2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim sat a göre beklenen doğum tarihim 2 haziran ama mayıs anneleri ni takip ediyordum bgn buryıda biraz okudum bir oğlum var 1.5 yaşında şimdi kızımız geliyor insallah ilki sezaryan olduğu için 2 hazirana kalmaz mayısta gelir sanırım

Benimde tahmini doguö temmuz 1 ama sezaryan olacagı için 38 haftada alıyorlar hazıran 25 oluyor sanırım

kızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.

rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
Canım rapor ücretsiz hiçbir ücret ödemiyorsun muayene parası dışında. Rapor yazalım diye dr un söylemesi lazım sana ama malesef söylemiyorlar. Bir de 10 günlük 5 paket nasıl oluyor onu anlamadım. Farklı bir iğne kullanıyorsun sanırım. Ben clexan kullanıyorum. 1 kutuda 10 tane var. Dr her gidişimde 3 kutu yazıyo.

kızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.

rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?

Rapor için niye bi sürü para ödeyesiniz doktorunuz online bi rapor yazacak. Kontrole gittiginizde hatirlatirsaniz yazacaktır. Bana önce hibor raporu yazdı o alerji yaptı bir hafta sonra clexane raporu yazıldı ve su an pratisyen doktora bile 9 kutu yazdirabiliyorum

Ondanda var canım bende iki kez
tek kullanımlık antibiyotik içtim. Hala da geçtiğini sanmıyorum. 3. Ye tahlil yaptırmadım...

Bende monurol kullanmıştım ama o zaman lökosit 25 çıkmıştı şuan 106 çıktı kendi dokturuma göre hamilelerde bu değerler görülebilir eğer idrar da yanma kasıklar da ağrı yoksa, ama benim idrar da yanma başlayınca mecburiyetten ilerlemesin diye kullanmak zorunda kaldım.

Bu da resmimiz :)
Screenshot_20171218-175021.webp

Back
X