2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende hem ozele hem devlete gidiyorum canim hayat hastanesine gitmedim hic medicalparka gidiyorum bende
slmlar sevgili hamis arkadaslarim bugun bende kontrole gittim. @Ausencia tabloya ekleyebilirsin bursa yas 37 cinsiyet kiz.
devletteydi randevum cift tarafli gidiyorum konyrolleŕe doktor cift tarafli gittigimi ogrenince cok azarladi
resmen konusmama bile firsat vermedi haleti ruhiyesi bugun cok cok degisikti dogrusu.kafan karisir olmaz sen 37 yasindasin sik kontrollerin yapilmali sana 3lu taramada yapalim ama sonuc cikana kadar diger doktorunada gorun hic vakit kaybetme bla bla.bend3 korktum eyvah dedim bisey gordu ugrasmak istemiyor.
halbuki bwn oraya rutin testlerimi yaptirmak ikinci bi egil fikir vermesi amaciyla gidiyordum adam agzimi bile actirmadi bana:eek:
ordan bursali arkadaslar bilir cekirge doruktaki doktoruma gittim degerlendirdi hersey olmasi gerektigi gibi bi aksilik yok.diger doktorun tepkisine oda sasirdi.
asil meselem doktor bu hastaneden ayriliyormus yeni hayat hastanesine gidiyormus oraya gel .burdan daha iyi bi yer ve kapsamli ustelik fiyatlarida burdan cok daha uygun dedi.
doktor hastasini kaybetmek istemez tabii bide hazir bi portfoyle giderse onun icin iyi .kafam karisti.hic bildigim bi hastane degil yeni aciliyor yogun bakimi herseyi varmis. bursali hamisler oraya giden bi yakininiz duyan bileniniz varmi kaldim oyle.doktormu onemli hastanemi onemli tabii herikiside ama sastim kaldim.:işsiz:o_O:KK17::oops::KK57::KK20::mad:
Canım ben eski yerine gittim hayatın yeni yeri de çok güzel şubatın ortasında falan açılacakmış bugün öğrendim Doğum fiyatları da 1800 tl en fazla olur demişlerdi eski yerde 1500 tü normal de sezeryan da orda çalışan bir arkadaşım bana bi kadın doktor önerdi ama ben kadına giymek isteniyorum bi arkadaşımda orda sanki beye gidiyormuş çok iyi diyor şubatta ona randevu almayı düşünüyorum

Blackbluee1 Blackbluee1 Sendeki sabrın bir damlası bende yok inan. Benim kayınpederim 2 yıl oldu evleneli evime gelmedi. Gerçi adam rahat kürtaj olduğumda da gelmemislerdi. Oğlu hastanede yattı 10 gün operasyon geçirdi. Evi bırak hastaneye gelmedi. İşe dönmem lazım diyerek başında biri kalmaya gelsin artık dedim ben adamı hastaneden çıkarınca annesi eve oğluna bakmaya geldi. Çilesi bitti evimde sefasını sürmek içinmi geldin dedim. 2 gün kaldı gitti. Ben karşı aileyle görüşmüyorum nemrut gelinim yani.
Iki gündür bu aile kv konusu yüzünden evde huzur kalmadi anlatsam destan olur inanmazsinizda belki tek uzuntum bebeğim çok huzursuzdu hisettim resmen toparlandı içimde ağladım çok elimde değil hiç iyi değilim okadar herşeye özen göster iki günde dünyanı yiksinlar acımasızca kafam çok karışık napcagimi bilmiuorim

Canim once sen iyi ol bak bebegin senden etkileniyor demek ki, en azindan hamilelik bitene kadar gormezden gelmeye calis
Rahat birakmiyorlarki esimide kendine benzetti delircem artık huzurum kalmadi ailesi vanda yaşıyor işi gücü hocalar muskalar sürekli hocada geçen hafta yiycek kargo gondercez dediler eşime istemedim ben inadına gönderdiler onu bırak nazar muskasi diye yaptırıp oğluna göndermiş oda takıyor ben deliriyorum çıkar desmde nafile beni istemediler doğu kültürü olduğu için ben uymadım onlara oyuzdende uğraşıyorlar

Rahat birakmiyorlarki esimide kendine benzetti delircem artık huzurum kalmadi ailesi vanda yaşıyor işi gücü hocalar muskalar sürekli hocada geçen hafta yiycek kargo gondercez dediler eşime istemedim ben inadına gönderdiler onu bırak nazar muskasi diye yaptırıp oğluna göndermiş oda takıyor ben deliriyorum çıkar desmde nafile beni istemediler doğu kültürü olduğu için ben uymadım onlara oyuzdende uğraşıyorlar
Böyle giderse ayrilcam iknci evliliğim ustelik

Ben ilk defa yaşadım yatağa uzandım ayaklarım sarkıktı aşağa doğru kalkayım dedim dememle tümsek oldu ben heyecan yaptım birden zaten tontonum belli olmuyor hamileliğim :)
Ben ilkinde cok agrili kasilmalar yasadigim icin simdi panikleyip korkuyorum :)
eger icin rahat etmiyorsa esin yokken bi firsatini bul kaybettir sorarsa dusmus filan de

Birak taksin o zaman canim sen yine gormezden gel kendi bilir. Buyu filan diye dusunuyosan sen bol bol ayetel kursu felak nas oku hicbisey olmaz Allahin izniyle
Kv hocadan çıkmıyor herşeyi orada buluyor medet umuyor ben zaten hergun ibadetimi yapıyorum dualarımı esmalarimi cekiyorum yıllardır korkuyorum sadece vede kiriliyorum benim istediğim olmuyor çıkarsa neolur demekki saygı yok eşine

Canım ben eski yerine gittim hayatın yeni yeri de çok güzel şubatın ortasında falan açılacakmış bugün öğrendim Doğum fiyatları da 1800 tl en fazla olur demişlerdi eski yerde 1500 tü normal de sezeryan da orda çalışan bir arkadaşım bana bi kadın doktor önerdi ama ben kadına giymek isteniyorum bi arkadaşımda orda sanki beye gidiyormuş çok iyi diyor şubatta ona randevu almayı düşünüyorum
saol canim ya benim doruktaki doktorum naile gokce akagunduz.ben memnunum dinamik bir doktor daha once zubeydede de calismis.baska bir arkadasim zubeydede onda muayene oluyordu oda cok memnundu.
simdi bide hic bilmedigim bir hastaneye. gidince tedirgin oldum.2.kizimi dorukta dogurdum ne nerde proseduru nedir bilirdim burasi degisik s8mdi.
doktor bide cok ovdu..burdan cok daha iyi bir hastane dedi.bakalim subatta ayrintili dorukta marta zaten sonraki randevun dedi oraya gelirsin dedi .bakalim oylemi yapsak.
bide yeri nerde tam olarak bilmiyorum kendi aracim yok uladimda kolay olmali bide yanimda 4 yasinda bi cimcimem vaaaa

Back
X