slmlar sevgili hamis arkadaslarim bugun bende kontrole gittim.
@Ausencia tabloya ekleyebilirsin bursa yas 37 cinsiyet kiz.
devletteydi randevum cift tarafli gidiyorum konyrolleŕe doktor cift tarafli gittigimi ogrenince cok azarladi
resmen konusmama bile firsat vermedi haleti ruhiyesi bugun cok cok degisikti dogrusu.kafan karisir olmaz sen 37 yasindasin sik kontrollerin yapilmali sana 3lu taramada yapalim ama sonuc cikana kadar diger doktorunada gorun hic vakit kaybetme bla bla.bend3 korktum eyvah dedim bisey gordu ugrasmak istemiyor.
halbuki bwn oraya rutin testlerimi yaptirmak ikinci bi egil fikir vermesi amaciyla gidiyordum adam agzimi bile actirmadi bana

ordan bursali arkadaslar bilir cekirge doruktaki doktoruma gittim degerlendirdi hersey olmasi gerektigi gibi bi aksilik yok.diger doktorun tepkisine oda sasirdi.
asil meselem doktor bu hastaneden ayriliyormus yeni hayat hastanesine gidiyormus oraya gel .burdan daha iyi bi yer ve kapsamli ustelik fiyatlarida burdan cok daha uygun dedi.
doktor hastasini kaybetmek istemez tabii bide hazir bi portfoyle giderse onun icin iyi .kafam karisti.hic bildigim bi hastane degil yeni aciliyor yogun bakimi herseyi varmis. bursali hamisler oraya giden bi yakininiz duyan bileniniz varmi kaldim oyle.doktormu onemli hastanemi onemli tabii herikiside ama sastim kaldim.