2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
50 kilo civarinda hamile kalanlar ne sansli alsin alsin 20 kilo alsin benim simdi ki halim:KK43: ben kilo alicam die herseye dikkat ediyorum cok sukur şimdiye kilo almamisim insallah böyle yavaş gider yoksa nasil veririm bilemiyorum:KK43: hayatımdaki en kilolu halimle hamile kaldim (69) suan 70im :KK43:

canım hiç belli olmaz o işler .. ben 55 den 85 e çıkarım ...sen 70 ken 75 le doğuma gidebilirsin ..
annenin başlangıç kilosuna göre de alınan kilo değişebiliyormuş .

ayrıca sadece 1kg da bence harika

İnşallah canım, 15 gün demişlerdi. Çarsambaya denk geliyor. Bir arkadaşımı 10.günde aradıkları için bugün gözüm telefonda bekledim ama aramadılar.
İkili tarama ile ilgili sıkıntı mı var canım sorun onunla alakalı ise kafana hiç takma. İkili ve üçlü taramaların doğruluk payı yoktur risk analizi dedikleri istatistik çalışması ki ölçüm yapan doktora kullandığı cihaza göre değişim gösterir bunu düşünerek kendini strese sokma bebeğinde stresini Yaşar seninle.. Eğer engelli bir bebek sahibi olmayı kesinlikle istemiyorsan bu tür tahlillerle karar vermeni hiç tavsiye etmem amniosentez yaptırman daha iyi olur çünkü DNA analizi yapılıyor ve sonuç %100 çıkar. 16. Haftada yaptırabilirsin.

Merhaba Canlar
Ne güzel çoğu cinsiyetler belli olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kanamam başladı yattım kalktım iğneler ilaçlar çok şükür geçti geldim inşallah .. cinsiyetini göstermiyor bağdaş kurup oturuyor bacak arasına kordon alıyor. Olsun çok şükür sağlıklı en önemlisi o
Sizler nasılsınız? Bir sıkıntı yoktur inşallah
Çok geçmiş olsun canım,neyseki geçmiş kanamalar kafan rahatlar biraz. Yine de dikkatli davran

Cocuk acısından sorun olmaz normal olan almamak bebek zaten 50 70 gr 6.aydan sonra kilo alması için yemekte artış olabilir

yalnız alınan kilo sadece bebekle orantılı değil ki ... hani mantık şu değil , bebek 70 gr .. sende de 70 gr artı olmalı :)

bir kere kan hacmimiz artıyor inanılmaz ölçüde .

rahim büyüyor , onun ağırlığı da değişiyor .... bebek ve plesanta ... ilerleyen zamanlarda suyu ... ayrıca yağ hücrelerimizde artıyor ...

ha bi de göğüsler , o inanılmaz sızılar en az yarım kg kadar artı demek :)))

Ausencia Ausencia canımmm hamileymişsinnnn hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kız olmasına da ayrı mutlu oldum evde 2. Bir aso hiç fena olmazz :)))
Abisi kocaman oldu tabi vaktiydi yeni bebeğin

Ausencia Ausencia canımmm hamileymişsinnnn hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kız olmasına da ayrı mutlu oldum evde 2. Bir aso hiç fena olmazz :)))
Abisi kocaman oldu tabi vaktiydi yeni bebeğin

afoommmmmmmm:KK200: sağolasın canım ya .. enişte ile ani bi atak yaptık 40 gelmeden :halay: eveeet Yusuf 8 yaşında oldu ve en çok o istiyordu ....

senin paşa da büyümüştür :KK68:

İkili tarama ile ilgili sıkıntı mı var canım sorun onunla alakalı ise kafana hiç takma. İkili ve üçlü taramaların doğruluk payı yoktur risk analizi dedikleri istatistik çalışması ki ölçüm yapan doktora kullandığı cihaza göre değişim gösterir bunu düşünerek kendini strese sokma bebeğinde stresini Yaşar seninle.. Eğer engelli bir bebek sahibi olmayı kesinlikle istemiyorsan bu tür tahlillerle karar vermeni hiç tavsiye etmem amniosentez yaptırman daha iyi olur çünkü DNA analizi yapılıyor ve sonuç %100 çıkar. 16. Haftada yaptırabilirsin.
Benden ikili tarama istemediler canım. Tüp bebek doktorum morfoloji ve amh problemi olan çiftlerde fetal dna testi istediklerini söyledi. Bende görüş almak ve ikili yaptırmak için 11+2 iken kadın doğumcuma gittim. Oda ölçüm yapamadığını, bebeğin gebelik kesesinin küçük olduğunu, bağırsaklarında parlaklık olduğunu ve kesenin arkasında kanamanın arttığını söyledi. Tüm bunları diğer doktorunda görüp teste yönlendirmiş olabileceğini yaptırmam gerektiğini bebekte sorun olabileceğini söyledi. Fetal dna testi yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.

Benden ikili tarama istemediler canım. Tüp bebek doktorum morfoloji ve amh problemi olan çiftlerde fetal dna testi istediklerini söyledi. Bende görüş almak ve ikili yaptırmak için 11+2 iken kadın doğumcuma gittim. Oda ölçüm yapamadığını, bebeğin gebelik kesesinin küçük olduğunu, bağırsaklarında parlaklık olduğunu ve kesenin arkasında kanamanın arttığını söyledi. Tüm bunları diğer doktorunda görüp teste yönlendirmiş olabileceğini yaptırmam gerektiğini bebekte sorun olabileceğini söyledi. Fetal dna testi yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.
En doğru sonucu verir canım Allah korktuğunuza uğratmasın sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor

Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Bende aynı sıkıntıları yaşadım canım hiç korkma Allah’a sığın en büyük vekil en güzel yardımcı odur dualarım seninle inşallah

Teşekkür ederim Allah razı olsun demek bebişin kız hayırlı mübarek olsun

Allah razı olsun canım ...evet minik bir kız gördük orda :emir_bebek::KK200:

Canım Rabbim tüm sıkıntılarını feraha kavuştursun , her şey yolunda gitsin ve gönül rahatlığı ile evine gel inşallah ...dualarımız seninle :KK200:

Bende aynı sıkıntıları yaşadım canım hiç korkma Allah’a sığın en büyük vekil en güzel yardımcı odur dualarım seninle inşallah
Ona sigindim zaten artik elimden hicbirsey gelmiyor Rabbim yardim etsin insallah senin sorun plasentami rahim agzi yetmezligimi ben suan ikisiylede sawasiyorum

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle:dua:

Allah razı olsun canım ...evet minik bir kız gördük orda :emir_bebek::KK200:

Canım Rabbim tüm sıkıntılarını feraha kavuştursun , her şey yolunda gitsin ve gönül rahatlığı ile evine gel inşallah ...dualarımız seninle :KK200:
Cok saol canim Allah razi olsun insallah bi feraha cikartsin tum darda olanlarida benide yawrumla insallah

Back
X