- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.381
Kizlar sag tarafimda acayip sancim var dun geceden beri böyle devam ederse dr gidicem
Boyle batar gibimi cnm?saplaniyo gibimi?yoksa devamli sancimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sag tarafimda acayip sancim var dun geceden beri böyle devam ederse dr gidicem
Maşallahh aynı gidiyoruz ama benim ki neden net değil yaaaa aaah şu kilolar aahh
Ama yinede bir doktora gidin derim.Allah korusun cnm.Ablama sordm bndede oluyorrdu dedi
uzerıne goruyor olabılırsın sen yınede bı gorun. belkı progestan verır
Bayanlar boğazım tıkalı gibi hissediyorum kaç gündür biraz zor nefes alıyorum. Böyle boğaz şişmesi ağrısı gibi değil değişik sanki orada bişey varmış gibi. Ne olabilir acaba ?
Ultrason cihazı bebeğin duruşu falan da çok etkili canim. Yoksa seninki de net çıkar minyatür bebek olmuşlar maşallahMaşallahh aynı gidiyoruz ama benim ki neden net değil yaaaa aaah şu kilolar aahh
Hayır canım doğru bende 14+2 yim 15. Hafta içinde diyorNormalde 12 +5 teyim niye 13 haftalık gösterdiki bu beni yanlış yaptım galiba
Şu an sadece bebeyağı sürüyorum elimde vardı bitsin de atayım kutuyu diye duştan sonra öyle günde iki kere falan değil. Yarın dr kontrolüm var ona aşağıdaki yağları sürebilir miyim diye sorucam sorun olmaz derse bu karşımı yapıcam. Ben biraz bol kepçeyim sürerken 89 kilo olunca yüzeyde geniş 150 ml kremi ben 2 haftada bitiririm en geç ocağıma incirağıcı dikmeyeyimKizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/
Inslalah gidicem sagol cnmAma yinede bir doktora gidin derim.
Kızlar bugün doktora gittik büyük ihtimalle kız olcak bebişimiz. :) kesin değil dedi doktor 4. Ayımızda kesinleşicek. Bide bizim doktorumuz 1 ay sonra 4lü tarama yapalım dedi. 2 liyi yapmadı. Ense kalınlığını ölçtü bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi ?
Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)Ben ikili yaptım en güvenilir olanı oymuş. Onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür O yüzden diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum..
Canım eğer 14. Haftan bitmediyse ikili yaptırmanı tavsiye ederim. En azından için rahat eder hem 4 luyu beklemezsinBize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ?
Yok canım bitmedi. Tam 13 haftalık oldu. Belki yaptırırım emin olamadım doktorun da bildiği vardır diyorum ama. anne olucaz işte paranoyaklık hat safhada. :)Canım eğer 14. Haftan bitmediyse ikili yaptırmanı tavsiye ederim. En azından için rahat eder hem 4 luyu beklemezsin
Saplaniyo gibi dr dan geldim simdi bebek gayet iyi buyudugu icin yapiyomusBoyle batar gibimi cnm?saplaniyo gibimi?yoksa devamli sancimi?