versin ben akşam işten geldimi kanepeye yapışıyorum resmen
bi yemek yapabiliyorum toplama bulaşık işini eşim hallediyor sağolsun
sonra yattığım yerde sızıyorum
bende artık cinsiyetini merak ediyorum önümüzdeki hafta kontrol var inşallah belli olur kız olsun çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun yavrularımız
Ooo ne güzel canım, öncelik tabiki sağlıklı olması ama yine de kız olma şansı var yani :)Benim yakın arkadaşım şuan hamile 16 haftalık falan. Fetal dna testiyle kızının olacağını öğrendi yüzde yüz doğru yani. Onun daha bir kere bile midesi bulanmamis. Biz kesin erkek olur diyorduk onun için.
Canim benim sagdaydi ve sıfır bulantiHerkese iyi akşamlar kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir , bebislerde tabi :) Bu arada cinsiyeti öğrenen güzel annelerimiz Hayırlı olsuncinsiyete göre bebisler sağda mi solda mi derken benim bir sorum var kız bebiş bekleyenler, bulantiniz var mı?
Amin canimmm insallah gönlünden gecen olsun"Canım gözün aydinnnn
Darısı bize
ayy dolap cam mı sildinizzAllah kolayligini verdi çok şükürgelecekleri gun mutfak dolaplari , camlari , kapılarima kadar sildim. Tek korkum yemekti yapamiyordum. Makarna çorba simit pocayla gecti hamilelik . Sağolsun eşim yardim etti . Yazdan fasulye , domates .. konsrveler ,receller, patlicann kizartip koymustum . cikartip yaptik rahat oldu yediler ben ekmek corba. .. tabi yemekti bulaşıklar , kahveler , çay fasli , meyve faslı derken hep ayakta olmus oluyon . Sağolsun lar anlayışlı esimim ailesi otur dinlen dediler de insan evinde misafir agirlarken oturamiyor ki . Yatak yorgan isinide eşim taşıdı ben hazırladım hallettik şükür.i
Bendr cinsiyeti ni merakla bekliyorum tabiki saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsunlar öncelikle 26sinda benimde randevu ben erkek hissediyorum eşim kız diyorondan bu merak hayırlısı artık
Hiç kendini üzme millet için senin bebeğinin sağlığı önemli hayırlı ve sağlıklı evlat versin allah hepimize kızımda var oğlumda var kimse için dogurmuyosun boş ver cnm cahillik başka birşey değil allah'ın mucizesi ve hediyesidir bebeklerimiz hayırlı olsunGunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
Ben iş yapamıyorum bırak iş yapmayı çok gezemiyorum bile bukadar iş yapsam ne olurdum birazda kendini bebeğini düşün cnm iş hep yapılır su dönemde biraz dikkat etmek gerekayy dolap cam mı sildinizzsiz canınızı bebeğinizi düşünsenize
size gelen yabancı değil görümcen k.validen niye yoruyorsun kendini
ilk gebeliğiniz mi lütfen dikkat edin sağlığınıza
Gunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
bende yapamıyorum bi yere gitmeye enrjim bile olmuyor aynenBen iş yapamıyorum bırak iş yapmayı çok gezemiyorum bile bukadar iş yapsam ne olurdum birazda kendini bebeğini düşün cnm iş hep yapılır su dönemde biraz dikkat etmek gerek
Hiç kendini üzme millet için senin bebeğinin sağlığı önemli hayırlı ve sağlıklı evlat versin allah hepimize kızımda var oğlumda var kimse için dogurmuyosun boş ver cnm cahillik başka birşey değil allah'ın mucizesi ve hediyesidir bebeklerimiz hayırlı olsun
kesinlikle ne guzel saglikli sihhatli bebegimiz .. uzuldugum sey azicik heyecan görmemek ilgilerini cekmedi cocugum.. hep hayirlisi die dua ediyodum cok şükür.. rabbim hepinizin gonlunden geçeni nasip etsinBoş ver hamilesin sen stres yapıp üzme kendini hem bebekler de hisseder.ya bi de ilk cocugun sanki 6 kiz olmusta boyle diyorlar .benim de bir kızım var .gecenlerde kaynanamlar insallah bu erkek olur dedi.ben de kayinpederime dedim önemli olan sağlikli olmasi hic bebegi olmayip kız dileyenler var.tabi gonlum erkek olmasini ister ama oncelik saglikli olmasi dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?