2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende erken başladım canım iştah patlaması yaşıyorum eşim gülüyor artık halime daha önceleri hep diyet modundaydım adamda şaşkın oldu:)
bende bulantılardan dolayı hiç bişey yiyemiyordum maalesef bulantılar geçince bi anda yemeye başlayınca eşimde böyle gidersen ocağıma incir ağacı dikicen diyo

Canlar bende çalıştığım için uzun zamandır giremedim. Maşallah cinsiyetler belirlenmiş çoğu kişinin. Bugün bende kontroldeydim. İkili test sonucum temiz çıktı. 12. Haftada cinsiyeti icin bacaklari kapalı göremiyorum demişti. Bugün de yine göremiyorum ama bi tahmin yürütürsem kız ama bir ay sonra kesinlestirelim dedi. Benim ufaklık baya utangaç çıktı :)

kızım olacakmış:anne: ,ÇOK ŞÜKÜR :dua: BUDA İLK POZUMUZ
25488903_10155835479822278_498141954_n.jpg
25520116_10155835480052278_1172963328_n.jpg
Masallah cnm yaa Allah anali babali buyutsun❤

kızlar selam, boğaz ağrım hat safada 2 aydır sürünüyorum geçmiyor :KK43: pastil kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz?

Benim kadın doğum uzmanım gebelik kartına yazmıştı birkaç antibiyotik bende acilden yazdırmıştım onu içtim düzeldim boğazımda enfeksiyon vardı batıyordu 3 gün çektim sonra dayanamadım

Bu arada bir konu da endişeliyim. Hafif enfeksiyon nedeniyle doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi, kendi kadın doğumcuma gösterdim belirtilerin yoksa kullanma gereksiz dedi, sonra yanma felan olmaya başladı bende dünle bugün kullanmaya karar verdim bugünden sonra içmiycem zaten. Ama günde ikişer taneden 4 tane yanı sıra bir bulantı bir de vitamin alıyorum. Bunlar çok değil mi ? Aslına bakarsanız antibiyotiği felan kullanmayacaktım ama biliyosunuz ki enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü şeylere yol açıyor Allah korusun. Kararsız kaldım :KK43:

Benim kadın doğum Dr um yazmıştı doğum kartına onu içtim günde 2 tane 10 gün öyle düzeldim eczacı bunu içmezsen ilerde tekrarlar dedi

Aynen bu daha iyi ama haftadan anlamiyor bizim toplum ayi soyle ayi diyolar bunu soylesem hic anlamazlar :))
Aynen.. Biz bile bilemiyoruz.. Düşünsene, 2. Trimester'ın ortalarındayız desek, herkesin alacağı mod: :işsiz:

Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh :anneadayı::KK200:@Ausencia
Ay canım gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Baya merakla bekliyordun ben bile meraklanmıştım senin için..:KK68:

Kızlar maşallah cinsiyetler belli oluyor teker teker erkek bebeklerde başı çekiyor benim kontrolüm cumaya nasipse inşallah erkeklerin çok olduğunu görünce geriliyorum oğlum var 1 tane :KK54:
Erkek bebeklerin çok olduğunu görünce mi geriliyorsunuz, cuma randevunuz olduğu için mi?

kızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.

rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
O raporu yazdırmak Paralı değil ki benim Dr um beni yönlendirdi hemen çıkardık raporu o sisteme işleniyor eczacı da sistemde Görüyor o rapor olmassa bir miktar ödemek gerekiyormuş çıkartmazsan boşuna para ödersin ben aylık yazdırıyorum 3 kutu veriyor her kutuda 10 tane var eczacı rapor olduğu için bitmeden 2 hafta önce bile yazdırabilirsin dedi bana diğer ilaçlar bitince alınabiliyor ben 1 kutu kan ilacı kan sulandırıcı hap 1 kutu elevit ve 3 kutu kan sulandırıcı iğneye 23 tl ödedim

Aynen.. Biz bile bilemiyoruz.. Düşünsene, 2. Trimester'ın ortalarındayız desek, herkesin alacağı mod: :işsiz:

Ay canım gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Baya merakla bekliyordun ben bile meraklanmıştım senin için..:KK68:

Erkek bebeklerin çok olduğunu görünce mi geriliyorsunuz, cuma randevunuz olduğu için mi?

Erkek çok olduğunu görünce ... Ben kız bebek olsun çok istiyorum ama sağlıklı olsunda önemli değil :)))

kızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.

rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?
Bende kullanıyorum. İlk muayenede doktorum rapor çıkarttı 1 yıllık. Bitince de kutu kutu yazıyor

Back
X