- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.521
Başın sağolsun canım bende bayramı geçirirz inşallah diyorum yoksa bayram öncesi ya doktoru bulamazsak diye korkuyorum ya da doğumdan dolayı kendimize anca gelirz. Oğlumu bayramdan 5gün önce doğurdum bayramda millet gezerken ben evde pijamalarla oturdum toparlayamadım kendimiGuüuünaydiiiiinnNN cici minnos anneLeR
Diyorum ki şu tatlis bebisLeR bi kaç hafta erken doğsa da BayRama gidebilsek bayramlık cicilerini giydirip güzeLce
Ben bebeğimle çok gitmek istiyorum memLekete şahsi araba ile 2.5 saatte evdeyiz . InşaAllah o zamana kadar bi arabamız da olursa
Minnosum ananesini dayısını görsün tabi babamı 2 sene önce kaybettim
17 hafta geride kaldı 18. Haftanın içindesin canım. Bende yarın 18+0 oluyorum 19.haftaya giriyorumBen 18 haftalikmiyim 17 mi kafam karışık, youtube da video gördüm doktor 17+0 17+6 yani 18.hafta gebelik diyodu. Biz bugün 17 yiz tam
Allah rahmet eylesin canım. Doğumun ne zaman a denk geliyor ? Benim 21 haziran sezeryan olursa da bayram öncesi alacakmış doktor ? Bence bu bayram benim için güme gider :)
Allah rahmet eylesin canım babacigina bende bayrama denk gelmez insallah diyorum herkes izinli doktorum da rezil olurum valla
Daha önceden hiç kanama olmusmuydu suan var demişsin merak ettim ıcerde mi yoksa disardami kanama bende kanama yoktu fakat korkuyorum18+3um bugün sağol canım
Canim bende çok önceden uğraştım ilaçlar fitiller olmadi en güzel kesin yöntem elma sirkesi ile temiz bir pamukla sil sabah öğle akşam hiç birşeyin kalmıycakGünaydın herkese iyi Pazarlar :) ben kaç gündür mantarla boğuşuyorum, mantar olmuşum doktor normal dedi hamilelikte ve krem verdi. Biraz hafifledi ama hala kaşıntı devam ediyor hafif, umarım geçer gider hemen.
Bende yarına aldim randevu bu toplanma kafama takıldı korkuyorum ıns iyidir bebiş yarin bende 17+0 olcam yani 18 girişmi17 hafta geride kaldı 18. Haftanın içindesin canım. Bende yarın 18+0 oluyorum 19.haftaya giriyorum
Elma sirkesi ni direk mi süreceğim Yoksa suyla karıştırarak mi ? Ve afedersin içine de sürebilir miyim yada sadece dıştan mı sileceğim ? :)Canim bende çok önceden uğraştım ilaçlar fitiller olmadi en güzel kesin yöntem elma sirkesi ile temiz bir pamukla sil sabah öğle akşam hiç birşeyin kalmıycak
Aramızda bir gün var demek :)Bende 20 haziran canm n olir bilmem Allah razı olsun canm insaAllah
Yok normalde kanamam yok ama ultrasonda kesenin üstünde var dedi doktor . Önceden yoktuDaha önceden hiç kanama olmusmuydu suan var demişsin merak ettim ıcerde mi yoksa disardami kanama bende kanama yoktu fakat korkuyorum
Günaydın herkese iyi Pazarlar :) ben kaç gündür mantarla boğuşuyorum, mantar olmuşum doktor normal dedi hamilelikte ve krem verdi. Biraz hafifledi ama hala kaşıntı devam ediyor hafif, umarım geçer gider hemen.
Canim dıştan direk elma sirkesi sil başka birşey kullanma suyla arkasından yıkama penye kilot giy bir deElma sirkesi ni direk mi süreceğim Yoksa suyla karıştırarak mi ? Ve afedersin içine de sürebilir miyim yada sadece dıştan mı sileceğim ? :)
Anladım bu haftada oluyormuki geçmiş olsun canim bakalim yarin bize nediycek dr erken randevu aldim kafam karıştı diye korktum bu arada sezeryan Benim de 20 25 haziran arasindaYok normalde kanamam yok ama ultrasonda kesenin üstünde var dedi doktor . Önceden yoktu
Başın sağolsun canım bende bayramı geçirirz inşallah diyorum yoksa bayram öncesi ya doktoru bulamazsak diye korkuyorum ya da doğumdan dolayı kendimize anca gelirz. Oğlumu bayramdan 5gün önce doğurdum bayramda millet gezerken ben evde pijamalarla oturdum toparlayamadım kendimi
Doğru o krem iyidir fakat kortizonlu gebelikte uygun olmaya bilirTravazol die bi krem war canm ben düğüne 1 2 ay kala olmustim stresten
Elma sirkesi ni direk mi süreceğim Yoksa suyla karıştırarak mi ? Ve afedersin içine de sürebilir miyim yada sadece dıştan mı sileceğim ? :)
Doğru o krem iyidir fakat kortizonlu gebelikte uygun olmaya bilir
Anladım bu haftada oluyormuki geçmiş olsun canim bakalim yarin bize nediycek dr erken randevu aldim kafam karıştı diye korktum bu arada sezeryan Benim de 20 25 haziran arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?