2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifa versin inşallah içini ferah tut allahım sanada bebişinde sağlık versin onu sana bağışlasın minigini aglama canım benim gecicek inşallah çok zor ama dayan bebişin için o sana sıkı sıkı tutunuyor annesi

Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Canım hamileligini yatarak geçireceksin genelde . Rahim ağzı yetmexligini ceyda duvenci de yaşamış ilk gebeliginde .istersen you tubdan izleyebilirsin . Bol dua et yavrunla konuş umutsuz olma

Canım çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bebeğine hicbisey olmadan kucağına alacaksın inşallah. Dikiş atilsin,önlem alınsın daha iyi canım. Allah'ım sana bağışlasın yavrunu:dua::dua:

Teşekkür ederim canım, valla benim gobus iki aylıkken çıkmaya başladı. Şimdi de altı aylık gibiyim :olamaz: bı yandan da iyi oluyor hamile hamile dolaşıyorum,prenses gibi hissediyorum kendimi :)
Ne güzel Allah daim etsin mutluluğumuzu
Benim de önden önden gidiyor biraz kan seviyem düştü oda nefes darlığı yaptı görüntü altı aylık nefes dokuz ay :KK45:

Sag salim alicaksin insallah yavrunu.. dualarimiz seninle

kızlar malum ben hergun iğne oluyorum. Bugünkü yaptığım iğne yeri şişmiş sanki böcek ısırmış gibi.. Böyle birşey oluyor mu sizde. Dokununca hafif yanma oluyor acaba dağılmadı mı yoksa yanlış birşey mi yaptım?

Canim bugun Okurken tesaduf gördüm greyfurt preklampsiye iyi geldigini yaziyodu.. aklima geldin bi arastir istersen

canım bende okudum kekik greyfurt limon sarımsak vs iyi geliyormuş ama greyfurt başka ilaçlarla etkileşime geçip ciddi yan etki yapıyormuş. Doktora sorup bol bol tüketebilirim.. Sizde tüketirseniz dikkat edin ilaç kullanmıyorsanız rahatlıkla tüketilebilirmiş.

Canım çok geçmiş olsun sen güçlü ol olkş bebişinde guçlu olsun dualarımız seninle rabbimin izniyle sağ salim alıcaksın inş meleğini kucağına

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dejavu yaşadım aynı haftalarda aynı şeyi yaşamışız araştırmaya gönderdiler mi bebeği? Genelde ilk bebekleri araştırmak istemiyorlar Allah tekrar nasip etsin inşallah korkularını çok iyi anlıyorum aspirin başlamanı tavsiye ederim genelde kan dolaşımı ile ilgili sıkıntılar bebeğin kalbinin durmasına neden olur aspirin de kanı sulandırır. Allah sabır versin cennette şefaatçi eylesin. Yine de canını sıkmamaya çalış ki yumurtlama düzenin etkilenmesin ve inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Çok geçmiş old
yalnız alınan kilo sadece bebekle orantılı değil ki ... hani mantık şu değil , bebek 70 gr .. sende de 70 gr artı olmalı :)

bir kere kan hacmimiz artıyor inanılmaz ölçüde .

rahim büyüyor , onun ağırlığı da değişiyor .... bebek ve plesanta ... ilerleyen zamanlarda suyu ... ayrıca yağ hücrelerimizde artıyor ...

ha bi de göğüsler , o inanılmaz sızılar en az yarım kg kadar artı demek :)))

Cok doğru yazmışsın ama inanki almayan almıo yada başta verip almıo ben ilk gebeliğimden 26 kilo almıştım ablam 8 kilo almıştı bunyeye göre inanki degişio şuan bir akrabam 5 kilo alıp 3.500 kilo doğurdu ben yapamadım bu gebeliğimde o yüzden katıyım biraz cünkü 4 5 gittigm doktor kesinlikle ilk 4 ay kilo alımını önermedi dediğim gibi bünyeyle alakalı dediğindede çok haklısın ben sezeryandan 1 hafta sonra 11 kilo verdim ama utanıo insan 15 kio alıp cocuk 100 gramken ;)

O

Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider kalan sürede yavruna sağlıkla kavuşmuşsun

Kızlar akşam akşam çok yorgundum eve gelince pijamalrimi giydim söyle uzanır tv izlerim diyodum ki eşimin dayısı aradı buraya gelin diye saat 9 da ne alaka. Zaten eşim 1 haftalığına geldi geldiğinden beri hep ordayız evler yakın..ben gitmiyorum yorgunum dedim. O dedi gidelim yarim saat durur geliriz diye kiyamadim gittik sonra aklıma tiramisu düştü saat 10. Dedim ki kalkalım da bur da bi tane pastane var kapanmadan oraya gidelim canım bişey istedi dedim.
Oda oturdu iki saat tavla oynadı dayisiyla. Çıkınca da ben sana kalkalım postaneye gidelim demedim mi sen neden böyle yapiyosun dedim saat 11 artık gitsekte kapalıdır dedimm. Hem gidiyo hem bana bagriyo hem gidiyo hem bagriyo arabada. Ağlattı beni pastanenin önüne gelince de ne alınacak diyo. Alsan da yemem artık dedim. Birbirimize girdik. 1 haftalık izinde hep başkaları sayesinde hergun tartışıyoruz. Biktim artik. Eşim yokken evimde kalmıyorum kv de kalıyorum evimin tadını çıkaramıyorum. Bıktım bu hayatı yaşamaktan. Dun doğum günümdü. Bütün gün mal gibi evde dayısı karısı eşim ve ben bekledik. Akşamda bi pasta kestik. Zoruma gidiyor gerçekten 1 hafta boyle bitti birbirimize doyamıyoruz bile. Esim de demiyor ki hamile bu kadin diye kafayi yicem sonunda bu hayatı yaşarken

Son düzenleme:
Back
X