- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.901
Evet canımkan degerı hgb den bahsedıyorsunuz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımkan degerı hgb den bahsedıyorsunuz değil mi?
Saol canım inşallah düzelir hayır canım Doktor bsy yazmadı doktoruna raporu göster dedi ona göre ilaç yazarDüşmüş baya kuzum evet demir çok çok önemli hamilelikte. Talasemide Hgb cok yükselmez en fazla 11'i zorlar ama depoların dolar önemli olan da o zaten. Her gün iç demir ilacını aksatma beni de rahatsız ediyor ama içmek zorundayız.
Tsh da büyük ihtimal yüksektir yani tiroidin az calisanindan. Onun için de 25 yada 50 mg ilaç başlar doktor. Bişey verdi mi onunla ilgili?
Canını sıkma ikisinin de çözümü var rahat ol sen![]()
Göbek deliğinin altında sağda solda hissediyorum. Ayrıntılı ultrasonda kafası solda, ayakları sagda olacak şekilde yatıyodu. Genelde ayaklarının oldugu yerde yani sagda daha cok hissediyorum.Bebeğini hisseden arkadaşlar göbek deliğinin altında mı üstünde mi yoksa tam göbek deliğinde mi ? Tam olarak elimi nereye koymalıyım? bu haftalarda bebek nerede oluyor? Ara ara bi hareketlilik oluyor ama ben elimi koyana kadar geçiyor anlık sanki tam neresi kestiremiyorum![]()
Çok saol canım hayır canım herhangi bi önlem yok sadece demir ilacıÖncelıkle cok gecmıs olsun. Umarım kan degerlerın duzelır. bu hastalığın anneden çocuğuna gectıgını duymuştum bunu önlemek ıcın bır sey yapıyorlar mı.
Bebeğini hisseden arkadaşlar göbek deliğinin altında mı üstünde mi yoksa tam göbek deliğinde mi ? Tam olarak elimi nereye koymalıyım? bu haftalarda bebek nerede oluyor? Ara ara bi hareketlilik oluyor ama ben elimi koyana kadar geçiyor anlık sanki tam neresi kestiremiyorum![]()
Amin caniBende de doğum 20 haziran gözüküyor ama erken mi olur geç mi artık duruma göre değişcek bi aksilik çıkmazsa normal doğum olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ben birden bıraktım sigarayı ilk ayda onunda etkisi oldu herşeyi kafama takip buyutuyorumKusura bakma canım ilk kez hamileye böyle bi tavsiye duyunca şaşırdım.stres konusunda haklısın ama stres yaşamaktansa normalde bırakmalarını önerirken bazı drlar bikaçtane sigaraya bile izin veriyormuş içen annelere.bi arkadaşıma da demişti doktoru
Aile hekiminde gecen hafta idrar testi yapmışlardı. Sonucunu alıp göstereyim o zamanenfeksıyon koyu sarı ve yesıl akıntı yapar. ıdrar tetı yaptırın kadınb doğumcunuzla paylasın
Aile hekiminde gecen hafta idrar testi yapmışlardı. Sonucunu alıp göstereyim o zaman
Teşekkürler canım ben çalışıyorum diye sonuçları babam aldı. Elime ulaşmadı henüzıstersen buraya at bakayım ben
Arada banada oluyo ama bunun anlamı ne bilmiyorumKızlar bişey sorcam
Bugün vajinadan hava çıktığını hissediyorum, normal mi acaba?
Bende kronik alerjik rinit+astım var, devamlı hapşururum ve burnum tıkanır. Silerim, sümkürürüm yapacak birşey yokKizlar selamlar.burnum cok tikaniyo bu siralar doluyo yani acikcasi.sümkürmek zararlimi sizce?sizinde oluyormu ve sumkurme ihtiyaci duyuyormusunuz.?
Kizlar selamlar.burnum cok tikaniyo bu siralar doluyo yani acikcasi.sümkürmek zararlimi sizce?sizinde oluyormu ve sumkurme ihtiyaci duyuyormusunuz.?
Kızlar tetanos aşısı olan var mi
Sumkurmenin zararı olmaz onun olmasın bariKizlar selamlar.burnum cok tikaniyo bu siralar doluyo yani acikcasi.sümkürmek zararlimi sizce?sizinde oluyormu ve sumkurme ihtiyaci duyuyormusunuz.?