2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
evet ..bir ara gelip şimdi gelmeyen epey arkadaş var ... bende merak ediyorum ..

Slm arkadaşlar epeydir giremiyorum bazı sorunlarımız vardı bebişim şuan iyi büyüyor 12 haftalık olduk ama tek sıkıntı ultrasonla görmek çok zor doktorlar göremiyorlar hafta hesabı için çok önemliymiş ense kalınlığınıda ölçemedik görünmedigi için şimdilik bende bunlar siz nasılsınız cnm inşallah bi sıkıntı yoktur

Dnz7636 ve @rapunzelesk
Arkadaşlar neredeler acaba? Bayadır yoklar..
Slm arkadaşlar epeydir giremiyorum bazı sorunlarımız vardı bebişim şuan iyi büyüyor 12 haftalık olduk ama tek sıkıntı ultrasonla görmek çok zor doktorlar göremiyorlar hafta hesabı için çok önemliymiş ense kalınlığınıda ölçemedik görünmedigi için şimdilik bende bunlar siz nasılsınız cnm inşallah bi sıkıntı yoktur

Evet aynen ağızdan nefes alınca boğaz kupkuru oluyor benim de öyle. Yatmadan önce açıyorum burnu sabaha kadar idare ediyor ,valla çok fena bişey bu tıkanıklık

Evet aynen ağızdan nefes alınca boğaz kupkuru oluyor benim de öyle. Yatmadan önce açıyorum burnu sabaha kadar idare ediyor ,valla çok fena bişey bu tıkanıklık

Hamileler için eczanede gayet etkili ve hicbir yan etkisi bulunmayan burun spreyi var yeni çıktı ben tam 1 ay çektim iyleştim sprey çıktı hemen aldım fiyatı 30 tl civari

canım daha 6. haftada görülüyor seninki nasıl gözükmedi anlamadım.. Yurtdışında flan mısın ultrasona sokmuyorlar ya orda

canım daha 6. haftada görülüyor seninki nasıl gözükmedi anlamadım.. Yurtdışında flan mısın ultrasona sokmuyorlar ya orda
Yok canım ya istanbuldayım ya 4üncü gidişim bebek kese ara ara görünüyor ama net bakamıyor doktor yani ne yaptıysalar olmadı 3yere gittim aynı bende anlamadım doktorda ben bile şaşırdım dedi ölçüleri bile alamadı alttan bakmak zorunda kaldı tam 12 haftalıgım şuan

Amin inşallah hepimizinkini sağ Salim kavuştursun çok teşekkür ederim

Valla istediklerini söylesinler eşimden başka kimseyi ciddiye almam

Çok ilginç acaba başka hastanelere de gittiniz mi doktor veya cihazdan kaynaklı desem bu kadar ihmalkarlık olacağını sanmıyorum. Kilolu olunca zor gözüküyor diyorlar gerçi ben de kilolu sayılırım ama bilemedim. Kalp atışı ve kan testleriniz vs iyidir inşallah endişe etmeyin belki annesiyle saklanbaç oynuyordur

Canım ben zaten privera teşhisi ile çok yapmıştım hem hastanede hem evde biraz yukarı çıktı eşi ama tam istenilen kadar olmadı zaten çok zor muayene olunca riske atmadım bebeği.

ya vajinismus mu bilmiyorum doktora izin veremiyorum canım çok yanıyor. sana tam olarak ne demişlerdi ıkınamazsın bebek çıkmaz falan mı yoksa bana dediği gibi bebek oksijensiz mi kalır dedi?
Maşallah canım biz cok geç terapiye gittik sonra bebeğin plasentasi aşağı düştü kanama hastaneler derken aynı odada dahi yatmadım alttan muayene olamadım derken kendimi ameliyathane de buldum

Kizlar kasinti icin pamuga sirke damlatip vajinanizi silin biraz basili tutun yakar ama mikrobu öldürür kucukken mantar olunca annem oyle yapardı bize:)

Yok ben degilim ama en yakin arkadasim cerkes :) ordan biliyorum adige filan :) gittim ortamlarini kulturlerinizi gordum cok hosuma gitmisti :)
aaa öyle mi çok sevindim.
evt bizim gelenek görenek ortamlarımız farklı ve güzeldir.
mutlu oldum beğenmene

dün sormuştum arada kaynamış galiba bilgisi olan cvp verirse sevinirim hanımlar

Ben dün yazmıştım, bazı hastanelerde radyologlar bazılarında perinatologlar bakıyor. Perinatologlar riskli gebelik uzmanları olduklarından dolayı, aksi bir durum var ise farketme olasılıkları daha yüksek bundan dolayı imkanınız varsa kesinlikle perinatolog öneririm. ücretleri biraz daha yüksekmiş. Mesela benim gittiğim hastanede 350 TL. Diğer hastanede radyolog bakıyor 200 TL. Ama bazı arkadaşlar 500-600 den bahsediyor hastanesine göre değişiyor sanırım.

Benimde canım hep hahvaltılık,tost istedi sulu yemek pek yiyemedim ondan aldım heralde. Hamurişi ekmek pilav makarna yeme dedi. Vitamini de kilo almaya yardımcı olduğu için azalttırdı. Eğer sizinde alımınız fazla ise bir sorun isterseniz dr.a belki sizinde azalttırır.

Amazing_Queen bende 5.5 kg almışım çok fazla cidden Allah sonumuzu hayır etsin

Off ben 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım ne olacak

Bende tavuk hariç birşeyden tiksinmedim yedim herşeyi. Ekmek çok yedim aslında sulu yemek hiç istemedi canım çünkü. 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım kaç kiloya çıkıcaz. Ama dikkat etmeye başladım. Ekmeği azalttım bayağı, hamur işide pek yememeye çalışıcam.

Birde dr.hergün yürü dedi ama havalar soğudu akşam işten gelene yemek yiyene kadar 8,30 oluyor zaten nerde nasıl yürücez bilmiyorum, bari h.sonları yürüyim 1-2 saat.

Bana doktorum hic vitamin vermedi yani multivitamin. Demir, kalsiyum ve magnesium verdi. Belki de kilo almamak icin vermedi. Hamurisi, tatli cok yeme dedi. Ayrica devlet hastanesine de gidiyorum ordaki doktor da vitamin vermedi. Yemene icmene dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…