2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Başın sağolsun canım bende bayramı geçirirz inşallah diyorum yoksa bayram öncesi ya doktoru bulamazsak diye korkuyorum ya da doğumdan dolayı kendimize anca gelirz. Oğlumu bayramdan 5gün önce doğurdum bayramda millet gezerken ben evde pijamalarla oturdum toparlayamadım kendimi

Benim tahmini 5 Temmuz ama Sezeryan olunca 10 gün önceden alınıyor doktorum oğlumda 6 gün önceye Sezeryan tarihi vermişti ama benim oğlum tahmini tarihten 10 gün önce Doğdu benim doğum da 25 -30 Haziran arası olur bayrama denk gelmiyor bayram geçince olsun diyordum bende Dr lar acele ediyor bayrama denk gelmemesi için evimde oturucam kv de ye gitme olayı da olmayacak

Günaydın herkese iyi Pazarlar :) ben kaç gündür mantarla boğuşuyorum, mantar olmuşum doktor normal dedi hamilelikte ve krem verdi. Biraz hafifledi ama hala kaşıntı devam ediyor hafif, umarım geçer gider hemen.
Canim bende çok önceden uğraştım ilaçlar fitiller olmadi en güzel kesin yöntem elma sirkesi ile temiz bir pamukla sil sabah öğle akşam hiç birşeyin kalmıycak

Canim bende çok önceden uğraştım ilaçlar fitiller olmadi en güzel kesin yöntem elma sirkesi ile temiz bir pamukla sil sabah öğle akşam hiç birşeyin kalmıycak
Elma sirkesi ni direk mi süreceğim Yoksa suyla karıştırarak mi ? Ve afedersin içine de sürebilir miyim yada sadece dıştan mı sileceğim ? :)

Günaydın herkese iyi Pazarlar :) ben kaç gündür mantarla boğuşuyorum, mantar olmuşum doktor normal dedi hamilelikte ve krem verdi. Biraz hafifledi ama hala kaşıntı devam ediyor hafif, umarım geçer gider hemen.

Travazol die bi krem war canm ben düğüne 1 2 ay kala olmustim stresten

Allah razı olsun canm . Maalesef gideni donduremiyoruz;( galiba biz yine bayramsa evde oluruz gün sayarız doguma yada yeni doğurmuş oluruz

Elma sirkesi ni direk mi süreceğim Yoksa suyla karıştırarak mi ? Ve afedersin içine de sürebilir miyim yada sadece dıştan mı sileceğim ? :)

Canm onu bende yapmstm ister sultandır ister sulandırma pamukla sil yada wc de taharet yap bi doktor demis komşumuza yarim çay bardağı sirke ile taharetlen die etkili oluyor

Anladım bu haftada oluyormuki geçmiş olsun canim bakalim yarin bize nediycek dr erken randevu aldim kafam karıştı diye korktum bu arada sezeryan Benim de 20 25 haziran arasinda

Senin başka bebeğin warmi canm o da mı sezaryen bunu da mı o yüzden sezaryenle alcaklar bu haftalarda daha söylenmiyor bildiğim kadarıyla doğumun türünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…