2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kizlar ben de memlekete geldim hatirlarsaniz bebek asagi inmisti igne vurulmustm doktor duzelmis biraz dedi adanaya geldik tatile. Burda da doktora goruneyim dedim. Normal ama esi asagida o da erken doguma neden olabilir dedi. Rahim kisaligi varmis. Insanin ister istemez morali bozuluyor. Erken olsa bile insallah 36dan once olmaz :KK43:
Rahim Boyu kaç cm canım 2.5 cm aşağısı riskli ölçümü ihmal etme Allah esirgesin

Selamlar güzel Haziran Anneleri :KK200:

Bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı .
Şükür her şey yolunda ve sağlıklı gözüküyor :emir_bebek::KK200: 20-25 dk sürdü .
Cd de verdi ... çok net değil gerçi . Bende miyom vardı malum ... görüntüyü etkilesi biraz .

383 gr olmuş .. kalp böbrek el ayak işte tüm rapor şükür iyi çıktı . Ölçümleri de hemen hemen haftası ile uyumlu .

Kız olduğu bir kez daha netleşti
:anne::KK200:

Bağdaş kurmuş oturuyor , arada yüzünü kafasını kaşıyordu :KK64: :KK48:

Bu ara gelemiyorum ,herkes iyidir umarım :KK60:

Malum sömestr tatili .. eşimde izne çıktı . Maaile dinleniyoruz .
Mümkün mertebe pc tel ele almadan :KK66:
Herkesi çok öpüyorummm :KK15:
Hadi gözün aydın cnm sende atlattın darısı geride kalanların başına inşallah Ausencia Ausencia

Ben daha hiç hissetmedim ya yarın doktora gidicem bi gormek istiyorum bi sorun yoktur insallah hemde kan vermek istiyorum idrar tahlili yaptiricam ilk gittiğimde almışlardı biz demesek yapacakları yok nasil doktor bunlar ya

Hissedip sonra kesilmesi hareketlerin daha zor inan korkuyorsun, hiç hissetmesem daha güçlü vuramıyor der geçerim. Benim ilk gebeliğim olduğu için ne zaman ne testi tahlili yapılır bilmiyorum ama devamlı netten araştırma halindeyim sağlık ocağında ki hemşireyi arayıp soruyorum aklıma takılanı mesela bana kan hapı ne zaman verilecek diye aradım gebelik başında yapılan tahlilde kan değeriniz iyiyse ayrıntılı ultrasona girene kadar bir daha tahlil yapılmıyor demişti. Sor soruştur doktora da sürekli sor..

Hissedip sonra kesilmesi hareketlerin daha zor inan korkuyorsun, hiç hissetmesem daha güçlü vuramıyor der geçerim. Benim ilk gebeliğim olduğu için ne zaman ne testi tahlili yapılır bilmiyorum ama devamlı netten araştırma halindeyim sağlık ocağında ki hemşireyi arayıp soruyorum aklıma takılanı mesela bana kan hapı ne zaman verilecek diye aradım gebelik başında yapılan tahlilde kan değeriniz iyiyse ayrıntılı ultrasona girene kadar bir daha tahlil yapılmıyor demişti. Sor soruştur doktora da sürekli sor..
Öyle cnm valla insanın içi rahat etmiyor alışınca hareketlerine ben ilk oğlumu 16 da hissettim bunda daha tık yok bendede düşük riski var hala o yüzden korkuyorum ne olur ne olmaz bi göreyim diye 2 haftada bir gidiyorum 2 ayrı doktora kontrole gidiyorum güvenemiyorum artık doktorlara ya

Kızlar mrb hepinize benim bebeğimin cinsiyeti de belli oldu
Bir kızım vardı buda kız bebekmis.
Eşim biraz üzüldü bu sefer erkek istiyordu
Doktor yüzde doksan kız dedi bilmiyorum yanılma payı olurmu
Nerdeyse emin konuşmuş doktorunuz, hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah

Öyle cnm valla insanın içi rahat etmiyor alışınca hareketlerine ben ilk oğlumu 16 da hissettim bunda daha tık yok bendede düşük riski var hala o yüzden korkuyorum ne olur ne olmaz bi göreyim diye 2 haftada bir gidiyorum 2 ayrı doktora kontrole gidiyorum güvenemiyorum artık doktorlara ya

Allah hepimize sağlıklı sihhatli doğduklarını görmeyi nasip etsin gerçekten zor ya :(

Ben ben :) yerim hergün yerim bayıla bayıla yerim :) Hiç bir zararı yok aksine bağırsak hareketlerini düzenliyor ve vitamin deposu
Bende afedersin kabızlık problemi yüzünden aldım ama görüntüsü itici geldi daha önce hiç yemedim tadı filan nasıl, nasıl yenilebilir hale gelir hiç bilmiyorum canım, sen nasıl tüketiyosun?

Yoğurda katabilirim sanırım, peki sende ki de iri taneli mi robottan filan geçirmeme gerek var mı acaba
Benim iri taneli, robottan gecmene gerek yok canım, meyveli yoğurda yada sade yoğurda kat göz kararı, 1 normal boyuttaki kaseye 1,5 kaşık atabilirsin üstüne de kuru meyve ve ceviz, yada direk meyveli yoğurda katarak ama benim favorim bir saat önceden bir bardak kadar sütün içine 2 kaşık atıp, i

Icın e kuru meyve ceviz ve Findik atmak öyle süper oluyor. Yulafin kendi halinde bir tadı yok böyle insanı rahatsız edecek. Eğer bu yazdığım şekillerde tüketemezsen bir bardak sütü ufak tencereye al, içine İki kaşık yulaf at ve pişir , puding kıvamına gelince ister reçel ister tarçın ve meyvelerle ye :)

Selamlar güzel Haziran Anneleri :KK200:

Bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı .
Şükür her şey yolunda ve sağlıklı gözüküyor :emir_bebek::KK200: 20-25 dk sürdü .
Cd de verdi ... çok net değil gerçi . Bende miyom vardı malum ... görüntüyü etkilesi biraz .

383 gr olmuş .. kalp böbrek el ayak işte tüm rapor şükür iyi çıktı . Ölçümleri de hemen hemen haftası ile uyumlu .

Kız olduğu bir kez daha netleşti
:anne::KK200:

Bağdaş kurmuş oturuyor , arada yüzünü kafasını kaşıyordu :KK64: :KK48:

Bu ara gelemiyorum ,herkes iyidir umarım :KK60:

Malum sömestr tatili .. eşimde izne çıktı . Maaile dinleniyoruz .
Mümkün mertebe pc tel ele almadan :KK66:
Herkesi çok öpüyorummm :KK15:
Oyy tatlışa bak bağdaş kurup keyif yapıyor maşallah prensese annesi :nazar: Gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin,dinlenmek gibisi yok.. tadını çıkarın :KK200::KK200:
Canım benim alışır eşin de zamanla,önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması. İki kız kardeş ömür boyu birbirlerinin dert ortağı olacaklar:KK19::KK19:

Benim de bir kızım var büyük ihtimalle bu da kız dedi dr, ama ben çok sevindim,kızımın kız kardeşi olmasını çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi,sağlıklı olsun cinsiyeti hiç önemli değil diyordum ama içten içe de kız istiyordum.

Eşin de bir kaç güne unutur, sağlıkla kucağına aldıktan sonra cinsiyetin hiç önemi yok bence,ne güzel birbirlerine arkadaş olacaklar.Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

:KK43: İnsaallah.ben de ayni durumdayim iki gun sonra bi perinatologa gitcem bakalim o ne dicek.zaten bebegin hareketlerini nerdeyse vajinama yakin hissediyorum.vurdugunda orda baski hissediyorum erken olcaksa da 35den once olmasin diyordum ben de
Canim benim ya :( benim de aklim takildi iste. Ben hala hareketlerini net hissetmedigmden algilayamiyorum. Bol bol yat dedi ama nasil yatalim en basitinden calisiyorum yol gidip geliyorum. Her sey problem gercekten. Dua edelim bol bol yeterki iyi olsunlar. Erken olacaksa bile küvez gormeden evlerimize gotururuz insallah. Insallah hayirli haberler alirsin canmm benim haberdar etmeyi unutma

Back
X