2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende yarına aldim randevu bu toplanma kafama takıldı korkuyorum ıns iyidir bebiş yarin bende 17+0 olcam yani 18 girişmi
evet canım 18.haftaya gireceksin. Toplanmayı kafana takma stresten oluyodur. O toplanma ve kasılmanın sürekli ve şiddetli olması lazım paniklemen için. Ben oğlum da sancıları bi yerden sonra hissetmedim ve o toplanma hissinin en şiddetli haliyle doğum yaptım. Ama bunlar hafif toplanmalar gün içinde 10 dan fazla, 10 dakika içinde 3ten fazla olmuyorsa telaşlanma. Ama kendine de dikkat et

Sagol canim dedim gideyim dr kafam rahatlasın bi hafta vardı fakat böyle olunca internettede yazanları okudum korktum

Bazen çok durgun korkutuyor uyuyorlardir diyorum benim geçen hafta çok durgundu bu haftada kasılma var
Benimki de genel olarak aşırı hareketli değil ama vurdu mu çok net hissettiriyor dün eşimde gördü kıpırtıları tişörtümün üzerinden, ama bugün tık yok bakalım olmadı giderim kadın doğum aciline

Bazen durgunlar endişe etme cnm beklersen olmuyor geçen hafta benimki çok durgundu bata takılmıştım

Anladım bu haftada oluyormuki geçmiş olsun canim bakalim yarin bize nediycek dr erken randevu aldim kafam karıştı diye korktum bu arada sezeryan Benim de 20 25 haziran arasinda
Sezeyan zor mu ya ? Benim ilk çocuğum kararsızım . Bence kötü bir şey yoktur . Sıkma canını.doktor olabiliyor bazı hamilelerde dedi ilacımı kullanıyorum.bazen bebek tekmesinden bile oluyor dedi.bende araştırdım istiharet ve ilaçla geçen birsey gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…