Ben dün yazmıştım, bazı hastanelerde radyologlar bazılarında perinatologlar bakıyor. Perinatologlar riskli gebelik uzmanları olduklarından dolayı, aksi bir durum var ise farketme olasılıkları daha yüksek bundan dolayı imkanınız varsa kesinlikle perinatolog öneririm. ücretleri biraz daha yüksekmiş. Mesela benim gittiğim hastanede 350 TL. Diğer hastanede radyolog bakıyor 200 TL. Ama bazı arkadaşlar 500-600 den bahsediyor hastanesine göre değişiyor sanırım.
Benimde canım hep hahvaltılık,tost istedi sulu yemek pek yiyemedim ondan aldım heralde. Hamurişi ekmek pilav makarna yeme dedi. Vitamini de kilo almaya yardımcı olduğu için azalttırdı. Eğer sizinde alımınız fazla ise bir sorun isterseniz dr.a belki sizinde azalttırır.
Off ben 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım ne olacak
Bende tavuk hariç birşeyden tiksinmedim yedim herşeyi. Ekmek çok yedim aslında sulu yemek hiç istemedi canım çünkü. 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım kaç kiloya çıkıcaz. Ama dikkat etmeye başladım. Ekmeği azalttım bayağı, hamur işide pek yememeye çalışıcam.
Birde dr.hergün yürü dedi ama havalar soğudu akşam işten gelene yemek yiyene kadar 8,30 oluyor zaten nerde nasıl yürücez bilmiyorum, bari h.sonları yürüyim 1-2 saat.